Dodaj do ulubionych

wątek weselny

05.10.04, 11:51
Witam wszystkich.W przyszłym rou wychodze za mąż i chciałam sie zapytac o
wasze opinie na temat fajnych miejsc na przyjecie w ostrowcu i okolicach(poza
łysicą, panoramą, viktoria i wichrowymi wzgorzami):))))Pytanie to bardziej
pasuje na forum slub i wesele,ale tam wszystko odbywa się wokół warszawy i
okolic i pomyslalam,ze tutaj szybciej dotre do osob mogacych miec jakies
doswiadczenie w tym temacie.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • malywroc Re: wątek weselny 05.10.04, 15:30
      Ostrowiec to niewielka metropolia. Myślę że to co wymieniłaś to z grubsza
      wszystko. Oczywiście wszystko zależy od tego co to ma być i jakie masz
      fundusze. do Twojej listy można dorzucić jeszcze:
      Dworek i kilka sal weselnych, które wynajmujesz i wszystko organizujesz sama. Z
      doświadczenia (chodzi o bywanie na weselach, a nie organizowanie och) powiem
      Ci, że najwięcej zależy od ludzi, a nie od sali.
      Jeśli byłbym zmuszony do wyboru to mogę podpowiedzieć,że zajebisty jest Hotel
      Europa w Starachowicach, Spoko jest Morskie Oko na Brodach
      • mawe1 Re: wątek weselny 05.10.04, 16:05
        dworek jest bardzo fajny,przytulny,ciekawy i chciałabym cos w takim
        stylu.Najlepiej gdyby bylo to wlasnie to miejsce,ale problemem jest liczba
        gosci-170 i mozliwosc ich przenocowania po weselu(ok100os.). wlasciciel
        zapewnia ze sie wszyscy zmieszcza,ale nie moge sobie tego wyobrazic. nie
        chcialabym aby w tancu ludzie nieustannie na siebie wpadali i deptali sobie po
        nogach.dzieki za propozycje,na pewno zorientuje sie w warunkach tych
        lokali.pozdrawiam.
        • mawe1 Re: wątek weselny 07.10.04, 07:45
          No to super.czyli u kosli nawet jedzenie nie jest dobre?przenocowac moze ok 70
          osob na szczescie przynajmniej pokazal noclegi rozniace sie od znacznie od
          warunkow rzezniczych.nie sa to co prawda pokoje skategoryzowane na najwieksza
          ilosc gwiazdek,ale moga byc.szkoda,ze z tego co piszecie warunki
          przeprowadzenia wesela nie sa rownie dobre jak sam wystroj zewnetrzny:(, bo na
          pierwsze spotkanie wydaje sie fajnie.dzieki za opinie.stawiaja wszystko w inym
          swietle.pozdrawiam.
    • morfinka_12 Re: wątek weselny 06.10.04, 14:14
      Ja ostatnio byłem w panoramie i dworku. dwa różne światy (w odstępnie trzech
      tygodni). Ale ten w panoramie wydaje się lepszy. Zgadzam się z przedmówcą że
      wiele zależy od ludzi. A co do możliwości przenocowania 100 osób to wydaje się
      to dość ciężkie.
      • malywroc Re: wątek weselny 06.10.04, 14:27
        no chyba, że Pan Kośla przenocuje gości w halach rzeźniczych, albo w agencji
        towarzyskiej.
        • morfinka_12 dobre odnośnie dworku 06.10.04, 15:20
          zwłaszcza ta część o agenturze. To by były jaja

P.S. Specjalnością "szefa kuchni" w tym lokalu jest sos staropolski. TZN trochę
          wody przyprawa warzywko i już jest !!!!!!!!
          • mawe1 Re: dobre odnośnie dworku 07.10.04, 07:49
            moja odpowiedz jest troche wczesniej, bo mi sie pomieszlay odpowiedzi.papa
            • malywroc Re: dobre odnośnie dworku 07.10.04, 08:25
              Dworek jest ok, ale pamiętajcie, że Kośla jest starym wyjadaczem i biznesmenem
              z wieloletnim starzem. To jest jego firma i na tym robi pieniądze. Z pewością
              obieca wszystko co tylko sobie ktoś życzy....
              Polecam - Starachowice - Hotel Europa.
              • mawe1 Re: dobre odnośnie dworku 07.10.04, 11:00
                To po nim widac,tzn takie malownicze namawianie, ktore nie brzmi calkowicie
                realistycznie. jego zona wydaje sie sympatyczniejsza i milsza,ale i tak
                wszystko co mowia trzeba podzielic przez 2.Mimo wszytsko szkoda,ze na razie nie
                ma to miejsce zbyt wielu glosow, bo sie nam podoba. ale wiadomo,ze co innego
                widac,a inaczej moze byc w trakcie.Ten hotel europa fajnie wyglada(na razie
                sprawdzalam w internecie),ale chyba nie bedzie miejsc noclegowych
                wystarczajaco.dzisiaj dzwonimy sie pytac o szczegoly.pozdrawiam.apap
                • filipppppppppp Re: dobre odnośnie dworku 25.10.04, 20:13
                  Moje wesele bylo w Wichrowych Wzgórzach. Bylem bardzo zadowolony. (A kto nie
                  jest na własnym weselu :) ). U mnie bylo ok 90 osob a miejsca troche zostalo.
                  Jest troche noclegow a na przeciw jest Panorama, tam Tez jest. Z reszta z
                  właścicielem mozna sie tak dogadac ze zalatwi i dowiezie gdzie indziej jesli
                  zabraknie. Polecam to miejsce. Zreszta wystroj nie ma znaczenia. Nawet jesli
                  sie trafi jedzenie nie zabardzo to tez chyba bez znaczenia. Całą atmosfere
                  tworza goscie, bez tego ani rusz. Jesli oni sie potrafia bawic to jest
                  najwazniejsze. Pozniej sie tylko wspomina. Ale bylo fajnie....

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka