brazilion 03.05.06, 17:05 Odczytalem liste obecnosci i prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci ;) (wyszlo troche z tego takie maslo maslane, ale wszyscy wiemy, o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: A gdzie sa Morfinka, Monika, Malywroc, Lachie 03.05.06, 17:52 Ja myslę,że Morfinka jakis plan konstruuje i cięzko nad nim pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: A gdzie sa Morfinka, Monika, Malywroc, Lachie 04.05.06, 11:59 Jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 jestem, 4 dni w zakopcu rewelacja 04.05.06, 12:14 przepracowany byłem i potrzebowałem relaksu, przepraszam za moją ostatnio małą aktywność ale część wątków mi nie pasowała a częściowo miałem masę pracy Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: jestem, 4 dni w zakopcu rewelacja 04.05.06, 13:59 To, co Ci pasuje???Nieruchomości?Nie samym chlebem człowiek zyje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: jestem, 4 dni w zakopcu rewelacja 04.05.06, 14:32 ale też nie samą polityką Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Morfinka 04.05.06, 16:30 Jak tam, Panie M., oscypki sie maja i Zakopiec w ogole ? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Morfinka 04.05.06, 16:33 Zakopane ma się świetnie a potwierdza to obecność kilkudziesięciu turystów, w dolinie kościeliskiej było tyle samo co na Krópówkach -nie było gdzie szpilki wcisnąć Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Lachien 04.05.06, 16:29 Mam nadzieje, ze z Twoim okiem wszystko w porzadku ? Troche brakuje tu Twoich trendow i kontrowersji. Moze sie wlaczysz, zeby forum troche rozruszac ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien 05.05.06, 11:34 A z okiem wszystko w porządku, dzięki. Faktycznie, ostatnio "trochę" moja aktywność zmalała, ale myślę, że maj przyniesie mi wraz z wygraną w totka jakże potrzebną wenę do aktywniejszego życia forumowego. Uprzedzając pytania powiem też, że ciotka zdrowa, woda mokra i czerwony to niebieski. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Lachien 05.05.06, 15:35 Dobrze Cie rozumiem. Ja tez nie lubie, jak do mojego domu ciotka przyjezdza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś