monika.dk 25.03.06, 22:25 z forum.. feel good, fiszu, grudniowe słonko vel 22tchnienia wiosny, w.kielanowska, a kim zapomniałam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.kielanowska Re: zginęło mi kilka osób 25.03.06, 22:43 Jestem,jestem ,ale czasami tylko na chwilkę....No cóż wiosna, a z nią trochę obowiązków mi przybyło.Jak już wpadnę w nowy rytm i trochę ochłonę to będę więcej się udzielać.Na razie Monika -przejmij pałeczkę i trzymaj honor słabej acz pięknej płci..Papapa Pzd.Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: zginęło mi kilka osób 25.03.06, 22:54 słaba płeć a jednak najsilniejsza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: zginęło mi kilka osób 25.03.06, 23:04 ______________________________________________ Rambo jest niewiarygodnie sprawny!Potrafi działać, jak armia!!Zabija, jak armia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: zginęło mi kilka osób 25.03.06, 23:44 dziękuję! ja tu jakby caly czas jestem, ale slaba się nie czuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: zginęło mi kilka osób 27.03.06, 23:56 jestem, jestem :) ostatnio rzadziej, bo roboty dużo, ale mam nadzieję że już w kwietniu wyjdę na prostą. pozdrowienia dla "starych" i całkiem sporej grupy "nowych" forumowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: zginęło mi kilka osób 28.03.06, 00:58 No tych z jeszcze młodszym stażem od Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: zginęło mi kilka osób 28.03.06, 01:35 Feel_good Ty jeszcze nie śpisz. A może na mofadilu jedziesz-jak ja:)Do pracy nie wstaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: zginęło mi kilka osób 28.03.06, 02:01 mofadil - nie wiem co to. a pobudka o 6.30 :( Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: zginęło mi kilka osób 28.03.06, 02:12 To taka pigułka popularna w Europie i St.Zjed. tzw. nowy styl życia:) Lekarze nie odkryli jeszcze wad tej tabletki, eliminuje ona uczucie snu i zmęczenia na długo nawet 2 noce:) W Polsce ma to wchodzić, ale Minister Zdrowia ostrzega...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: zginęło mi kilka osób 28.03.06, 07:42 przypomniał mi się kawał a propos ministra facet prosi o papierosy w kiosku, kobieta podaje mu paczke, na której jest napisane: Minister Zdrowia ostrzega: palenie powoduje impotencje, facet oddaje papierosy: proszę mi podać te z rakiem ... Odpowiedz Link Zgłoś