2951964b 01.08.05, 23:16 Mam wynik trepanobiopsji i poszukuje dobrego onkologa, moze ktos by mi polecil dobrego lekarza, wynik brzmi; szpik w wiekszosci aplastyczny, czesciowo miernie komorkowy, bez naciekow chloniaka. Prosze o pomoc i rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.dk Re: wynik trpanobiopsji 02.08.05, 09:27 niestety nie mogę pomóc ale wyrazy "bez nacieków chłoniaka" dobrze wróżą trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
2951964b Re: wynik trpanobiopsji 02.08.05, 14:23 dziekuje, ale cyba raczej nie, chyba chodzi tu o guz zlosliwy Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko Re: wynik trpanobiopsji 02.08.05, 22:16 Może rady poszukaj na forum o zdrowiu, tam ktoś Ci doradzi jakiegoś dobrego onkologa. Nawet jeżeli to jest nowotwór złośliwy to nie oznacza ,że nieuleczalny, w dzisiejszej dobie takie przypadłości sie leczy.A swoją drogą lekarz który zlecił to badanie...co na to ,nie powiedział gdzieżby należało się udać. Przykro mi:(nie mogę pomóc poza tym ,że będę trzymać kciuki za powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś