Dodaj do ulubionych

Witam z Ostrowca:))))))

31.03.06, 09:23
Już od rana jeżdze na moim "RMF-owym" rowerze, zwidziłem Starą Hute,
Częstocice..przeraża mnie widok Rynku. Co Oni z tymi drzewami zrobili????
Stadion Kszo też zwiedziłem- nadal krzesełek nie ma..ech, nie ma to jak
świeże powietrze Ostrowieckie i cudowny wschód słońca z mojego okna domowego
nad terenami Nowego Zakładu:))))
Teraz pruje na Czerwoną Góre (20 km od Ostrowca):)))))
Pozdrawiam bardzo ciepło z pięknego Ostrowca:)))))))))
Ps. Cholernie sie ciesze, że jestem tu a nie w stolicy:)))))))))))))
niestety nic ciekawego w Urzędzie Pracy nie ma..
Obserwuj wątek
    • monika.dk Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:24
      no, widzę, widzę, nawet na GG słoneczko się zapaliło!
      tylko na niebie słoneczka brak.. ale może po południu??
      • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:26
        nawet nie wiem czy gg mi działa, bo nikt z moich znajomych nie ma
        komentarza..co jest dziwne:))) Narazie słońce przebija sie przez chmury, ale po
        południu już będe zajęty KIMŚ innym:)))))))
    • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:28
      i czemu Nam to Robisz??? ja byłam tydzień temu.... ale miłego pobytu życzę:)
      • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:31
        ja jestem co tydzień w Ostrowcu i co tydzień się cieszze:)) Dziś rano jak
        spacerowałem sobie z moją ukochaną(odprowadzałem ją do pracy))))-ot taką
        niespodziankę jej o 6 zrobiłem:)) i z moim kojotem..śpiew skowronka, rześkie
        powietrze:))))coś wspaniałego:)))
        • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:33
          hehe, to ja Ci powiem, że gdy byłam na ferie to któregoś piątku wstałam sobie o
          6 na wschód Słońca i odprowadzałam siostrę na autobus- nie ma to jak zapach
          spalin zdezelowanego 32 o poranku!!!
          • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:36
            32..? to jest taki autobus?:)nawet nie wiedziałem:)) Zdezelowane to nie
            są..przyjedz do warszawy zobacz jakie w STOLYCY jeżdzą ikarusy:))
            • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:40
              jest taki, jeździ może 3 razy na dobę do Nowego Zakładu, hmmm.... i już mi się
              tęskni:)
              • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:41
                :))) jest takie miasto- OSTROWIEC się nazywa...:)))))cudowne jest, ale ludzi
                stąd ubywa..:))))))))))))))
                • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:42
                  Czekaj, a jeśli Ty na rowerze, to jak to robisz, że piszesz co?? Ludzi ubywa
                  ale.. nie Damy się:))
                  • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:44
                    jestem u znajomych, odwiedziłem ich:)))))))) ale włąśnie wybywam stąd, bo musze
                    jeszcze do Czerwonej Góry zajechać i wrócić na 14 by ukochaną odebrać z
                    pracy:D:D:
                    • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:44
                      rowerem na ramie;)?
                      • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:45
                        e..do mnie do domku ma blisko z pracy:D na obiad ją zapraszam:D
                        • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:46
                          No tak, we 2 osoby to niebezpieczne by było zważywszy na stan naszych dróg ew.
                          chodników. Miłego dnia:))
                          • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:47
                            Dzięki i wzajemnie:D
                            pewnie będe w poniedziałek dopiero jak zasiąde na swoim fotelu w pracy, sprawdz
                            • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:48
                              sprawdzę firmową poczte, odpowiem na nią i wejde na neta dopiero:D:D komórke
                              służbową mam wyłączoną , nie chce by mnie ktoś męczył:)))))))))
                              • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:49
                                Miłego dnia i weekendu życzę Wszystkim:))))))))))))))))))
                                • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 09:51
                                  jak się to przyjemnie czyta!!
                                  • chuchalscy Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 10:24
                                    Ale się Was fajnie czyta, a ja tak daleko, ale te klimaty które opisujecie są
                                    cudowne. Widzę, że nie tylko ja jestem taki wariat na punkcie Ostrowca
                                    • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 10:26
                                      Wiesz, ja jeszcze niedawno myślałam, że tylko ja to mam. A tu miła
                                      niespodzianka:))
    • kszo.pany Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 14:22
      W latach 1996-2003 studiowałem i pracowałem w Łodzi i włąśnie w 1996 na samym
      początku w autobusie 86 na ul.Jaracza słyszałem jak dwie dziewczyny rozmawiały:
      "- Mówię Ci przeszłam całe miasto - na Słonku nie było, na Stawkach nie było,
      dopiero na Ogrodach dostałam. "
      Mówię Wam, to był wtedy miód dla moich uszu, a powroty PKSem do domu - od
      Końskich znałem już każdą wieś na pamięć, miło było pojeździć po mieście i
      zobaczyć co się zmieniło w ciągu 4-5 tygodni.
      • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 31.03.06, 14:27
        ja mało nie padłam gdy pierwszego dnia moich studiów rano otwieram bramę by się
        na pierwsze zajęcia udać, a tu pierwszy człowiek jakiego widzę to
        Ostrowczanin:))) od razu raźniej!! (to dlatego do dziś wypatruję na ulicach
        TOSów)
        • brazilion TOS-y 31.03.06, 16:38
          A moje wypatrywanie na niewiele by sie zdalo. Wam to dobrze, eeech...
          • brazylion3 Re: BMWaricie:) 31.03.06, 17:49
            ...jakbym był odpowiedzialny za promocję Ostrowca wykorzystałby Ciebie do planu , ktory jest w mojej głowie:)
            • aisablri Re: BMWaricie:) 31.03.06, 18:20
              Pisz Pisz, jestem ciekawa o co chodzi:)
            • aisablri Re: BMWaricie:) 31.03.06, 18:20
              aj, sorry, nie zauważyłam adresata... ups..
            • brazilion B3 31.03.06, 18:24
              Najpierw jednak wypadaloby zapytac, czy nasza kolezanka zyczylaby sobie byc
              wykorzystana do planu, ktory masz... w glowie
              • aisablri Re: B3 31.03.06, 18:26
                decyzja koleżanki byłaby uzależniona od tego, cóż to za plan, a że by się go
                podjęła- tego nie napisała, jedynie pyta o jakieś konkrety
                • brazylion3 Re: B3 31.03.06, 18:38
                  Podstawą moich działań byłoby , albo może będzie kiedyś:):):) odwoływanie się do emocji i ludzi. Z drugiej strony wiem, ze z niektórymi nic nie dałoby się zrobić, bo poprostu dominuje postawa roszczeniowości. Ale może do tej częci bardziej światłej trafiłoby...:)
                  • aisablri Re: B3 31.03.06, 18:43
                    taki mały populizm? i Uważasz, że to by tu przeszło bezkrytycznie?
    • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 03.04.06, 08:01
      bmwariat napisał:

> Już od rana jeżdze na moim "RMF-owym" rowerze, zwidziłem Starą Hute,
      > Częstocice..przeraża mnie widok Rynku. Co Oni z tymi drzewami zrobili????
      > Stadion Kszo też zwiedziłem- nadal krzesełek nie ma..ech, nie ma to jak
      > świeże powietrze Ostrowieckie i cudowny wschód słońca z mojego okna domowego
      > nad terenami Nowego Zakładu:))))
      > Teraz pruje na Czerwoną Góre (20 km od Ostrowca):)))))
      > Pozdrawiam bardzo ciepło z pięknego Ostrowca:)))))))))
      > Ps. Cholernie sie ciesze, że jestem tu a nie w stolicy:)))))))))))))
      > niestety nic ciekawego w Urzędzie Pracy nie ma..
    • bmwariat Re: Witam z Ostrowca:)))))) 03.04.06, 08:05
      bmwariat napisał:

> Już od rana jeżdze na moim "RMF-owym" rowerze, zwidziłem Starą Hute,
      > Częstocice..przeraża mnie widok Rynku. Co Oni z tymi drzewami zrobili????
      > Stadion Kszo też zwiedziłem- nadal krzesełek nie ma..ech, nie ma to jak
      > świeże powietrze Ostrowieckie i cudowny wschód słońca z mojego okna domowego
      > nad terenami Nowego Zakładu:))))
      > Teraz pruje na Czerwoną Góre (20 km od Ostrowca):)))))
      > Pozdrawiam bardzo ciepło z pięknego Ostrowca:)))))))))
      > Ps. Cholernie sie ciesze, że jestem tu a nie w stolicy:)))))))))))))
      > niestety nic ciekawego w Urzędzie Pracy nie ma..

No tak, a teraz nie ma nóg:) 50 km jechałem pod wiatr..i do tego boczny. Ugryzł
      mnie pies w Szwarszowicach, ale dostał takiego trepa w pysk, że nie wiem czy do
      dziś chodzi trzeżwy. Kolejny wielki pies wyskoczył mi w Mominie, ale zaniechał
      pogoni, gdy zorientował się, że nie ma szans z rowerem pędzących 60 km/h:) a
      jakby mnie dogonił to dostałby po oczach WD-40. Oczy by miał wypalone..jego
      szczęście. Tak jak wspomniałem 50 km jechałem pod boczny wiatr, ale odcinek z
      10-12 km już z wiatrem- cudowna sprawa:))))Człowiek się z maluchem ścigał:))
      Wrażenia- wiosna, lato, jesień czy zima - okolice Czerwonej Góry, Kraszkowa,
      Janowic są przecudowne. Nie chciało mi się jechać na Ostrowiec stamtąd:)))
      Ugryzienie przez psa widoczne, nogi troche bolą, bo namachałem się pod wiatr,
      ale wrażenia super:)))))))))
      • brazylion3 Re: Witam z Ostrowca:)))))) 03.04.06, 08:12
        Ja na szczęście nie miałem takich przeżyć na rowerku, ale pare razy mnie piesek pogonił:), no ale ma się tego powera w nogach:)
    • aisablri :)))) 11.04.06, 21:50
      Ha! wreszcie! to się stalo nagle i niespodziewanie...:))))
      • bmwariat Re: :)))) 12.04.06, 07:21
        zazdroszcze
    • aisablri Re: Witam z Ostrowca:)))))) 27.04.06, 19:05
      Tak, tak wrócilam:) ciekawe, czy Wam kobiet brakowalo;) A poza tym ciekawostka-
      dziś w Krakowie, pod teatrem Slowackiego stal Dinobus, hehehe, może jakieś nowe
      kursy Baltów- Kraków;)
      • brazilion Oczywiscie, ze niewiast tu brakowalo ! 27.04.06, 19:12
        Pozdrowienia dla Krakowa i (przy najblizszej okazji) dla Ostrowca.
        • dizzy81 Re: Oczywiscie, ze niewiast tu brakowalo ! 27.04.06, 22:20
          Dziekuję! Floriańska ma nową nawierzchnię! Nietstey jest na razie kompletnie odgrodzona i trzeba się snuć gęsiego chodnikami! Na rynku multum ludzi, magiczne ogródki i ciepełko!
          • aisablri Re: Oczywiscie, ze niewiast tu brakowalo ! 27.04.06, 22:27
            doświadczylam dziś tej Floriańskiej... na szczęście wybralam alternatywną drogę-
            Szpitalną, bo nie lubię, jak nie mogę przejść:) ale wczoraj to bylo pięknie
            nocą...
    • kszo.pany Re: Witam z Ostrowca:)))))) 27.04.06, 19:20
      Kiedyś w Łodzi widziałem tramwaj nr 15, z napisem PORCELANA ĆMIELÓW i okazało
      się, że wcale nie jechał do Ćmielowa, bo przecież tam jeździ dwójka:)
      Tak, czy siak na tym Forum brakowało już kobiecej ręki, dobrze że wróciłaś
      Aisablri.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka