Dodaj do ulubionych

Krzemionki

07.12.04, 11:58
Dla tych, co chcą lepiej poznać skarb , który mają w sąsiedztwie:

www.geo.uw.edu.pl/KRZEMIONKI/index.htm
archterra.cilea.it/exhibits/archweb/pocz_gor.htm
www.flintsource.net/flint/PL_band.html
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 12:14
      Mówiłem o tym i podkrreślam że tu właśnie należy szukać szansy dla naszego
      miasta. Turyści. Oni zostawiają pieniądze. Tylko muszą wiedzieć i mieć gdzie!
      Miejmy nadzieję ze uda się coś zrobić w tym kierunku. Sam Krzemionki
      odwiedziłem ostatnio w zeszłym roku. Była bardzo fajna wczesna jesień.
      • rafost1 Re: Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 12:59
        bylem w niedziele ale po 15.oo już nieczynne :( (po sezonie) wybieram sie za
        tydzień - ostatnie wejśćie do 14, pozdr):)
        • malywroc Re: Jestem za !!!!!!!!!!! 07.12.04, 13:32
          Witam,
          jest to wątek dla mnie osobiści niezmiernie interesujący. Dużo o krzemionkach
          dowiedziałem się gdy moja dziewczyna pisała o nich pracę licencjacką. Cudowne
          miejsce jednak z niezmiernie wielkimi problemami. To co w Polsce normalne -
          problemy są finansowe. Pamiętajmy, że to jedyne tego typu miejsce na Ziemi....
    • raskarba Re: Krzemionki 07.12.04, 16:10
      Zeby bardziej kojarzono Krzemionki z Ostrowcem, proponuje zmiane nazwy z
      Opatowskich na Ostrowieckie. A na powaznie, mysle ze w centrum Ostrowca, prawie
      na kazdym rogu powinny byc dostepne ulotki informacyjne o Krzemionkach. Powinno
      sie tez je (w powiazaniu z miastem) promowac przy kazdej okazji, na kazdej
      stronie powiazanej z Ostrowcem, etc. Moze tablice ogloszeniowe na trybunach
      stadionu KSZO i przy wjezdzie do Ostrowca, na dworcach PKP i PKS ?
      • malywroc Re: Krzemionki 07.12.04, 19:19
        poruszyłeś ciekawą rzecz - czy ostrowiec ma swoje ulotki reklamowe? co nasze
        kochane miasto robi żeby ściągnąć turystów? poza tym że ma jeden hotel, gdzie
        nocleg kosztuje 270 zł/doba
        • morfinka_12 ULOTKI??????????????? 08.12.04, 09:26
          Zartujesz chyba, jedyne co widziałem to widokówki z lat mocno minionych. Nie ma
          folderów, ulotek, barerów. Ale są pomysły na namalowanie na kamienicach
          wielkich Ostrowiaków.
          • malywroc wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 12:58
            Wyakżmy się inicjatywaą i może przedstawmy konkretne rozwiązania. Piszmy jednak
            nie to czego misto nie robi, ale to co może zrobić, żeby bylo lepiej
            • raskarba Re: wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 14:30
              Mysle, ze pomyslow nam nie brak. Wyslac je, chocby e-mailem do wladz - tez nie
              problem. Co jednak zrobic, zeby tam ktos ruszyl d..a i jak tego dopilnowac,
              skoro praktycznie nikt z nas nie mieszka na miejscu ?
              • malywroc Re: wykażmy się inicjatywą 08.12.04, 18:58
                jest nas kilkoro. ustalimy treść maila i będziemy go wysyłać codziennie do
                włodarzy ostrowieckich, aż ktoś ruszy du..pę i cos zrobi, albo chociaż odpisze.
                Nie mamy nic do stracenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka