dizzy81 25.02.06, 16:56 Oglądać z dźwiękiem : www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: Stancja u pani Krysi 25.02.06, 17:17 Pani Kryśa przeszpieg. Spoko babka, ostry język:)Niemalże pilot w pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Stancja u pani Krysi 06.03.06, 11:44 To jest czad! Pozdrawiam wszystkich mieszkających na stancjach!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Stancja u pani Krysi 06.03.06, 12:19 To mi przypomina początki moje w Wawie, kiedy wynajmowałem od podobnej babki pokój na Warszawa Międzylesie ul. Patriotów 193 lub 197...Taka stara pruchwa, pazerna, chciwa, z córką tam mieszkała, do tego nakryłem ją jak mi w rzeczach grzebała..Mogłem spokojnie wtedy powiedzieć, że mi zginęło 100 zł:)Mogłem, ale tego nie zrobiłem. Mieszkałem tam przez miesiąc, a po niej i do dziś mieszkam na Ochocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: Stancja u pani Krysi 06.03.06, 15:10 Nigdy nie wynajmowałem pokoju, tylko mieszkanie i nie żałuję. Pani Krysia - niezła. Odpowiedz Link Zgłoś