Dodaj do ulubionych

FAJNE DZIEWCZYNY CHCĄ KOGOŚ POZNAĆ!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 00:59
Jesteśmy dwoma dziewczynami w wieku 19 i 21 lat i chciałybyśmy poznać dwóch
sympatycznych panów w celu bliższej znajomości. Jeżeli chcesz zobaczyć nasze
zdjęcia wejdź na stronę:

komorka2001.w.interia.pl

NAPEWNO NIEE POŻAŁUJESZ !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: FAJNE DZIEWCZYNY CHCĄ KOGOŚ POZNAĆ! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 01:07
      Jesli jestescie DWIE, to mowi sie "dwiema".
      • Gość: men Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:14
        Ja to juz mam we krwi "że robia ze mnie baranka"
        Ale TY wspaniały detektyw, wejdx na ich stronę ..)
    • Gość: men Re: FAJNE DZIEWCZYNY CHCĄ KOGOŚ POZNAĆ! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:13
      he, he i znowu dałem sie nabrać,
      • Gość: Bizon Re: FAJNE DZIEWCZYNY CHCĄ KOGOŚ POZNAĆ! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 01:41
        No co Ty, men, tak latwo dajesz sie napuscic ? A moze to sa goscie z Twojego
        (nie wiem jak to sie nazywa po polsku ) "podlacznika" do netu, ktorzy chca
        przyciagnac paru naiwnych i zbic ich kosztem troche kasy ? Ja ich pierdole
        serdecznie, tych "moderatorow". Wierz mi, tu, we Francji, praktykuje sie takie
        rzeczy, nie widze wiec powodu, dla ktorego Polska w tej dziedzinie mialaby byc
        do tylu...
        • Gość: men Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:45
          No nie, ale to efekt drugiej nocy szwendania sie po tym portalu i tej głupiej
          blondynki - hi, hi nadal sie z siebie smieję
          • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 01:53
            Powiem Ci men, ze w naszej pieknej W-wie masz cala mase miejsc,gdzie bywaja
            PRAWDZIWE blondynki i nie tylko, gdzie mozna napic sie piwa a nawet
            (stosunkowo) niedrogiej, prawdziwej "single malt scotch whisky" i spedzic pare
            milych chwil. Do zobaczenia przy jakims barze za 3 tygodnie, men...
            • Gość: men Re: Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:56
              Wiemy, wiemy.
              Może wylejemy przy okazji jakąś beczułkę, chybaże zwiejesz do odrazu do
              Szczecina.
              Cześć
              • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 01:59
                He,he,he,he,he,he,he...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Moj drogi,
                jakie by one nie byly, te laseczki, na piwera w meskim gronie zawsze znajde
                czas, to moja Zasada Zyciowa n° 1.
                • Gość: men Re: Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 02:04
                  No nie, to nie moja zasada, to moje motto, wyssałem to z mlekiem matki :)))
                  • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:09
                    Bracie ! Druhu serdeczny ! Wspolpodporo wszelkich barow, gdzie daja dobre
                    piwo !!!!
                    • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:10
                      P.S. wznosze Twoje zdrowie zacnym, bremenskim Beck's Bier !
                      • Gość: men Re: Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 02:13
                        Ty szukasz awantury, myślisz,że tylko Ty masz rogi do obrony ..:)))
                        Ja swoje wychlałem juz parę godzin temu, a nie chce (poprawka - nie chciało )
                        mi sie zamawiac dostawy.
                        • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:21
                          Jakiej awantury, men ? Ja wlasnie trawie przemila kolacyjke, spedzona wczoraj w
                          milym gronie. wiadomo, ze na trawienie najlepsze jest piwo ze Zlotego
                          Trojkata : Polska, Czechy, Niemcy.
                          • Gość: men Re: Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 02:28
                            No tak ele ja przez to cholerne tfu, śliczne piwko raz w roku mam dietkę w
                            mordę .
                            • Gość: Bizon Re: Do Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 02:32
                              Nie bardzo kumam, ale serdecznie wspolczuje i ide spac.Siema, men.
                              • Gość: men Re: Do Bizona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 02:35
                                ja tez nie kuman i tez lulu.

cześć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka