monikad_85 05.02.09, 08:27 Modlitwa Polaka: "Żeby cegła na nią spadła." I nie mam tu na mysli bohaterki a raczej Vanessę Hudgens. Dzisiaj przeczytałam coś niepokojącego. Że niby oni serio rozpatrują jej uczestnictwo w Eclipse. FANI ŁĄCZMY SIĘ :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_marciniak844 Re: Leah Clearwater 05.02.09, 13:24 Ja się przyłączam ! Wczoraj też o tym przeczytałam i do dzisiaj sobie powtarzam, że: TO TYLKO PLOTKA - mam nadzieję :( Śmieszna była wypowiedz jednej z osób pracująceych przy filmie, że Vanessa przyszła na casting, a oni w sumie nie wiedzą dlaczego, bo nie planują tej postaci w NEW MOON :P ale była przekonująca, więc jej obiecali udział w ECLIPSE - oby na zasadzie "bezbolesnego spławienia"... Szkoda, że wataha nie jest liczniejsza - mogłaby zagrać czwartego od lewej w siódmym rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta_90 Re: Leah Clearwater 05.02.09, 15:57 Dobre! Nim nakręcą Zaćmienie jeszcze się zmieni reżyser, scenarzysta, menadżer, menadżer menadżera i ekipa gastronomiczna, tak że nr do Vanessy gdzieś się przypadkiem zagubi i wyślą jej zaproszenie na zdjęcie RTG a nie do filmu!!! A jak ktoś sądzi, że będzie inaczej, niech milczy!!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Leah Clearwater 05.02.09, 16:05 Ojjjj a ja zaczynam mieć złe przeczucia :( Jest za głośno wokół tego tematu. I nawet nie chodzi o to że ona nie pasuje. Z wyglądu nawet może i pasuje ...ale ja jej nie trawię. Nie chcę by Leah miała jej twarz. Nie chcę by mi się z nią kojarzyła! koniec kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
flawiana Re: Leah Clearwater 04.03.09, 09:50 No to będziemy mieli namiastkę "High School Musical" w "Eclipse"... :-P Oby to była tylko plotka, nie zdzierżę angażu tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: Leah Clearwater 04.03.09, 17:11 A mnie zastanawia jedno w tej postaci... jak na Boga, osoba potykająca się o własne nogi i mająca taaaakie problemy z koordynacją zrobiła prawo jazdy? Pytam bo i mnie nie potrzebne są żadne przeszkody coby wyłożyć się na prostej drodze, o koordynacji już lepiej nie wspomnę... a czwarty egzamin przede mną... Jakoś tak mnie to gryzie że Bella w zasadzie chodzić porządnie nie umie a ciężarówką jeździ ;P Jakieś teorie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: Leah Clearwater 04.03.09, 17:13 O rany... nie wiem jakim cudem wpisałam się tutaj, chodziło mi o wątek o Belli... bardzo proszę o usunięcie/przesunięcie wpisu. To jednak nie najlepszy pomysł pisać na forum w czasie migreny... Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Leah Clearwater 05.03.09, 00:31 Jedna. W ameryce, to inaczej wygląda niż u nas. U nich zdajesz prawko w szkole jak przedmiot. W niektórych szkołach jest to nawet niezbędny punkt do zaliczenia semestru. Tam masz zajęcia praktyczne, ale pozatym musisz ćwiczyć sam, z osoba towarzyszącą (posiadającą prawko) i spokojnie możesz jeździć wtedy po drodze. U nas to nie wchodzi w rachubę. A z dośwaidczenia wiem, że ja prowadzić nauczyłam sie dopiero po zdaniu prawa jazdy. Teraz po roku jego posiadania mogę powiedziec, że prowadzenie sparwia mi przyjemność ...wcześniej to była miazga. Wychodziłam z kabiny spocona jak szczur ... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Leah Clearwater 04.03.09, 20:48 to ta tutaj? www.sawf.org/Newsphotos/Hollywood/VanessaHudgens21Sep2007B.jpg wydaje sie mi byc trochu niedojrzala...niby leah miala 20 lat..czy 21? chyba 21. ale mi sie wydaje troche taka...dojrzala a ta tu to siakas pdfruwajka jakas... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia a kogo byscie chcialy w 04.03.09, 21:50 jej roli? ja nie mam typow...mam wyobrazenie ale typow nie mam. gdyby jedna taka byla mlodsza to bym ja chciala: www.filmweb.pl/o132097/Patricia+Velasquez ona ma w sobie pewna dzikosc, zdecydowanie, wredotke taka letka w oczach..no wiecie:D ale jest trochu starszawa no;) ona moglaby grac susan- matke leah i setha;) no spojrzcie na to foto...czyz nie ma w niej diabelka?:D patricia-velasquez.vvo.pl/zdjecie-95418.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: a kogo byscie chcialy w 05.03.09, 00:33 Nie no fajna propozycja. Mnie jest obojętne kto, byleby była to osoba względnie nie znana. Pozatym jak myslę Leah, widze Pocahontas. Głupie skojarzenie, ale tak ja sobie wyobrażam :P Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: a kogo byscie chcialy w 05.03.09, 10:11 no ja tej malej, p ktorej psizecie, to nie znam. pierwsze slysze. to ktos "znaczny" w muzyce/kinie teraz? chodzi Ci o te warkocze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_marciniak844 Re: a kogo byscie chcialy w 05.03.09, 14:05 Gwiazdka DISNEYA i jego HSM. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_marciniak844 Re: a kogo byscie chcialy w 05.03.09, 14:08 Za szybko "enter" :P Dopiszę, że urody jej nie można odmówić, ale nie pasuje mi totalnie bo jest mało indiańska. Ja też nie mam określonego typu, ale chciałabym żeby dziewczyna, która ją zagra była Indianką, a nie poprostu śniadą brunetką. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Leah Clearwater 4 tom- spojler/pytanie 12.03.09, 14:40 sluchajcie. obgadujemy sobie z moimi netowymi psiapsiolkami ksiazke i na tapete wpadla leah wlasnie. i rosa tyz..z racji forum na jik jestesmy, no ale to nie ma nic do rzeczy chodzi o cos co dotyczy leah. chodzi o rozmowe ktora toczy sie miedzy nia a moim goracokrwistym indianinem:-) chodzi o jej zmiennoksztaltnosc i wynikajace z tego konsekwencje... ona twierdzi, ze stala sie bezplodna- ma menopauze i byc moze dlatego stala sie wilkolakiem i ze nikt sie w nia wpoi/il. konkretnie sam;) no ale do rzeczy...bo to w zasadzie jej jej czyli leah teroia. a moja jest tak (dziewczynom na moim form sie podoba:D) no wiec: ona nie moze dostac...tego no...same wiecie czego. to bedzie trywialne, ale....lecmy z biologii...suka jak dostaje cieczke ma ruje. wszystkie psy z okolicy sie zlatuja pod jej dom i wscierwiaja wlascicieli tychze suk. a teraz leach jakby dostala...same wiecie co...to pomyscie jakie by to mialo konsekwencje dla stada o tych wpojonych nie wspomne. mysle ze matka natura zadbala o to, zeby byc tak nie moglo...i jesli leah zrezygnuje z bycia wikolakiem - na co sie nie zapowiada- bedzie mogla miec dzieci i wszystko wroci u niej do normy. paradoksalnie to ze zostala wilkolakiem spowodowalo to ze nie ma...rui:) naciagane?:D Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Leah Clearwater 4 tom- spojler/pytanie 13.03.09, 00:19 Być może coś w tym jest, ale ja myślę, ze teoria Leah jest bardziej prawdopodobna. Kobiety nie zostają wilkołakami. Nigdy żadnej wcześniej w stadzie nie było. Dlaczego Leah miałaby byc odstępstwem od reguły. Myślę, że poprostu natura z racji tego, ze Leah jest wybrakowana potraktowała ją jako osobnika płci męskiej. Koniec kropka. Smutne, ale dość istotne dla fabuły z perspektywy Meyer. Tymabrdziej, że jako religijna wyzanwczyni kościoła dnia tzreciega (czy jak to, to sie nie nazywa) chciała ukazac pewien umoralniający kontrast - kobieta która z początku nie chce dziecka (Bella), kobieta której tę szansę odebrano i ta ktora poporostu ich mieć nie może. Osobiście uważam, żę Leah to najsmutniejsza postać powieści. Pozatym ten wątek był już omowiony tu na forum. Zreszta bardzo zajdle :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Leah Clearwater 4 tom- spojler/pytanie 13.03.09, 13:15 gdzie byly dyskusje? w ktorym wonteczku? poczytam sobie w wolnej chwili...:) a bo moze dlatego zostala ze nie bylo wiecej meskich potomkow tych dwoch prapradziadkow? taka sobie tyz teorie wysnulam...a potrzeba byla wiec, trza bylo ja jakos powolac. nie moge do konca uwierzyc..nie inaczej. lubie leah. tak jak pisalas to bardzo smutna postac...tak jak i rosa... mam slabosc do takich postaci i ich przezyc z..jak to powiedzial edłord- personal reasons;) nie moge sie z tym pogodzic ot tak, ze cos takiego jest mozliwe... rose tak. tu juz nic nie mozna zrobic..teorectycznie bo praktycznie reenesmee troche jej pomogla;) . meyerowa jest wierna wyznawczynia? o matko bosko...:O Odpowiedz Link Zgłoś
monikad_85 Re: Leah Clearwater 4 tom- spojler/pytanie 13.03.09, 15:36 Temat IMPRINTING :) Odpowiedz Link Zgłoś