Dodaj do ulubionych

Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala

IP: *.opera-mini.net 20.04.07, 16:00
taka informacje podalo radio kielce.Nie wiem czy sam zrezygnowal czy go odwolali.Za pozno wlaczylem radio
Obserwuj wątek
    • chuchalscy Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 16:08
      Ciekawe jaki desperat teraz to weźmie. Tak czy inaczej, współczuję już każdemu
      następnemu.
      • lachien Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 16:10
        Cos tam słyszałem, nie? To by dobrze było, aby wogóle iść wogóle na takie coś,
        tak myslę, wogóle. To by pasowało nie? No ale wiem Pan co, ale. Mi sie wydaje,
        że chyna tak. Dobrze by było żeby to takim było nie? Wogóle.
        • lachien Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 16:12
          A wogóle to musiał bym sie wogóle nad tym zastanowic wogóle nie?
          • lachien Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 16:13
            I wogóle to chyba by pasowało by wogóle by to tak było wogóle takim nie wogóle?
    • skladak1968 Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 19:00
      Pan Grabowski oddał się do dyspozycji Starosty. Starosta podjął decyzję o Jego
      odwołaniu po wykorzystaniu zaległego urlopu.
    • temp_nick Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 20.04.07, 21:02
      Dyrektor szpitala w Ostrowcu odwołany

miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,4077705.html

Starosta dał -żeby uspokoić wrzeszczących doktorków i ratować własny stołek
      starosta zabrał. Normalna kolej rzeczy. "-Już rozpoczynam poszukiwania nowego
      dyrektora. Nie wiem, czy na to stanowisko ogłoszę konkurs -mówi starosta Paluch"

Chyba nie, bylibyśmy zaskoczeni Panie Starosto, gdyby było inaczej---
      • chuchalscy Re: Grabowski nie jest juz dyrektorem szpitala 22.04.07, 12:41
        Jak wskaże doktorka, to mogiła dla szpitala. To będzie pogrzeb i tak już chyba
        podupadłego szpitala powiatowego. PRYWATYZOWAĆ, Panie Starosto. Odwagi życzę.
        Niech Pan przekona Radę!!!!
    • pathos_phobos Coż mogę powiedzieć? 24.04.07, 16:50
      HIP HIP HURRRRRRAAAAAAAA!!!
      • mario_pulanki Pathos! Przestan! 25.04.07, 09:47
        Szok! Szok! Szok i patologia! Lider Medycyny! Menedżer Roku! Zdobywca wielu prestiżowych nagród! I tak się traktuje specjalistę?
        • pathos_phobos Mario! Przestan! 25.04.07, 10:50
          Warchoł,ćwok i nieudacznik
          • Gość: d81 Re: Mario! Przestan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 10:54
            Idź się leczyć!Najlepiej do lekarza od głowy:DDD Jakąś schize masz!:DDD
            • pathos_phobos Re: Mario! Przestan! 25.04.07, 10:56
              No właśnie po tych tabletkach,co biorę,realnie patrzę na świat :-D
              • aisablri Re: Mario! Przestan! 25.04.07, 12:20
                zielone tabletki? czy żółte?
                • Gość: d81 Re: Mario! Przestan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:22
                  Koledzy przed maturą szprycowali sie neotrofilem czy coś takiego! Jak się poźniej dowiedzieli komu takie leki sie daje to im się głupio zrobiło:)
                  • chuchalscy Re: Mario! Przestan! 27.04.07, 20:15
                    jeśli pomagają to brać i już, a co
                    • pathos_phobos Re: Mario! Przestan! 30.04.07, 16:33
                      Nootropil.działa tylko w wysokich dawkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka