dizzy81 Re: forum na poczatku 18.05.06, 15:26 Nie, na początku prym wiedli, Lachien, rudeboys, morfinka, raskarba, fiszu, chyba też bmwariat Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: forum na poczatku 18.05.06, 15:29 a teraz my ja niedawno ciekawe ile lat jeszcze bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 forum na początku 18.05.06, 15:29 było mało ludzi, dwa wątki na dzień czasem dłużej się zdażały. Próbowaliśmy znaleźć nopwych chętnych, jak widać z czasem się nam udało. Można było na pewno przeczytać wszystkie wątki, skupić się na czymś, ale nie było czasem z kim dyskusji prowadzić. mniej było polityki ale ogólnie np moje myślenie nie zmieniło się w tym okresie czasu. Jak czytam niektóre wypowiedzi swoje i nie tylko cieszę się że byliśmy i jesteśmy wierni swoim ideałom. ogólnie było i jest sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: forum na początku 18.05.06, 15:34 ja ciesze sie ze znalazlem to forum przez przypadek u kumpla pracuje w arl i bawilem sie komputerem to bylo 1.5 roku temu poczytalem troche watkow jak kupilem kompa i to sie do was dolaczylem patrzylem co piszecie w kawiarence na slowackiego tak raz na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: forum na początku 18.05.06, 15:35 Ja jestem na forum od marca tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na początku 18.05.06, 15:36 Ja również się cieszę, że je znalazłam i odkryłam:) I podoba mi się tu, ta atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: forum na poczatku 19.05.06, 06:15 chyba?? ja tu byłem po niecałych 24 h od istnienia forum!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: forum na poczatku 18.05.06, 16:46 Bylo niesmiale i troche z poczatku watle, ale za to teraz rozroslo sie i zmeznialo. Jestem tu prawie dwa lata (?). Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: forum na poczatku 22.05.06, 09:10 Ciekawe, czy kiedyś piwo w Ostrowcu uda nam się wypić? Jak będę w czerwcu to dam znać, może gdzieś się spotkamy. Oczywiście ja z Gazetą Wyborczą w ręce będę, co by mnie lotus41 rozpoznał, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:25 TAAAK!POPIERAAAM! PI-VO!PI-VO!PI-VO!PI-VO! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:28 Ja tez w calej rozciaglosci popieram, ale tylko wirtualnie. Na razie tylko wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:30 Jak dla mnie może być, jeśli tylko jesteście tolerancyjni- bo ja tradycyjnie herbatkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:33 Nie ma sprawy, a jaka jest Twoja ulubiona herbatka. Bo moja - to przede wszystkim Earl Grey. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:35 Może być. Na codzień piję zieloną- zielona earl grey jest super:) Ale najbardziej, marzenie... mocna czarna z cytrynką, koniecznie na ostrowieckiej wodzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:40 Bylbym zapomnial. Oczywiscie, ze zielona tez. I to w kazdej postaci i kazdy rodzaj/gatunek. A zielonej Earl Grey jeszcze nie bylo mi dane skosztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:42 i jeszcze zielona jaśminowa jest pyszna. Jedyna, jakiej nie mogę znieść, to z opuncją figową.. nie ten smak. Poza tym uwielbiam też malinowe herbatki:) W ogóle chyba jestem od tego napoju uzależniona.. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:47 Ale zdaje sie, ze to uzaleznienie nie tylko mile, ale jeszcze i niegrozne. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na poczatku 22.05.06, 15:50 Chyba tak. Na upał co jest najlepsze? Gorąca herbatka. Na zmęczenie na szlaku w górach też:) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: forum na poczatku 22.05.06, 18:59 fajnie, że jest zgoda, dla mnie może być tez harbatka, dam znać jak będę się w czerwcu wybierał do Ostrowca, umówimy się kto żyw Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: forum na poczatku 22.05.06, 19:02 Brazilion! Jak nie możesz przyjechać, to nie ma problemu!My lecimy do Ciebie!Tylko że impreza będzie wtedy konkretna!Jak tylko nam lotnisko wybudują!Czy jest lekarz na pokładzie? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: forum na poczatku 22.05.06, 20:02 Ja polecę dopiero po zniesieniu wiz. Acha, i oczywiście z lotniska w Ostrowcu, może być z przesiadką w Starachowicach. A narazie bazilionie ląduj Ty u nas, sorki, że jeszcze nie w Ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: forum na poczatku 22.05.06, 20:23 Ale wiecie co? Po tym widać jak nieidealna jest demokracja:) Gdyby tu był jakiś "dyktator" to by narzucił- wszyscy zbiórka wtedy i wtedy etc, to by podziałało, a tak temat wraca od dawien dawna i panuje w nim ogólne rozmemłanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: forum na poczatku 22.05.06, 20:31 te zdjecia to ja przyszpanuje komandzie bo jestesmy teraz z roznych miast i sobie troche opowiadamy o sukcesach i smutnych faktach z zycia miast Odpowiedz Link Zgłoś