zzz34 24.11.05, 12:07 SMSy za 6 gr też chyba są ograniczone czasowo : www.gsmmania.pl/article.php?story=20051123173448300 Nie wiem co oni kombinują. Jak na razie to skutecznie zniechęcają do siebie klientów. Spadam z Orange. Do niczego ta sieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius wspaniale! 24.11.05, 12:14 tylko po co zakładasz kolejny wątek na ten sam temat? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=32381322 Dać wam palec, to chcecie całą rękę. Zrozumcie do cholery, że to jest promocja! Że normalnie w waszym orange smsy kosztują 20 groszy! A wy jeszcze miauczycie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: wspaniale! IP: *.eu.org 24.11.05, 12:30 admin chyba się nie wyspał, jak ci się nie podobają pytania forumowiczów to zmień fotum to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: wspaniale! 24.11.05, 12:40 Gość portalu: lord napisał(a): > admin chyba się nie wyspał, jak ci się nie podobają pytania forumowiczów to > zmień fotum to tyle Wyspał się wyspał, to użytkownicy się nie wyspali, bo jest w nagłówku prośba o niedublowanie tematów. Drugi użytkownik się nie wyspał, bo nie trafia palcami w klawiaturę i zamiast "forum" napisał "fotum" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichaaa Re: wspaniale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:36 to chyba normalne, że ludzie sie denerwuja,skoro w heyah czy plusie sa tanie smsy bez zadnych problemow i kazdy moze sie wypowiedziec jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ależ oczywiście że tak 24.11.05, 12:41 z tym, że lepiej jest się chyba dopisac do już istniejącego wątku niż zakładać kolejny na ten sam temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: ależ oczywiście że tak IP: *.eu.org 24.11.05, 13:40 po to jest FOTUM aby na nim pisać jest wolnośc słowa a tak na marginesie ładnie to tak zwracać komuś za literówkę???? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius :/ 24.11.05, 13:43 wolność słowa tak, aczkolwiek Netykieta ma też swoje zastosowanie. Poza tym, Ty napisałeś: "admin chyba się nie wyspał, jak ci się nie podobają pytania forumowiczów to zmień fotum to tyle". Więc zechciej swoje ataki personalne zamienić na merytoryczne. Tyle w tym temacie, dziękuję za uwagę, miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.05, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: :/ IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 23:52 Jakie obrażanie? Gdzie doszukałeś się obraźliwego słowa ze strony Yavoriusa? Z twojej, i owszem znalazłem... Odpowiedz Link Zgłoś
arti079 Re: Lipny POP. Fajnie ? Do d*py !!!! 24.11.05, 23:27 Wiesz co Ci powiem.Pewnie nie.Ja mam prawie od 6 lat Simplusa i wiele posuniec Plusa mi sie nie podobalo i nie mowilem,ze Plus jest do du.y .Bardzo nie podoba mi sie jak traktuja stalych uzytkownikow.Nowi naprzyklad dostaja tam jakies pakiety smsow i iles tam darmowych minut.Nie bede zmieniac nr tylko z tego powodu.Powiedz lepiej,ze nie stac Cie na utrzymanie tej komorki.Nieraz Plus tez zdrowo przegina z promocjami,chocby slynne Szczesliwe Godziny.Mi wystarczy to co mam czyli smsy do Swojakow po groszu i o 50% taniej rozmawiam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzz34 Re: Lipny POP. Fajnie ? Do d*py !!!! 25.11.05, 09:20 Ci co mają do mnie jakieś ALE... :) Nie dyskutuj z debi.em bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Normalne chyba, że każdy chce mieć wszystko jak najtaniej ! Więc arti079 po co takie teksty, że mnie nie stać żeby płacić 6 gr za sms-a ? Obecnie Simplus jest chyba najlepszym PRE-PAIDem więc po jednej wpadce Plusa też bym sie nie przenosił. :P Odpowiedz Link Zgłoś
arti079 Re: Lipny POP. Fajnie ? Do d*py !!!! 25.11.05, 12:25 Sorki,ale to nie mialo miec zadnego kontekstu.Drazni mnie tylko to,ze wszyscy najezdzaja na stara Idee a teraz Pomaranczke,ze zakonczyli promocje.To sa promocje i jak wiadomo kazda sie kiedys skonczy.U mnie w pracy, zanim nastapilo polaczenie Idei z Orange wszyscy zachwalali POPa i Idee.Obecnie kiedy cos sie zmienilo juz nadaja.Jezeli ktos kupowal tylko POPa po to zeby miec sms-a po groszu no to chyba cos jest nie tak.I juz polowa pracownikow zmienila na Tak Taka lub na Simplusa,w jednym przypadku jest Heyah.Pozdrawiam i przepraszam za krytyke na temat Twojej Osoby. Odpowiedz Link Zgłoś