bmwariat 12.03.07, 13:44 znacie jakieś? Mój przyszły teść zna ich mnóstwo:) i niektóre wymyśla na bieżąco:))hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Przyśpiewki weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:52 Przestań! Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 13:59 dizzy przyjdzie pora na Ciebie to zobaczysz ten szok..:)A jak będzie dziecko:)))))))))))))))))))))))))))))BMW ojciec...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Przyśpiewki weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:01 Ojciec BMW Syn BMW Z3 Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 14:02 nie..BMW M5 :-). a córka BMW 745Li:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 14:02 Nie uznaję instytucji małżeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Przyśpiewki weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:24 "Łola Boga co sie dzieje, ze kogutek rano pieje, a kokoszka jeszcze rani, bo kogutek siedzioł na ni" "Szumi dokoła las, dziadek na babke wlaz, wlaz 7 maja, ale były jaja, dziadek na babke wlaz" "A ja nie chce czekolady, chce by milosc dal mi ktoś, chce by uwolnil mnie od mamy..." Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 14:34 Jedzie pociąg po szynie, jedzie pociąg po szynie, a ja za to a ja za to będe jeżdził na dziewczynie..a ja za to a ja za to będe jeździł po dziewczynie:)) Jedzie pociąg po torach, jedzie pociąg po torach, a ja za to, a ja za to będe jeździł po kłakach, a ja za to a ja za to będe jeździł po kłakach "heheheh Nie będe spiewała, bo żem dzisioj chora, miałam isć na pole, poszłam do doktora, Byłam dziś w Czardaszu, alem nic nie zjadła, bo zanim przynieśli to mnie już wynieśli:))) heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 14:35 "Nie będe spiewała, bo żem dzisioj chora, miałam isć na pole, poszłam do doktora, " - to jest rewelka!!! W wykonaniu Genowefy P sto kilka zwrotek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaznodzieja Re: Przyśpiewki weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:33 Najpierw naucz sie Panie przyspiewek koscielnych co by wstydu nie bylo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 14:38 szla tesciowa przez las pogryzly ja zmije zmije wyzdychaly a tesciowa zyje z kamienia na kamien przeskakuje żabka a z naszej anulki zrobila sie babka nie bede sie zenil to glupi obyczaj adas sie ozenil bede se porzyczał policz sobie aniu ile dziur jest w dachu tyle bedziesz miala pierwszej nocki strachu Moi mili goście dziś są oczepiny Za dziewięć miesięcy przyjedziem na chrzciny Chwaliłaś się młoda, że umiesz haftować A ty nawet swetra nie umiesz cerować. Chwaliłaś się młoda, ze umiesz gotowac a ty nie potrafisz gra wyszorowac Czemuż ci się Aniu tak za mąż śpieszyło? Czy ci we wianeczku ciężko chodzić było? wesele wesele po weselu smutek bo panu młodemu nie chcial stanąć fiutek Goście moim mili prosze sie nie gniewac bo my teraz będziem do wianuszka śpiewać teściowe teściowe długie nosy mają i we wszystkie sprawy ciągle sie wpieprzają teściowo teściowo ty stary rowerze jak na ciebie patrze to cholera bierze wypij ze mna mlody kieliszeczek wodki zeby twoj interes nie byl dzis za krotki posluchaj no mlody juz jestes po slubie wypusc swego ptaszka niech sobie podziubie pozegnaj ja mamo prawa raczka na krzyz bo ostatni raz na jej wieneczek patrzysz a rodzice mlodych zostali tesciami beda sie szanowac jak ruskie z Niemcami Suknię do podłogi i buciki białe Jeszcze ci obiecał do kołyski małe Poznasz ty Marysiu obowiązki żony Jak ci Jasiu powie - chleb nie upieczony Dzisiaj jest wesele, jutro poprawiny Za dziewięć miesięcy pójdziemy na chrzciny Za dziewięć miesięcy wcale już nie modnie Na chrzciny przyjdziemy za cztery tygodnie Para młoda ładna, ale gdy rok zleci To jeszcze ładniejsze będą mieli dzieci To co my śpiewamy to tylko do śmiechu Teraz by się zdało wypić po kielichu Chociaż pani młoda szczerze przysięgała To uważaj młody, by cię nie zdradzała Co tak młody myślisz, coś tak spuścił głowę Chyba se rozmyślasz, czy dostaniesz krowę Dostaniesz krowę, dostaniesz i ciele Żebyś się nie martwił w to twoje wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Forum weselem żyje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:42 Aż sie musze napić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Przyśpiewki weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:47 Zaręczyny-sala weselna-przyspiewki-dobry adwokat:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 16:12 Rybę jadła stara klota i wysrała wodogrzmota potem były dobre dence aż mi urwało rence Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 16:17 BMW napisał: z kamienia na kamien przeskakuje żabka a z naszej anulki zrobila sie babka Anulka to jest odniesienie do seksu analnego? OHYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 16:19 Miałem Cię za kościelna osobę, a tu takie hece!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:32 Co ja narobiłem,że się ożeniłem, chyba pijany byłem - to śpiewali mojemu mężowi podczas oczepin Miała baba koguta....... Jak sobie jescze przypomnę to napiszę. U mnie było tego dużo, podczas dań gorących chodzili między stołami i śpiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:37 Dla mnie wogóle polskie zabawy weselne to totalna porażka. Całe towarzycho oczywiście napierdzielone w 3 p.... Głupie śpiewy, zawsze czuje sie jak pastuch przy tym wyciu. Po co to - niby smichu ma dostarczyć. I tak wystarczy smichu z bydła, które chleje, żre i rzyga. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:38 Ja nie piję na weselach dla tradycji - chlam po, aby odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:45 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:47 Sam ma się spić? Z reguły potem łażę nagi po Ostrowcu i mam z..e mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:49 Złapiemy sie za dłonie. Ksiezyc tak wysoko, tak teatralnie wisi nad nami. Po co komu światło jeśli wewnętrzny mus Cie zawsze prowadzi. I .. wszystko,n ważne jest własnie to wewnetrzne światło. Wystarczy patrzec by widzieć. Totalny odpał, bez czucia, bez miary czasu, bez .......................... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 17:57 Myslisz, że opanujesz się? Masz dla kogo ćwoku. Znasz to uczucie. Ciągnie, wnika w Ciebie, okłamujesz sie sam, że to ulga. A to gó... Wpadasz na dno, jeszcze zwykle głębsze. Do kogo trzeba się zwrócić? Do Boga? On dla mnie nie istnieje, miałem za dużo porażek. Chciałbym wierzyć, to by była ulga. Boli mnie całe ciało. Boje sie życ na trzeźwo, ale chcę. To ku..ko boli. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 18:07 Widzę nad soba słońce. Widzę świat. Widzę ludzi, którzy mogą i potrafią być szczęśliwi ze sobą. Widzę morze, które zmywa to badziewie z człowieka. Jestem przy tym malutki i brudny. Lata, które spier....łem są chyba dla mnie zbyt totalnie obciązające. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 19:04 Wytrzymam. Dla takaiej jednej Perły. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Przyśpiewki weselne 12.03.07, 19:34 U mnie na weselu nikt nie był uchlany ani urzygany, towarzystwo bawiło się kulturalnie, przy przyśpiewkach i podczas tańców. Zależy w jakim się człowiek środowisku obraca. U mnie bydła nie było, nie trzeba tak generalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przyśpiewki weselne 13.03.07, 07:01 Ania, oczywiście grubo przesadziłem ma się rozumieć. Wiadomo, że mało jest wesel, na których wszyscy sią pod wpływem - nawet w moim środowisku, choć założę się, że wcale nie odbiega tak jak się chyba Ci wydawało od ogólnej normy. Po prostu dałem tym postem do zrozumienia, jak podchodzę do oczepin. Odpowiedz Link Zgłoś