monika.dk 18.11.05, 10:11 zawsze mnie fascynowały układane tak misternie przez kilka miesięcy, kosteczka po kosteczce, wzory, schody, piramidy, które w jednej chwili zostają przewrócone dzisiaj będę ogladać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buksy Re: Domino Day 18.11.05, 11:34 a gdzieś słyszałem że na takich zawodach wleciał do sali wróbel i zburzył konstrukcję. Zawodnicy tak się wkurzyli że złapali za spluwę i śrutem ptaszka potraktowali, co doprowadziło do zacietrzewienia u ekologów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Domino Day 18.11.05, 14:35 Napisz gdzie i czy Ci sie podobalo. Mnie takie mozaiki bardzo podobaja sie zwlaszcza u Gaudiego. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Domino Day 20.11.05, 23:04 odbył się w Holandi, udało im się pobić rekord Guinessa, strącili ponad 4 miniony kostek, ale nie wszystkie zaplanowane plansze zostały zrujnowane wspomniałeś o Gaudim, to przypomniał mi się pewien budynek, który kiedyś widziałam, przerobiony na styl Gaudiego właśnie, tylko jakieś pół wieku po jego śmierci, nazywał się willa Hundertwassera, od nazwiska jej właściciela, w środku przerobiona na galerie i punkty sklepowe, robiła wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś