Dodaj do ulubionych

brawo PO...

14.04.07, 22:02
normalnie... tacy cholerni liberałowie tak? "Przyjmiemy Jurka, bo cenimy ludzi ideowych". Jeśli wam się jeszcze wydaje, że czymkolwiek się różnią od innych partii prawicowych to jak widać- niczym. Jak trzeba radykalnie, to będzie radykalnie.
Obserwuj wątek
    • ania7718 Re: brawo PO... 15.04.07, 14:05
      Wątpie by Jurek związał się z PO,raczej jeśli już się zwiąże się z jakąś partią
      to będzie to LPR albo wstąpi do grona "ludzi Ojca Rydzyka" i z nim nową partię
      założy.
    • temp_nick Re: brawo PO... 15.04.07, 15:59
      Donald: "Mogę współpracować z takimi ludźmi jak Jurek" czytaj -Z każdym kto mi
      pomoże dojść do władzy!
      • misiek7307 temp_nickowi w odpowiedzi . . . 15.04.07, 16:03
        Premier Kaczyński przechodząc obok poturbowanej przez BOR Katarzyny Kolendy-
        Zaleskiej - "pani zgubiła buty"!!! Prawda że kultura osobista wysokich lotów!!!
        • Gość: d81 Re: temp_nickowi w odpowiedzi . . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:48
          Strasznie przykro mi się zrobiło, jak zobaczyłem leżącą Kasię:( I jeszcze Ci fotoreporterzy, którzy nawet nie pomogli tylko rzucili się z aparatami! A Kaczor powinien trzymać gębe na kłodke, bo jak cos walnie to az ku..ca człowieka bierze
          • temp_nick Re: temp_nickowi w odpowiedzi . . . 16.04.07, 10:02
            Te media to jak szarancza, paparazzi, a BOR-owiki? Szkoda słów! Osobiście ich
            widzieliśmy w czasie wizyty 'pierwszego' w Ostrowcu. Aż czarno było od nich na
            wszystkich dachach wokół rynku. Paranoja. Jakby ktoś chciał powtórzyc Dallas w
            Ostrowcu? Z jednej strony szukanie sensacji z drugiej pokazanie siły ot, co.
            Bez sensu!
      • misiek7307 Re: brawo PO... 15.04.07, 16:05
        a tak ogólnie to jedni są drugich warci, bo PIS ma Leppera tylko po to żeby móc
        rządzić, czyż nie????
        • aisablri Re: brawo PO... 15.04.07, 16:13
          tak, ja tylko mówię, że błędem jest myśleć że z PO byłoby inaczej, tak dobrze i w ogóle... poczytajcie sobie programy obu partii- jedyna różnica to bardziej liberalne poglądy na gospodarkę PO, bo PiS to gospodarcza lewica.
        • temp_nick Re: brawo PO... 15.04.07, 16:27
          Zgadza się -W całym tym bałaganie mało kto czyta programy partii

do miśka7307: Ktoś napisał dzisiaj "Taniec chocholi wokół stołu, młodzieży
          wykształcona...

... załóżcie wreszcie polską partię"

• chuchalscy do temp_nicka 15.04.07, 19:17
            Co to znaczy: "polską partię"? Czy ja temp_nick dobrze przeczytałem? Możesz coś
            bliżej? Co masz na myśli? Tylko nie zasłaniaj się cytatami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka