Dodaj do ulubionych

Propozycja na długi weekend

13.04.07, 16:52
Proponuję wreszcie zrobić imprezę plenerową jeśli pogoda dopisze. Jakiś grill,
napoje chłodzące plus muzyka. Dla Dizziego sushi się zorganizuje. Co Wy na to?
Jeszcze taka myśl: zacząć rano by mieć czas na powolną degustację i
długotrwałą dysputę o przeszłości krajów arabskich. JA W TO WCHODZĘ.
Obserwuj wątek
    • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 16:53
      a kto będzie stał przy grilu?
      • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 16:59
        o nie nie, mnie do grilla nikt nie zagoni!!! ani do gotowania!!! nie ma mowy.
        • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:01
          Ja mogę stać, ale musicie zapewnić mi rurkę, bym paliwo z kega pobierał. Sporo
          palę.:)
        • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:02
          ja coś na ząb mogę zrobić, ale... przy grilu nie stoję, o!
          • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:03
            A ja mogę i to i to. Tzn: przyniosę żywą kurkę i urządzimy konkurs łowiecki. Ja
            będę sędziował.
            • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:03
              Moniś staniesz przy ruszcie nie będziesz taka.
              • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:04
                Basia Ci pomoże:)
                • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:07
                  takowa pomoc by oznaczała, że wszystko pójdzie z dymem...
                  • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:08
                    nie staniesz .. będę taka !
                  • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:08
                    Nie doceniasz się. Może wtedy włąśnie zobaczysz świetlistą łunę na horyzoncie i
                    ręka złożona z pyłu kosmicznego wręczy Ci fartuszek zdobiony w sztućce?
                    Powołanie odkryjesz?
                    • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:09
                      Hehe ale po co od razu krzyczeć:) Dizzy pisze mi na gg że stanie ON.
                      • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:11
                        chciałam okazać mój zdecydowany bunt
          • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:40
            Na ząb to chyba Wiola cos zrobic może:)
        • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:03
          raz mi się zdarzyło smażyć placki ziemniaczane z torebki... nie pytajcie o efekt, połowa wylądowała w koszu, drugą usmażyła mi koleżanka...
          • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:08
            bo kto robi placki ziemniaczane z torebki? toż to ochydztwo, fuj
            • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:09
              nie no, ta druga połowa była nawet jadalna. Tylko niestety ja nie potrafię tego usmażyć jak trzeba.
              • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:13
                Basiu, wyschniesz do końca studiów na proch ..
                coś musisz umieć gotować
                • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:20
                  herbatkę umiem. i kawę. a od reszty są stołówki:)
          • Gość: mama Osama Re: Propozycja na długi weekend IP: 195.116.34.* 13.04.07, 17:09
            podrzuce wam terroryste i wszystko nie tylko pojdzie z dymem ale jeszcze trzeab
            bedzie cwiczyć szutki walki :D
            • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:09
              :) Podrzucaj.
            • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:10
              szutki walki ?
              • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:11
                Szutki walki to potrawa andaluzyjska.
                • monika.dk Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:11
                  hahahahahaah
                  godne spróbowania ..
                • Gość: mama Osama Re: Propozycja na długi weekend IP: 195.116.34.* 13.04.07, 17:13
                  szutki walki hmmmmmmm np mam rure walne w jakąś dziure :D
              • Gość: mama Osama Re: Propozycja na długi weekend IP: 195.116.34.* 13.04.07, 17:12
                podzrzuce jak wyjdziemy z jaskini :D
                • lachien Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 17:13
                  Zapolujcie już na jadło dziś. Potem zapeklujcie w beczce z saletrą i niech czeka
                  do maja.
    • monika.dk pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:14
      gdzie ten ewentualny grill ma się odbyć?
      • Gość: mama Osama Re: pytanie zasadnicze IP: 195.116.34.* 13.04.07, 17:15
        Na Rynku w samym centrum na tym ccudnie kamiennym palcu
      • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:16
        Masz jakieś propozycje?
          Pewnie są jakieś miejsca w Ostrowcu gdzie takie imprezy można urządzić.
            Gutwin?
            • monika.dk Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:18
              na łąkach.. my z B3 mielibyśmy blisko :)
              • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:20
                A można tam? Bo chyba musi być wydzielone miejsce na ogień, a drugie na zwłoki:)
                • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:27
                  Z tego, co pamiętam jest na Gutwinie miejscówka na organizowanie tego typu
                  imprez promocyjnych.
                  • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 17:49
                    Zbyszek nie planujesz wizytować Ostrowca na długi weekend?
                    • gedaro1 Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 18:49
                      Coś mi się wydaję, że Gutwin spłonie i to będzie ostatnia tam impreza.
                      Ale co tam zgonimy wszystko na Lachiena.
                      • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 19:31
                        Czemu ma płonąć? Przecież wszyscy uczestnicy imprezy będą nad wyraz grzeczni, by
                        nie powiedzieć - święci. A ja to już uosobienie świętości. Tak grzecznego
                        chłopca nie znam. Bardzom rady moć uczestniczyć w tak wzniosłym projekcie, jakim
                        jest otwarta impreza plenerowa ludności forumowej. Już przygotowałem tomik
                        wierszy, których to recytacją uświetnię imprezę. Potem planuję zabawę w zgaduj
                        zgadulę, a pod wieczór pokaz mody męskiej. Dla Pań przygotowałemn kącik
                        tematyczny, gdzie będą mogły wyhaftować wzór na obrusiku tudzież dowiedzieć się,
                        jak być wzorową obywatelką.
                        • gedaro1 Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 19:51
                          O kurdę to przepraszam ja myślałem o całkiem innej zabawie no wiesz dużo mocnego alkoholu (a tu o alkoholu ani słowa) śpiewy, tańce no sam wiesz później wszystko wymyka się z pod kontroli i poszło z dymem. A tu kultura i wyszywanki no dobra trudno.
                          nicolle.wrzuta.pl/audio/kNKcaK1DdE/zielone_zabki_-_kultura
                          • lachien Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 19:59
                            Widać, żeś waść jeszcze nie uczestniczył w spotkaniach forumowych. Sam soczek i
                            woda mineralna. Nawet czipsów nie jemy, bo to truje. A Ty o alkoholu. No wiesz.....
                            • gedaro1 Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 20:08
                              Ktoś pisał wcześniej o polowaniu(to może być ciekawe) Na kogo polujemy? Kto ma zginać?
                              Mam nadzieję że jakiś polityk z LPR
                              • ewam_1977 Re: pytanie zasadnicze 13.04.07, 21:05
                                Udanego polowania życze! I Leśniczym chyba muścicie pogadać czy ma jakąś
                                zwierzynę do odstrzału !
    • Gość: bmw Re: Propozycja na długi weekend IP: *.opera-mini.net 13.04.07, 22:33
      ja bede mial wlasny grill w oczach wpatrzonych w monitor,muzyke w postaci glosu kierownika i buczaco-chuczacej klimatyzacji,co 5 minut na wysokosci 150 metrow ladujacego samolotu i napoj chlodzacy-mineralna.Bede w majowy weekend w pracy!!!!!!!
      • gedaro1 Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 22:45
        Ja chyba też pójdę do pracy, bo Lachien na imprezie chce wyszywać i haftować wzór na obrusiku.
        • michal13w Re: Propozycja na długi weekend 13.04.07, 23:54
          ja się zgłaszam na grilla moge przy nim stać i w ogóle mogę być popierdółka,
          tylko niech to się ciałem stanie faktycznie.
        • nandina Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 09:07
          Nieśmiało wyczuwam, że Lachien ma na myśli swoisty rodzaj haftów na obrusikach:)
          • lachien Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 10:52
            Akurat tutaj źle wyczułaś, ale dla chętnych mogą być inne.
            • chuchalscy Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 11:05
              a miałeś lachien przyjechać na długi weekend, wiesz gdzie..............
              • lachien Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 11:16
                Wiem, ale sam nie pojadę. Cały plan wziął w łeb z paru powodów, których
                publicznie nie przytoczę. Sorki za zamieszanie.
                • lachien Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 11:41
                  Tak aby uporządkować wątek, proponuję datę 3 maj, godzina 12. Tylko miejsca nie
                  wybiorę, bom dawno w Ostrowcu nie imprezował pod gołym niebem i nie znam
                  miejscówek podatnych wytrzymać imprezę takiej rangi.
                  • lachien Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 14:17
                    Noooo?
                    • michal13w Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 14:50
                      Na gutwinie można pod muszlą koncertową
                      • gedaro1 Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 15:25
                        Nad Kamienną na wysokości Tesco(żeby po alkohol nie biegać daleko)
                        • ewam_1977 Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 16:51
                          Najpierw może zrobcie sobie liste chętnych. Czy ważne jest miejsce ważne ,że się
                          spotakcie.
                          • michal13w Re: Propozycja na długi weekend 14.04.07, 16:56
                            Jacy Wy ? Chyba spotkaMY ewam ?
                            • kszo.pany Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 10:41
                              Wchodzę w to.

P.S. Proponuję ustanowić Gedaro1 na koordynatora ds. logistycznych (to za jego
                              cenną uwagę o lokalizacji imprezy nad samą Kamienną).
                              • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 12:51
                                Moi drodzy, pomysł cudowny, tylko pytanie czy realny, tzn czy wypali...
                                • lachien Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 20:33
                                  Wypali.
                                  • lachien Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 20:33
                                    Lipali?
                                    • michal13w Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 20:45
                                      Ludzie kopiejki.
                                      • aisablri Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 21:18
                                        kopiejki, czy ruble?
                                        • gedaro1 Re: Propozycja na długi weekend 15.04.07, 22:20
                                          Wszystko będzie dobrze już wiem, jakim trunkiem będziemy się raczyli. Mianowicie superluksusową wódką EXQUISITE po 124,59 zł/0,7l.
                                          Tylko żeby pogoda nie nawaliła.
                                          • lachien Re: Propozycja na długi weekend 16.04.07, 08:16
                                            Ja jeno piwskiem się raczę, ewentualnie dobrym winem. Wódy nie trawię.
                            • ewam_1977 Re: Propozycja na długi weekend 16.04.07, 10:35
                              michal13w napisał:

> Jacy Wy ? Chyba spotkaMY ewam ?

kto wie ? możecie spotkacie :)
                              • ewam_1977 Re: Propozycja na długi weekend 16.04.07, 15:11
                                no liste wam może zrobie :D i wątki dalej twórzcie
                                • ewam_1977 A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 19:07
                                  jesli nie grill to jakie macie pomysły ?
                                  Ja wam zrobie tą liste :) chętnych myśle,że Ci co już na niej są nie muszą
                                  potwiedzać drugi raz .Wszyscy chętni wpisywać się !
                                  • gedaro1 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 20:21
                                    Jest jedno zasadnicze pytanie. Czy mamy sponsora, który sfinansuje imprezę?
                                    • ewam_1977 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 20:41
                                      gedaro! chętny na sponsra?
                                      • ewam_1977 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 21:17
                                        Kszo.pany już w startech siedzi :)
                                        • gedaro1 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 21:23
                                          Ja mogę zasponsorowac, obrusik, który będziemy haftować. Potem wystawimy go na aukcję a za zarobione pieniążki zorganizujemy następną imprezę.
                                          • ewam_1977 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 21:42
                                            w hfatach jestem nie zła wychodzą mi niezłe cuda :) Gedaro nie marudż sponor to
                                            najlepsza własna kieszeń:)
                                            • gedaro1 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 22:08
                                              Ale moje źródełko wyschło
                                              • ewam_1977 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 22:09
                                                pozbieraj troche złomu i kasa będzie :)
                                                • gedaro1 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 22:11
                                                  Aż ta źle to nie jest.
                                                  • ewam_1977 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 22:19
                                                    10 zł w kieszeni jest to na dwa piwa starczy paczke palszuków i jeszcze nawet na
                                                    zapałki :D
                                                  • gedaro1 Re: A tu wpiszcie swoje propozycje 16.04.07, 22:28
                                                    Ale jakie piwo tam ma być mocny alkohol (np.www.prike.ee/web_image_show2.php?image_id=19)
    • monika.dk Szkoda, że .. 17.04.07, 14:50
      .. nie ma w Ostrowcu, tak naprawdę, miejsca na zorganizowanie grilla, ognisko
      tak, ale nie impreza przy grillu
      a może znacie takie miejsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka