halevi 07.12.04, 11:58 Dla tych, co chcą lepiej poznać skarb , który mają w sąsiedztwie: www.geo.uw.edu.pl/KRZEMIONKI/index.htm archterra.cilea.it/exhibits/archweb/pocz_gor.htm www.flintsource.net/flint/PL_band.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfinka_12 Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 12:14 Mówiłem o tym i podkrreślam że tu właśnie należy szukać szansy dla naszego miasta. Turyści. Oni zostawiają pieniądze. Tylko muszą wiedzieć i mieć gdzie! Miejmy nadzieję ze uda się coś zrobić w tym kierunku. Sam Krzemionki odwiedziłem ostatnio w zeszłym roku. Była bardzo fajna wczesna jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 12:59 bylem w niedziele ale po 15.oo już nieczynne :( (po sezonie) wybieram sie za tydzień - ostatnie wejśćie do 14, pozdr):) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 13:32 Witam, jest to wątek dla mnie osobiści niezmiernie interesujący. Dużo o krzemionkach dowiedziałem się gdy moja dziewczyna pisała o nich pracę licencjacką. Cudowne miejsce jednak z niezmiernie wielkimi problemami. To co w Polsce normalne - problemy są finansowe. Pamiętajmy, że to jedyne tego typu miejsce na Ziemi.... Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Krzemionki 07.12.04, 16:10 Zeby bardziej kojarzono Krzemionki z Ostrowcem, proponuje zmiane nazwy z Opatowskich na Ostrowieckie. A na powaznie, mysle ze w centrum Ostrowca, prawie na kazdym rogu powinny byc dostepne ulotki informacyjne o Krzemionkach. Powinno sie tez je (w powiazaniu z miastem) promowac przy kazdej okazji, na kazdej stronie powiazanej z Ostrowcem, etc. Moze tablice ogloszeniowe na trybunach stadionu KSZO i przy wjezdzie do Ostrowca, na dworcach PKP i PKS ? Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Krzemionki 07.12.04, 19:19 poruszyłeś ciekawą rzecz - czy ostrowiec ma swoje ulotki reklamowe? co nasze kochane miasto robi żeby ściągnąć turystów? poza tym że ma jeden hotel, gdzie nocleg kosztuje 270 zł/doba Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 ULOTKI??????????????? 08.12.04, 09:26 Zartujesz chyba, jedyne co widziałem to widokówki z lat mocno minionych. Nie ma folderów, ulotek, barerów. Ale są pomysły na namalowanie na kamienicach wielkich Ostrowiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 12:58 Wyakżmy się inicjatywaą i może przedstawmy konkretne rozwiązania. Piszmy jednak nie to czego misto nie robi, ale to co może zrobić, żeby bylo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 14:30 Mysle, ze pomyslow nam nie brak. Wyslac je, chocby e-mailem do wladz - tez nie problem. Co jednak zrobic, zeby tam ktos ruszyl d..a i jak tego dopilnowac, skoro praktycznie nikt z nas nie mieszka na miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 18:58 jest nas kilkoro. ustalimy treść maila i będziemy go wysyłać codziennie do włodarzy ostrowieckich, aż ktoś ruszy du..pę i cos zrobi, albo chociaż odpisze. Nie mamy nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś