Dodaj do ulubionych

WSBiP ma 10 lat

23.05.06, 18:49

Obserwuj wątek
    • buksy Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 18:50
      dostawią jeszcze jednego lwa ?
      • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 18:52
        nie-domalują kilka kiczowatych fresków
    • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:04
      ciekawe stwierdzenie
      Wyższa Szkoła Biznesu i Przedsiębiorczości w Ostrowcu Św. jest najlepszą
      uczelnią w regionie wg rankingów ogólnopolskich z 2001 i 2002 roku (zajmuje 1
      miejsce wg Tygodnika "Wprost", 2 wg rankingu "Perspektyw" i "Rzeczpospolitej")
      oraz 1 miejsce wśród uczelni niepaństwowych w miastach, które nie były lub nie
      są miastami wojewódzkimi.

ze strony internetowej uczelni
      • buksy Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:08
        takiej zagrywki marketingowej to uczą gdzieś na I sem - "wymyśl sobie kategorię w której będziesz nr 1." - i żeby było jasne - gratuluję szkole 10 - lecia
        • brazylion3 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:47
          ZBigniew DOLIWA(to HERB) Klepacki ma ukłądy straszneeeeeeeeee!
          • chuchalscy Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:49
            kto to Doliwa Klepacki?
            • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:50
              jego magnificencja rektor załozyciel
              • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 20:31
                Pamiętam jak dziś jak moja kochana PSP7 z roku na rok traciła pawilony, z
                przyczyn zupełnie niejasnych dla mojego młodego móżdżku. Pamiętam jak dziś,
                utratę pierwszego boiska do piłki nożnej, pamiętam jak dziś utratę drugiego,
                OSTATNIEGO boiska do nogi w okolicy. Pamiętam jak odgrodzono chodnik, którym
                przez siedem lat, prawie codziennie (oprócz zimy)chodziłem na boisko do kosza.
                Wreszcie, mam przed oczami dziesiątki samochodów, które w każdy weekend
                odgradzają mój blok i jego okolice od reszty Pułanek.

Jak ja mam myśleć pozytywnie o tej instytucji?
                • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 20:58
                  To Ty też po siódemce? Co klasa to klasa :D!
                  • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:02
                    Ma się rozumieć:)
                    • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:29
                      Powspominamy? Miales geografie z panem Arkadiuszem K ?
                      • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:35
                        Oj dizzy drażliwy temat;)
                        Z jego postępkami nigdy sie nie spotkałem w każdym bądź razie. Lubiłem chłopa
                        właściwie, fajnie lekcje prowadził. Jak się później dowiedziałem tych wszystkich
                        rzeczy w niemałym szoku byłem.
                        • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:36
                          No a ja o tych rzeczach już słyszałem jak przyszedł tu uczyć! I wiesz co jest najbardziej wkurzające! Że wszsycy wiedzieli, a nikt palcem nie kiwnął! Zmowa milczenia! Ale lekcje prowadził super! Szóstke mialem i na olimpiadzie w Kielcach byłem:)
                          • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:42
                            Nawet nie wiedziałem, że tak było! Gnojek byłem, chyba w szóstej klasie. Ale to
                            jest makabra jeśli rzeczywiście wszyscy wiedzieli, za milczenie w takiej sprawie
                            też się powinno karać!
                            A kojarzysz może Dorotę G. od angielskiego?
                            • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:48
                              Nom! Fajna była, znaczy sie troche nerwowa!Ja tam na nią nie narzekałem! Panna no nie? Kiedyś jak miałem na półrocze 4 to sie zakurwiłem i słownik se kupiełm do ang! Było lepiej potem! Ogólnie nie narzekałem na nią!
                              • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:51
                                Trochę nerwowa? Znaczy, ze jej nie znasz:) Moją wychowawczynią była przez jakiś
                                czas, takie jazdy robiła, że głowa mała! Baliśmy się jej bardziej niż
                                proboszcza! :)
                                Przypomniała mi się jedna babka teraz i aż pękam ze śmiechu, była taka od
                                polskiego, nie uczyła mnie, mała co od niej strasznie śmierdziało zawsze,
                                pamiętasz?:)) Ja pamiętam jak mieliśmy jakieś lekcje w sali po niej, to zawsze
                                się od wielkiego wietrzenia zaczynało:)))
                                • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:54
                                  No nie kojarze! Może jakieś wskazówki? Miałem Polski z Julitą J. troche z Haliną - taka niska grubawa blondyna - spoko babka - polubilismy się no i z taką w okularach ze sztucznymi zebami - nie pamietam nazwiska - taka ruda!
                                  • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:57
                                    Ona chyba na B. się nazywała, ale nie jestem pewien, ale masakra była!:)))
                                    A z kim WF miałeś? Pan P. też był niezły:)))
                                    • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:00
                                      Pan P z wąsami i taki chudy wysoki? Kurde, mialem z nim w V klasie , a potem z byłem dyrem też panem P! Ostatni WF, to tzra było jakies oceny wystawić: piłka reczna i rzut z nabiegu, z biodra i karny!:)

Historia - Pan o nazwisku tym samym co Arkadiusz K! Spoko gość, dużego fiata miał!
                                      Matma z wychowaczynią Anną L. - też fajna!
                                      • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:05
                                        Ja miałem historie z panią K., spoko była, w szóstej klasie nawet miałem 6 na
                                        koniec:) Technika? Miałeś z kultowym człekiem psp7 i ostrowieckiego harcerstwa
                                        panem R.?
                                        • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:09
                                          Nie, nie miałem do czynienia z legendą ostrowieckiego harcerstwa! Miałem za to z Popkiem! To był czad! Gość mnie nauczył robić budyń i kisiel na naturalnych surowcach! Przegość!
                                          • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:10
                                            Plastykę miałem najpierw z taką wysoką, czarną z długim kucem! A potem z Wiesławą K.! też spoko babki!
                                            • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:17
                                              :)))))))))))))))) Co to za Popek, nigdy o nim nie słyszałem? Ale te
                                              przepisy...moc! :))))))))
                                              • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:20
                                                No! I fizyke mialem z taką młodą laską najpierw, ale odeszła gdzieś, no a potem z Majewską! To była baba!I ta laska ebonitowa, co tzra było pocierać!
                                                • michal13w Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 22:23
                                                  Oj pocierało się na fizyce, pamiętam! :))))))
                                                  • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 23:40
                                                    Jak mozna nie znać Popka?! Dużo staciłeś.
                                                    Mój ulubiony tekst-"czy odbiła ci śrubka zwana szajbą?"
                                                  • dizzy81 Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 23:44
                                                    Nie słyszałem nigdy czegos takiego! Ale to był pzregość powtarzam! Mieszka na Pułankach!Niedaleko mojego bloku!:)
                                                  • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 23:45
                                                    no cóż-ja to usłyszałem.Może do twoich czasów mu się teksty zmieniły.Wiem,gdzie
                                                    mieszka.
          • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 19:49
            A jakie ma mauzoleum w mominie!
            Tego samego architekta, co kiczowate portyki ;-)
            • chuchalscy Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 21:40
              a czemu ma mauzoleum, wykitował był juz, ten tajemniczy nauczyciel???
              • pathos_phobos Re: WSBiP ma 10 lat 23.05.06, 23:41
                Bynajmnież-Wybudował mauzoleum rodzinne,nie wiem,czy puste stoi,czy ekshumował
                przodków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka