Dodaj do ulubionych

Najlepszy forumowicz!

20.01.06, 18:41
Wprowadzam ranking najlepszych forumowiczów (prawie brzmi jak klubowiczów, ale to nie to).
Moim zdaniem numer jeden to bmwarit - zawsze poradzi, powie coś mądrego i w ogóle
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 20.01.06, 18:48
      No i jeszcze dizzy81, tylko on na tym forum nie może z KSZO poszaleć, tak jak to robi na forach kszo
      • dizzy81 Re: Najlepszy forumowicz! 20.01.06, 19:31
        Stary, masz coś do mnie? Jak tak, to prosze pisac na maila!
    • brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 21.01.06, 22:32
      Dizzy81 , to było tak na żarty oczywiście, nie pękaj! Cłopie!Mówiąc krakowskim slangiem.
      • w.kielanowska Re: Najlepszy forumowicz! 22.01.06, 13:28
        Witam.Troszkę długo się nie odzywałam,ale tak wyszło.Póki co na początek
        pozdrowionka w nowym roku i trochę ciepełka dla wszyskich na te bardzo mrrroźne
        dni.Teraz trochę w temacie.Może to jest jakiś pomysł,ale mam wrażenie,że takie
        rankingi to nic specjalnego.Powstaje kółko ogólnego zachwytu,wazelina itp.,lub
        co gorsza z drugiej strony jakieś niedomówienia, zarzuty...Są na forum ludzie
        którzy piszą dużo i fajnie, i za to im chwała...Mam nadzieje,że to nie sezon
        ogórkowy i innych tamatów nam nie braknie...Jeszcze raz pozdrawiam cieplutko W.K.
        • brazylion3 Re: Najlepszy forumowicz! 22.01.06, 18:05
          Nie chodzi tu o jakiś wewnętrzny ranking określający wartość tematyki, czy czegoś tam innego.
          Tak , normalnie!Dla motywacji!Dla pobudzenia!Dla zachety!
          A swoją drogą bmwarita numer 1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka