leon.komornicki 17.08.12, 16:35 To dla cokolwiek myślących O tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leon.komornicki Re: Tabelka 17.08.12, 20:09 Pismen1 twój koment zupełnie nie na temat. Napisałem wyraźnie, dla ludzi cokolwiek myślacych. U ciebie pismen1 funkcja myślenia jest dość poważnie ograniczona. Skocz na Onet, tam sobie pofigluj. Odpowiedz Link Zgłoś
burak.z.onetu Re: Tabelka 17.08.12, 21:02 To ja z innej beczki -Ile Leonie wpłaciłeś w takim razie do pierwszej instytucji? Jeżeli niezbyt dużo, to masz szansę sie poprawić, bo zapobiegliwe państwo umożliwia łaskawie bycie dymanym przez parę lat więcej, bodajze do 67 roku życia. Długo Ci jeszcze zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
leon.komornicki Re: Tabelka 17.08.12, 21:18 buraku.z onetu, gdybym Ci rzucił cyfrę, ile mi jeszcze zostało uznałbyś pewnie , że niewiele.Jednakowoż każdy rok obcowania z instytucją zwaną ZUS-em, to przerażająco długo. Młodzi wykształceni z wielkich miast, podpora obecnie rządzących, ci to dopiero skosztują na starość dobrodziejstwa zusowskiej opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: Tabelka 19.08.12, 10:56 Najpewniej wiele zostalo jeszcze latek przed Toba Leonku, ale najpierw skoncz to gimnazjum, bo ile bedziesz te literki poznawal i uczyl sie czytac? Odpowiedz Link Zgłoś