gwiaazda 26.04.06, 09:44 czy ktos zna ta firme?czy sa w Polsce sklepy tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: NEXT... 26.04.06, 09:46 znam, w Polsce (z tegto co sie orientuje) nie ma tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NEXT... 26.04.06, 10:14 W szmateksach jest sporo ich ubran,calkiem przyzwoitych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: NEXT... 26.04.06, 09:49 szkoda ze nie ma sklepow bardzo podobaja mi sie te ubrania sa w moim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: NEXT... 26.04.06, 10:15 hmmm niestety dla ciebie nie wysylaja poza granice UK. znam ich, mam spodnice i bluzke, nosza sie bardzo dobrze. Raczej nie padam na kolana wchodzac do ich sklepow, ale można u nich dostać fajne rzeczy w dość przystępnych cenach. Oprocz ubran maja w swoim asortymencie artykuly do urzadzania domu. Moze masz jakichs znajomych ktorzy wyjezdzaja do UK i mogliby ci cos przywiezc? uwazam ze akurat rozmiarowka next jest dosc kompatybilna z rozmiarowka w PL. Mam 170 wzrostu, w pl nosze najczesciej rozmiar 38 zarowno od pasa w dol jak i w gore i w NEXT pasuje mi rozmiar UK 10, chociaz wydaje mi sie ze bluzka bylaby moze lepsza w rozmiarze 8 ale ona ma specyficzny kroj. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: NEXT... 26.04.06, 10:50 A mogłoby się okazać, że koszt krótkiej wycieczki do UK jest równy kosztom przesyłki ;) Też nie padam, ale są rzeczy, za które ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś