Gość: ciekawski Re: unhollyseth - IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 09:21 Będą chrzciny czy nie? O to jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: unhollyseth - 15.12.12, 00:17 Haha. Jezeli pytasz o chrzciny potomka ktorego jeszcze nawet skowronki nie zapowiadaja to... to predzej szczezne niz to zrobie :) Wujku namacany...dziekuje. Szkoda tylko ze moje marzenia nie spelniaja sie tu...w Ostrowcu. A moze to i jednak dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: unhollyseth - 15.12.12, 18:57 Ten cały Kraków jest cholernie mały. Dziś w windzie spotkałem osobę, która w Ostrowcu mieszkała w tym samym bloku co ja i przez kolejne (przynajmniej ) 30 lat będzie mieszkać w tym samym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: unhollyseth - IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 22:32 To biedne będzie to dziecko, jeśli w ogóle będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: unhollyseth - 16.12.12, 13:44 Nie wiesz, że tacy jak nie mają dzieci ze względu na karę boską? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: unhollyseth - 17.12.12, 12:03 Mnie kara nie dotknęła. Nawróciłem się mocno i już za miesiąc synek będzie miał roczek. Więc uwierz Piotrze, szaty rozedrzyj i na kolana opadnij by Belzebub opuścił Twe wątpia przez kloaczny otwór. Pozdrawiam serdecznie pozostający w głębokiej nirwanie Twój serdeczny kolega z forum Mohammed Abdul Iś Libe Diś Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: unhollyseth - 21.12.12, 09:14 Uklęknąłem, rozerwałem swe szaty i uderzyłem się w piersi....i straż miejska mnie zgarnęła za publiczne obnażanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: unhollyseth - IP: *.smsiarkowiec.pl 22.12.12, 15:11 Widzisz Unholly - obnażanie się to nie to samo co gadki o dziadku ! Jak donoszą źródła dobrze poinformowane, gdy do Ostrowca dotarła wiadomość o zgarnięciu Cię przez krakowską straż miejską, na Polnej tąpnęła skarpa... Nie obnażaj się, Unholly ! Ile dziur jeszcze może być przez Twoje nierozsądne postępowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś