Dodaj do ulubionych

GOSIA wicepremierem

IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 15:29
no i mamy: elokwencja, obycie, maniery, a do tego jaki przystojny - ludzie - gdzie ja żyję?
Obserwuj wątek
    • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 15:38
      Żyjesz w "krainie kolesi"- grubaskowatych kurdupli, którzy dażą do zdobycia
      władzy,ale dalej nie wiedzą,co z nią zrobić.A wizerunek w świecie straciliśmy
      już zupełnie.Wszyscy będą myśleć, że Polacy to jacyś PIGMEJE.
      • michal13w Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 15:45
        Drogie Panie, a cóż to jest za elokwencja, dla której największą wartością
        człowieka jest jego wzrost ?
        • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 15:48
          Powiedziałabym inaczej: dla nich elokwencja NIE JEST najwyższą wartością, o
          wzroście nie wspomnę.
          • chuchalscy Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 15:51
            a jednak został, ku.............rcze pieczone, nie, kaczka pieczona
            • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 16:02
              Niestety to ,że został , jak wspomniałam, nic z elokwencją nie ma wspólnego. Z
              innymi przymiotami też.To jest żołnierz . On nie musi myśleć.Ma wykonywać
              rozkazy ( z całym szacunkiem dla żołnierzy).I taki ktoś jest "górze" potrzebny.
              • temp_nick Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 16:07
                Może Janiszewski znajdzie z nim 'wspólny język' i coś miasto z tego będzie
                miało?
                • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 16:11
                  Moje obserwacje na to nie wskazują "temp_nicku".Kiedy ostatni raz ich razem
                  widziałam, to Gosiewski cały czas "nadawał", a nasz wicewojewoda jakby nabrał
                  wody w usta.Przy obfitym "laniu wody" przez Przemysława Edgara wielu osobom
                  mowę odbiera...
                  • temp_nick Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 16:23
                    Ale już samo to, że dość często ze 'sobą bywają' już napawa optymizmem? A może
                    Janiszewski na asystenta Edgara? To byłby strzał?
                  • Gość: marysia996 Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 16:24
                    Fakt, nie tak łatwo dałoby się znaleźć osobę, która wydawałaby z siebie taki straszny, niezrozumiały bełkot, którym raczy nas, nasz nowo panujący wicepremier. Klasa polityczna na poziomie uragającym państwu leżącemy w środku Europy.
                    • brazylion3 Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 16:51

heheh ja tam czekam, zobaczymy co Przemek wymyśli:) jest szansa,że popchnie projekty zgłoszone do POPW i będziemy mięli kapitalne tereny inwestycyjne. A co do asystentki to juz ma nawet, nawet 30-stka:)
                      --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
                      • lachien Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 17:02
                        Pewnie na krótko, bo trzeba pamiętać, że w klanie Kaczyńskich pojawił się nowy
                        osobnik płci męskiej i niedługo pewnie obejmie jakiś wysoki stołek:)
                        • temp_nick Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 17:19
                          marysia996 napisała:

> [...] wydawałaby z siebie taki straszny, niezrozumiały bełkot

-Dobrze, że nie mam TV, bo w gazetach nie wygląda nawet tak żle---
              • ania7718 Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 18:30
                Akurat żołnierze ci zawodowi to myślący ludzie, dobrze wykształceni zarówno w
                uczelniach wojskowych i cywilnych. Niestety wśród cywilów istnieje taki
                stereotyp żołnierza mięśniaka, który działa mechanicznie. Nic bardziej mylnego.
                • 1zuzanka Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 18:40
                  niestety, tu bym polemizowała. Też znam paru żołnierzy zawodowych :)
                  • lachien Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 18:42
                    Sprawa jest prosta. W wojsku, jak wszędzie są ludzie o różnym stopniu rozwoju
                    masy mózgowej i tutaj nie ma czego idealizować ani polemizować.
                  • Gość: bmw Re: GOSIA wicepremierem IP: *.opera-mini.net 08.05.07, 19:01
                    ja tez znam zawodowych zolnierzy.Jeden jest w rodzinie,a drugi z klasy z THM- u:)
                    • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 19:16
                      Chyba nie wszyscy i nie do końca zrozumieli moją metaforę żołnierza-
                      Gosiewskiego......Dajcie ludzie spokój wojakom!
                      • Gość: Agnieszka Re: GOSIA wicepremierem IP: *.chello.pl 08.05.07, 19:32
                        Nie damy. Baczność!
                        • brazylion3 Re: GOSIA wicepremierem 08.05.07, 20:50

O cześć Agnieszka:) jak tam leci?
                          --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
        • natkaa66 Re: GOSIA wicepremierem 09.05.07, 11:10
          Michal13w-dobrze powiedziane!!!
    • Gość: d81 Neti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:27
      Skąd tyle agresji? Wstydź się! P.E.ron Gosiewski to idealny vicepremier!
      • Gość: neti Re: Neti IP: *.telkonet.pl 09.05.07, 14:46
        Agresja jest mi obca
        • lachien Re: Neti 09.05.07, 17:02
          w Dizzim sporo jadu Netuś, wybacz mu.
          • Gość: Agnieszka Re: Neti IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:05
            Drogi Lachienie. W obronę Dizziego wezmę, gdyż Twój post wywołał u mnie
            szamotanie jelit ze złości okrutnej, tudzież niesprawiedliwości
            społeczno-prokreacyjnej. Jadu w Dizzim zero, za to erekcje ma on wspaniałą i
            długotrwałą. Wspaniale spędziliśmy czas na strzelnicy oczekując na obiecanego
            grilla i musze zaznaczyć, że wcale się nie nudziliśmy. Światło gasło mi
            parokrotnie, a dreszcze na ciele wskazywały na to, że szczytowałam raz za razem.
            Dlatego Lachienie - wal sie stary pierdzielu.
            • lachien Re: Neti 09.05.07, 17:06
              :)
              • lachien Re: Neti 09.05.07, 17:07
                Jurek Kukuczka szczytował.
            • Gość: d81 Re: Neti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 07:07
              Dobrze nam było, kiedy powtórka?
    • ania7718 Re: GOSIA wicepremierem 09.05.07, 20:28
      "stary pierdziel" lachien, trafiłaś jak kulą w płot.
      • Gość: Agnieszka Re: GOSIA wicepremierem IP: *.chello.pl 10.05.07, 09:07
        Owszem - jest to stary pierdziel i do tego mało rozgarnięty. Kiedyś jak z Dizzym
        legliśmy na posłaniu z leśnej trawy i runa i kiedy już z Dizziego zdjęłam
        odzienie pojawił się Lachien i od razu texty: co Wy tu robiecie i takie tam.
        Dobrze, że Dizzy chłop jak dąb - podszedł do tego Lachiena i kazał mu wyp....I
        wtedy ów Lachien zsikał się ze strachu. Staruch. Już zwieracze nie te, a i zero
        kultury.
        • Gość: d81 Re: GOSIA wicepremierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:53
          Tak tak moi kochani, nie kiwajcie głowami, postawny ze mnie chłop
          • Gość: Agnieszka Re: GOSIA wicepremierem IP: *.chello.pl 10.05.07, 10:01
            Byłeś fantastyczny. Jeszcze nigdy z nikim tak nie czułam się, jak z Tobą. Ty mój
            misiaczku wściekły, Ty mój kaszalocie wnerwiony, Ty mój ogierze spocony:)
            • dizzy81 Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:13
              Jeszcze nikt tak do mnie nie mówił:D
              • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 10.05.07, 10:37
                Zostawiam te "wynurzenia" powyżej bez komentarza.Brakuje, a raczej - szkoda
                słów.Świat się kończy.Lubię poczucie humoru, ale na "jakimś"poziomie. Tu nawet
                słowa"jakimś" nie można zastosować.Kto to jest "Agnieszka"?Dizzy,Ty wiesz co
                chcę powiedzieć?:(
                • Gość: d81 Re: GOSIA wicepremierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:38
                  I co ja mam teraz powiedziec? Kolejne nieporozumienie
                  • lachien Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:43
                    Aga to ja Netuś:)
    • ania7718 Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:42
      Dizziemu to chyba pochlebia.
      • dizzy81 Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:43
        :|
        • lachien Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:44
          :)
          • lachien Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 10:52
            Dobra wszem i wobec oświadczam, że Agnieszka to moje drugie wcielenie - i to ta
            zła połówka.:) Aga poszła spać, więc moge bezkarnie to pisać:0
            • lachien Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 11:33
              A to tak na rozluźnienie dla wszystkich antagonistów stylu Agnieszki:)

Use to be so easy
              To give my heart away
              But I found that the haeartache
              was the price you have to pay
              I found that that love is no friend of mine
              I should have know'n time after time

So long
              it was so long ago
              But I've still got the blues for you

Use to be so easy
              Fall in love again
              But I found that the heartache
              It's a roll that leeds to pain
              I found that love is more than just a game
              Play and to win
              but you loose just the same

So long
              it was so long ago

So many years since I seal you face
              You will my heart
              there's an emty space
              Used to be

So long
              it was so long ago

Golden days come and go
              There is one thing I know
              I've still got the blues for you
              • Gość: neti Re: GOSIA wicepremierem IP: *.telkonet.pl 10.05.07, 11:38
                Jeśli to Ty "Lachien"to rozumiem.Jakoś nie wybaczam takiego stylu
                kobietom.Chłopaki, nie róbcie tego tak oficjalnie, to zniesmacza.Zrozumiałam,że
                należę do innego pokolenia, bardziej konserwatywnego.Pozdrawiam Cię Lachien.
                • lachien Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 11:39
                  Pozdro Netuś.
              • ewam_1977 Re: GOSIA wicepremierem 10.05.07, 13:10
                Bęc :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka