Gość: bruuum IP: *.jomar.info 08.02.07, 23:27 Hej! Czy w Ostrowcu można gdzieś kupić (używaną) lub zregenerować pompę wtryskową do starego diesla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.dk Re: moto części 08.02.07, 23:27 czyżby do auta francuskiego..... ;)))))))))) witam Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: moto części 08.02.07, 23:31 auto schrott na Janiku chyba i widziałem taki na Wspólnej.... można tylko trzeba popytac o schrotta. Polecam ci jakbyś był w duisburgu, albo dusseldorfei to mogę ci dac namiary na dobre:) -------------- KSAP - rusza rekrutacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruuum Re: moto części IP: *.jomar.info 08.02.07, 23:32 A skąd ten pomysł? Nie, do niemieckiego! Są najlepsze! Ale czasem też się psują. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Czas na zmiany ? 09.02.07, 03:25 Czyzby czas na zmiany... zepsutych czesci samochodowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmwariat Re: moto części IP: *.opera-mini.net 09.02.07, 05:38 z kumplem pojechalismy raz na grzyby i zamiast tego znalezlismy rozebranego golfa.Wzial sobie wycieraczki i zderzak bo on tez ma Golfa.A tak powazniej to w niedziele na targowicy tam gdzie warzywa stoja ludzie cos z czesci maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruum Re: moto części IP: *.jomar.info 09.02.07, 12:42 A pompy nie było w tym golfie? :) Dzięki za odpowdzi. Nie rozumiem tych zmian, w brazylii to chyba nie ma niemieckich aut? Ciekawe, jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: moto części 09.02.07, 14:15 Najwiecej jest takich z pewnej czesci powiatu opatowskiego... One opanowaly rynek i sa juz doslownie wszedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruuum Re: moto części IP: *.jomar.info 09.02.07, 17:02 człowieku, o czym ty mówisz? Nie rozumiem cię, przecież pytałem o Ostrowiec, skąd ci sie tu powiat opatowski? A części nie ma niestety... w niedziele kielce:( A za info dzięki, przydało się. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: moto części 09.02.07, 19:13 Powiat opatowski wzial mi sie logicznie stad, skad tobie te samochody, do ktorych potrzebujesz czesci, na ktore przyszedl czasnazmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś