brazylion3 16.06.06, 21:47 To zawsze obecny:) Wichajsterr, któregto pozdrawiam, dalej klopater, Pan Lopodko ze Skarżyska:) czasem marcmal...zza miedzy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klopater Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 16.06.06, 22:01 dziex i pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Do Wichajstrra 16.06.06, 22:13 Śniło mi się ostatnio, że w moim własnym domu zostałem pobity przez jakiegoś faceta, który miał wizytówkę z nazwiskiem "Wihajsterr", ale to nie był on sam, bo takie rzeczy wie się we śnie i tyle. To chyba był znak dla mnie, żebym nie dokuczał Radomiowi i Wihajstrrowi, bo do co on robi dla Radomskiego jest bardzo dobrą sprawą. Trzeba powiedzieć sobie otwarcie: miasto wielkości Radomia tylko jako powiat grodzki i ziemski - to trochę za mało. Obiecuję więc nigdy już nie podjudzać na żadnym Forum, ani w żaden inny sposób nie dokuczać ani Wichajstrrowi, ani całej Ziemi Radomskiej. Mam jednocześnie parę pytań do Wihajstrra: Jakie miasta oprócz Radomia widziałbyś jako nowe stolice województw? Ja typuję Częstochowę i Koszalin (tam kilku burmistrzów, starostów protestuje, bo wolą iść do Gdańska, lub Szczecina). I jeszcze jedno - w Radomiu, jak w większości byłych miast woj, jest delegatura Urzędu Wojewódzkiego. Jakie ona ma uprawnienia i zasięg oddziaływania? Zapraszam też na Forum Rżuchów:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Do Wichajstrra 16.06.06, 23:44 > Śniło mi się ostatnio, że w moim własnym domu zostałem pobity przez jakiegoś > faceta, który miał wizytówkę z nazwiskiem "Wihajsterr", ale to nie był on sam, > bo takie rzeczy wie się we śnie i tyle. Zbieg okoliczności :-P nie mam nic z tym wspólnego :-) > To chyba był znak dla mnie, żebym nie dokuczał Radomiowi i Wihajstrrowi, bo do > co on robi dla Radomskiego jest bardzo dobrą sprawą. Znaczy ja staram się jak mogę, zacząłem od forum i powoli rozkręcam się na większą skale :-), jednak jeszcze nie tak dużą jak Ci ludzie o Których jest mowa w linku: miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3422055.html a mianowicie założycieli stowarzyszenia „Kocham Radom”. To Oni naprawdę dążą do poprawy wizerunku Radomia. > Trzeba powiedzieć sobie > otwarcie: miasto wielkości Radomia tylko jako powiat grodzki i ziemski - to > trochę za mało. Zgadzam się! > Obiecuję więc nigdy już nie podjudzać na żadnym Forum, ani w żaden inny sposób > nie dokuczać ani Wichajstrrowi, ani całej Ziemi Radomskiej. :-) > Mam jednocześnie parę pytań do Wihajstrra: Jakie miasta oprócz Radomia > widziałbyś jako nowe stolice województw? Ja typuję Częstochowę i Koszalin (tam > kilku burmistrzów, starostów protestuje, bo wolą iść do Gdańska, lub Szczecina) Ja Typuje Częstochowę, tak samo poszkodowana nową reformą jak i Radom > I jeszcze jedno - w Radomiu, jak w większości byłych miast woj, jest > delegatura > Urzędu Wojewódzkiego. Jakie ona ma uprawnienia i zasięg oddziaływania? Co do zasięgu – obejmuje ona byłe województwo radomskie. Tu jest reszta informacji na ten temat :-): www.mazovia.pl/?a=del&gm=22&sm=26 Pozdrawiam serdecznie Ostrowiec Św. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 16.06.06, 23:46 > To zawsze obecny:) Wichajsterr, któregto pozdrawiam, Dziękuje bardzo :-) Jestem bardzo mile zaskoczony :-) Również pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 16.06.06, 23:53 My też się cieszymy, a przynajmniej ja- że to forum nie sluży do skakania sobie do gardel, a przeciwnie- fajnie tu być:) Pozdrawiam Radom:) Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Delegatury 16.06.06, 23:56 Widzę, ze Powiat Grójecki wybrał inną drogę... Częstochowa to duże miasto i bardziej mi pasuje w stronę Centrum, niż Śląska. Województwo Częstochowskie powinno objąć dawne granice, no może też kawałek piotrkowskiego (Przedbórz). Duże kontrowersje wzbudza też Woj.Opolskie, a to ze względu na strach przed mniejszością niemiecką, która w kilku tamtejszych powiatach dominuje. To własnie niemieckie lobby przyczyniło się do utworzenia tego małego województwa, mniejszego nawet od Świętokrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lopadko Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 17.06.06, 03:24 brazylion3 napisał: > To zawsze obecny:) Wichajsterr, któregto pozdrawiam, dalej klopater, Pan Lopodk > o ze Skarżyska:) Niezmiernie mi miło w takim towarzystwie wódke pić, może byc piwo do którego namawiają Chuchalscy. Właściwie bardziej mi odpowiada o tej porze utrwalacz...baj...baj... Odpowiedz Link Zgłoś
klopater Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 17.06.06, 10:14 brazylion3 mam nadzieje ze niebedziesz mial nic przeciwko jak dodam cie do przyjaciol :] pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Forumowicze z przyjaznego zaciągu:) 17.06.06, 14:58 Dzięki, dzięki:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 No i zapomniałem...o naszych przyjaciołąch z Lubli 17.06.06, 15:22 Lublińca!!!!!!Moja kochana Sandra z Lublińca, lubliniczanka no i miśka...oraz pewna Dorota, którą Kszo.Pany zawsze pozdrawia:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: No i zapomniałem...o naszych przyjaciołąch z 17.06.06, 15:27 Gdyby ta Dorota mogła mówić, to nie jedno by Ci opowiedziała o Lublińcu>>> Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: No i zapomniałem...o naszych przyjaciołąch z 17.06.06, 16:29 DAć GłOS DOROCIE ! DAC GłOS DOROCIE ! NIECH PRZEMOWI ! NIECH PRZEMOWI ! Odpowiedz Link Zgłoś