Gość: Ka_wa IP: *.centertel.pl 27.11.11, 11:48 Witam, czy mozecie mi polecić kogoś kto zajmuje się renowację starych mebli. Pilnie poszukuję dobrego fachowca, który podejmie się reanimacji dębowego stołu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Renowacja mebli IP: *.onecik.pl 01.12.11, 16:15 najblizej w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Renowacja mebli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 17:59 Polecam gościa z tej strony: www.meblezpatyna.pl. Dobry fachowiec, można wynegocjować darmową wycenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Renowacja mebli IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 21:16 Zgadzam się.Zdecydowałam się na renowację starej dębowej szafy,jestem bardzo zadowolona ,wgląda pięknie Polecam! Facet solidny i uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renowacja mebli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 20:10 Na ul. Kilińskiego jest za dawnym budynkiem OZMO sklep z meblami holenderskimi ( ściana w ścianę z magkasem). Zajmują się tam również renowacją mebli. Mnie zrobili starą drewnianą szafę i jestem zadowolny. Jeśli masz jakiś antyk to raczej Kielc nie polecam tylko Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renowacja Re: Renowacja mebli IP: *.kielce.vectranet.pl 15.10.13, 22:22 Jeżeli może być ktoś z poza Ostrowca to polecam renowacja mebli Odpowiedz Link Zgłoś