12.04.13, 21:02
Wszystkie moje wpisy na forum Ostrowiec1 zostały zablokowane,przerwa w wpisywaniu trwała z powodow osobistych(grozby niezrównowazonych) wiec wypisałem sie z ksiegi Ostrowiaków bo tam był podany moj telefon i email. Czy moze tak postapic wlasciciel forum mam tylko takie pytanie
Obserwuj wątek
    • pismen1 Re: Forum 13.04.13, 13:34
      Ty blokowales innych, ktos zablokowal Twoje posty. Normalna "mruwcza" dzialalnosc na tamtym forum. Ale dla ciebie od razu "Spisek"
    • Gość: Też z Ostrowca Re: Forum IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.04.13, 14:20
      Właściciel tego portalu, zarabia kosmiczne pieniądze na kilkunastu tysiącach kliknięć znudzonych życiem (i chyba internetem też?) ostrowczan umiejętnie podgrzewając emocje oraz inicjując niewymyślne tematy typu "Seks po 50-tce - komentujcie! - wątek na Forum Ostrowca" ... Gdzie najbliższa apteka? (w mieście o największej koncentracji aptek w Polsce) albo "Do której godziny czynne Tesco w sobotę?" -Oczywiście od czasu do czasu trafi się polityczny wątek (coraz częściej o wyraźnej wymowie antyrządowej) albo lokalny typu Gnój na targowicy, Zaczęło się sprzątanie ulic po zimie i podobne, jednak poprzez blokowanie co bardziej krytycznych wpisów rozbija i uniemożliwia jakąkolwiek dyskusję. Jednocześnie wprowadzono instytucję tzw "pismena", który z precyzją godną lepszej sprawy, paraliżuje jakąkolwiek krytykę, nawet pozytywną oraz odwraca kota ogonem ośmieszając nawet sensownie i merytoryczne posty. Przykład jego działalności mamy ostatnio również na tym forum. Rekordy popularności bije wątek Żonaty kochanek Ilość postów: 907 | Odsłon: 21025 | i podobne (Czy kobiety lubią seks? Mężatka - 5 lat... Wieje nudą... ) Portal nie ma żadnej merytorycznej wartości, z wyjątkiem kilku wątków, folderu z kilkoma archiwalnymi zdjęciami a jest jedną z najpopularniejszych instytucji w mieście. Sprzedaje wirtualny nonsens w ilościach nieograniczonych. Widocznie tego potrzebuje odmóżdżona rzesza ostrowczan, tłumnie odwiedzając ten przybytek intelektu, przy okazji nabijając kasę tym co rządzą i manipulują tym portalem...
      • pismen1 Re: Forum 13.04.13, 15:01
        Instytucja zadna nie jestem a i kochankami sie nie zajmuje, a na dodatek tez jestem z Ostrowca. Wiec nie sil sie na teorie spiskowe. Wiekszosc postow kasuja wspolplemiency, a nie administrator.
        • Gość: Też z Ostrowca Re: Forum IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.04.13, 17:11
          Jaaa, jesteś wyjątkowym trollem forumowym i pewnie kanalią przy okazji, skoro nie dyskutujesz merytorycznie, tylko ośmieszasz piszących. Opłacanym pewnie przez tych, którym ta krytyka nie jest w smak...Twój styl i intelekt pokazuję li tylko na dwóch ostatnich twoich wpisach...

Oni są zdziwieni
          leon.komornicki 19.02.13, 12:05 Treść postu leona:
          ...że My jesteśmy zdumieni i zbulwersowani skalą skoku na kasę.

2 linki kierują do merytorycznej zawartości postu:

1" Nagrody dla kierownictwa Kancelarii Sejmu nie są tajne i są przyznawane zgodnie z prawem ale trzeba było specjalnej interpelacji posłów opozycji, żeby się o tym dowiedzieć

2" Chodzi o to, że 5,3 miliona złotych! – taką fortunę przeznaczyła Kancelaria Prezydenta na nagrody dla swoich urzędników w ubiegłym roku. Każdy z nich, średnio dostał 16 743,39 zł!

W obydwu przypadkach chodziło o zwyczajne zdumienie obywateli skalą skoku na kasę oraz autentyczne zdziwienie obdarowanych złodziei w okresie szalejącego kryzysu a jednocześnie fakt, ze w obu przypadkach mimo jawności wszelkiej informacji z tym związanej przez Pół roku urzędnicy próbowali ukryć przed opinią publiczną tę informację...

Re: Oni są zdziwieni
          pismen1 13.04.13, 13:41 Odpowiedź pismena:
          Biednemu Leonkowi nie dali i az sie chlopina w rekaw buraka wyplakal.

Drugi przykład:

Re: Kolejny raz
          leon.komornicki 04.04.13, 19:31 Treść postu leona:
          To się nazywa być dumnym obywatelem europejskiej unii. Szczęście spotkało nas niesłychane!

Tu następuje link do artykułu na onecie, pokazujący jaskrawy przypadek wymuszania cen, akcyz i opłat w przemyśle motoryzacyjnym w całej UE, w wyniku radosnej działalności Brukseli, wspomaganych ręka w rękę przez rodzimych biurokratów. Których to tfurcza działalność dobija nas najdotkliwiej wzrostem cen oraz rosnącym kosztem utrzymania, jako, że siła nabywcza naszej złotówki jest kilkakrotnie niższa od pozostałych walut a nasz kochany rząd aplikuje nam najwyższe możliwe stawki podatków rekomendowane w unijnych dyrektywach...

Re: Kolejny raz
          pismen1 10.04.13, 10:32 Odpowiedź pismena:
          Zostawic Leonka bez nadzoru to atrament wypije taki spragniony

Miałem nie komentować już tego jegomościa więcej, ale muszę jeszcze raz podkreślić, że trzeba być opłacanym (i to nieźle) typem, rodem z ubeckiego PRL, żeby w podobny sposób reagować i dezawuować prosty przejaw obywatelskiej krytyki oraz słusznego niezadowolenia społecznego!
          • pismen1 Re: Forum 13.04.13, 17:15
            Nie moja wina, ze proste sprawy dla niektorych sa za trudne do zrozumienia. Zazdrosc to piekna cecha w ktorej niektorzy sie specjalizuja. I zawsze im bedzie zle, jesli ktos bedzie mial cokolwiek wiecej.
        • Gość: gość Re: Forum IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.04.13, 17:13
          a co się stało z ludźmi, którzy na tym forum pisali jeszcze np rok, dwa lata temu?
          lachien
          dizzy81
          se_nka0
          neti69
          kszoPany
          rotarepo
          unhollyseth
          brazylion
          pathos_phobos
          kamila2604
          Wojtek_68
          składak
          • se_nka0 Re: Forum 13.04.13, 21:00
            Są - czytają pewnie, ale ręce opadają i pisać się nie chce.
            Pozdrawiam piszących :)
    • Gość: Tez z Dublina Pismen na Forum 27.04.13 IP: *.gn.gov.ie 27.04.13, 16:30
      Re: Czy przekroczyłem przepisy prawa Autor: pismen1 10:47 Klopoty to masz caly czas z wlasna psychika.

paranoja bez granic Autor: pismen1 11:47 ...i nic wiecej

Re: Co sądzicie Autor: pismen1 10:53 Taki powazny szmatlawiec i o takich bzdurkach pisuje, a naiwniacy czytaja, czytaja i nic nie czaja jak zwykle.

Pozdrowienia dla swiatlego Autor: pismen1 10:51 Kolejnego swiatlego i wszystkowiedzacego oczywiscie lepiej.

To pozdrowienia byly chyba do mnie -Dziékujé!

Zakonczé pytaniem: -Od kiedy to zaobserwowales klopoty z wlasná psychiká?
      • pismen1 Re: Pismen na Forum 27.04.13 28.04.13, 14:42
        Ales sie napracowal, uwazaj bo Napoleonem zostaniez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka