Dodaj do ulubionych

Poszukuje osoby, która potrafi...

19.05.07, 11:19
Poszukuje osoby, która zna sie na modelarstwie drewnianym
tzn: mam jako prace zaliczeniową wykonac model koscioła drwnianego i poszukuje kogos kto umiałby chciałby itd wykonac własnie taki model
może ktos zna kogos kto sie zajmuje takimi sprawami w naszym miescie??
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 19.05.07, 12:31
      he he ,ale abstrakt

--------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
      • Gość: zibifree Re: Poszukuje osoby, która potrafi... IP: 217.98.37.* 19.05.07, 13:09
        ?
    • aisablri Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 19.05.07, 14:15
      no ale jeśli masz coś takiego zrobić, to może sam spróbuj?
      • Gość: bmw Re: Poszukuje osoby, która potrafi... IP: *.opera-mini.net 19.05.07, 14:49
        jest czlowiek ktory zajal 3 miejsce na Mistrzostwach Swiata modeli, ale nie wiem czy robil kiedykolwiek inne modele jak motoryzacyjne czy militarne.To juz starszy jegomosc.
    • Gość: zibifree Re: Poszukuje osoby, która potrafi... IP: 217.98.37.* 19.05.07, 15:15
      z chęcią bym sam sobie zrobił dla smej frajdy ale do tego trzeba mi czasu narzedzi i troche drewna i jeszcze czasu a tego niesety nie mam a myślałem ze moze ktos sie bawi w takie rzeczy no nic mówi sie trudno
      • Gość: kubajarek Re: Poszukuje osoby, która potrafi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:29
        W MCK jest sekcja modelarska. Instruktorem tam jest Pan Wicha. Niezły
        fachowiec. Polecam go odnaleźć.JK
        • bydgoszczanin_33 Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 23.05.07, 08:47
          Znam gościa który robi modele budowli z drewna, prawdziwe dzieła sztuki.
          Jednakże musiałbyś być niezłym desperatem by do bydgoszczy jechać po model;)
    • komandos40 Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 23.05.07, 11:15
      MOJ STIHL POTRAFI WSZYSTKO DAJ MI DUZE DRZEWO A WYTNIE CI KOSCIOL, ON OD RAZU BEDZIE ZABYTKOWY
    • zibifree Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 23.05.07, 18:15
      a jednak zrobie go sam ;)
      pozdrawiam
      • cineo Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 23.05.07, 20:08
        zibifree napisał:

> a jednak zrobie go sam ;)
        > pozdrawiam

I słusznie.
        • ewam_1977 Re: Poszukuje osoby, która potrafi... 24.05.07, 07:59
          i bardzo dobrze słuszna decyzja. Zobaczysz jaka frajda .
          Ja jak byłam młoda, sklejam namiętnie z moim wujkiem modele statków z Małego
          Modelarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka