brazylion3 20.01.06, 18:41 Wprowadzam ranking najlepszych forumowiczów (prawie brzmi jak klubowiczów, ale to nie to). Moim zdaniem numer jeden to bmwarit - zawsze poradzi, powie coś mądrego i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 20.01.06, 18:48 No i jeszcze dizzy81, tylko on na tym forum nie może z KSZO poszaleć, tak jak to robi na forach kszo Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Najlepszy forumowicz! 20.01.06, 19:31 Stary, masz coś do mnie? Jak tak, to prosze pisac na maila! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 21.01.06, 22:32 Dizzy81 , to było tak na żarty oczywiście, nie pękaj! Cłopie!Mówiąc krakowskim slangiem. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Najlepszy forumowicz! 22.01.06, 13:28 Witam.Troszkę długo się nie odzywałam,ale tak wyszło.Póki co na początek pozdrowionka w nowym roku i trochę ciepełka dla wszyskich na te bardzo mrrroźne dni.Teraz trochę w temacie.Może to jest jakiś pomysł,ale mam wrażenie,że takie rankingi to nic specjalnego.Powstaje kółko ogólnego zachwytu,wazelina itp.,lub co gorsza z drugiej strony jakieś niedomówienia, zarzuty...Są na forum ludzie którzy piszą dużo i fajnie, i za to im chwała...Mam nadzieje,że to nie sezon ogórkowy i innych tamatów nam nie braknie...Jeszcze raz pozdrawiam cieplutko W.K. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 22.01.06, 18:05 Nie chodzi tu o jakiś wewnętrzny ranking określający wartość tematyki, czy czegoś tam innego. Tak , normalnie!Dla motywacji!Dla pobudzenia!Dla zachety! A swoją drogą bmwarita numer 1 Odpowiedz Link Zgłoś