nenka2 23.10.04, 16:16 Witam! No właśnie, jak to jest z tą kapustą? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnika5 Re: Czy można jeść bigos??? 23.10.04, 16:59 witaj, a ile miesiecy ma twoja pociecha? ja przyznam sie bez bicia ze conajmniej 4 miesace jadlam gotowane mieso, marchewke i ziemniaki lub ryz...ohyda...mala miala wysypki jak zjadlam cokolwiek innego. teram ma 11 miesiecy a ja jem WSZYSTKO! a bigos pierwszy raz jadlam jak mala miala 7 miesiecy. nic jej nie bylo tylko caly czas pierdziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nenka2 Re: Czy można jeść bigos??? 25.10.04, 13:39 Mój synuś ma dopiero 8 tyg, a ja szczerze mówiąc zadałam to pytanie po fakcie- już trochę zjadłam bigosu i dopiero potem się wystraszyłam. Danego dnia nic mu nie było, ale nastepnego miał chyba kolkę.Myślałam, że tylko świeżej kapusty nie wolno jeść. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Czy można jeść bigos??? 25.10.04, 11:40 Oj to chyba duzo zalezy od dziecka i trudno cos poradzic. Mysle, ze warto sprobowac troszke i patrzec, czy dziecko ma sie dobrze. Ja tam zjadlam pierwszy raz bigos jak maly mial 2 m-ce i nic mu nie bylo. Zreszta ja raczej z tych wszystkojedzacych podczas karmienia :) Teraz juz jestesmy na bebilonie pepti. Odpowiedz Link Zgłoś