Gość: renmik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:34 Spotkałam się z opinią ,że trójkącik i kółeczko są to symbole obowiązujące na drzwiach toalet tylko na terenie Polski. Kto wie dlaczego takie symbole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:37 No weź, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:42 wbrew pozorom, nie jest to oczywiste :))))ja miałem gościa , który pierwszy raz był w Polsce i wogóle nie mógł znaleźć zależności między "trójkącikiem" a "chłopczykiem" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:43 No niby tak, ale ten trójkąt mimo wszystko wisi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renmik Re: trójkącik a kółeczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:46 No właśnie dlaczego???? Już myślałam że jakto chłopak śląski w barach szeroki w tyłku wąski.Ale???? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:46 powiem więcej, gosć miał raczej skojarzenia,że "trójkącik" to oznaczenie toalety dla kobiet, dlaczeo ? hmm, no miał taki rodzaj skojarzenia o którym nie będę pisał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: trójkącik a kółeczko IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 13:49 Jak wiedze takie oznaczenia, nie wchodzę do WC bo nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:57 A ja się spotkałem z dwoma kółeczkami kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:59 a może z pięcioma? takie przecinające się? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:01 Dizzy mocny towar wtedy paliłeś.:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:01 Trójącik, O i OO - coś takiego chyba w PSP 7 kiedyś było Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:04 ja zapamiętałam w prosty sposób: trójkąt jest rodzaju męskiego, tak zamierzam uczyć córkę Buksy masz racje, tzn. Twój kolega :D Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:04 Parenaście lat temu miałem "przyjemność" zwiedzać ZSRR, trafiliśmy do Daugavpilis w obecnej Łotwie , spaliśmy internacie, ubikacja to było duże pomieszczenie na parterze z oknami na wysokości bioder wychodzącymi na ulice, oczywiście bez firan. Żadnych kabin tylko rząd dziu w podłodze normalnie masakra:DDDD Oznakowanie jakoś mnie wtedy nie martwiło:DD Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:06 pełny komfort :) mięśnie nóg do wyrobienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:07 A jaką frajdę miały babki przechodząc obok okien:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:10 hehe :DD toś mnie rozbawił :DD a kobiety miały taki sam "komfort" , czy to może wszystko było pod jednym dachem? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:12 jak się mieszka pod namiotem czy w górskiej chatce bez kanalizacji, to takie atrakcje są:) fajnie tak pod namiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:14 To było latem i był to typowy samczy wyjazd sportowy, więc trudno mi się wypowiadać czy dziewczęta miały taki sam "luksus":DD Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:18 jasne, tylko, że takie wypady już poza mną.. człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego :) ale łazikowanie z plecakiem w górach od jednego schroniska do drugiego jeszcze mi się marzy.. wspomnienia się odzywają :) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:20 tiaaa, pod namiotem można dostać kleszcza w dooopsko....:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masterblaster Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:32 Pod namiotem to nie tylko kleszcza, ale też pytona królewskiego Odpowiedz Link Zgłoś