Dodaj do ulubionych

trójkącik a kółeczko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:34
Spotkałam się z opinią ,że trójkącik i kółeczko są to symbole obowiązujące na
drzwiach toalet tylko na terenie Polski. Kto wie dlaczego takie symbole?
Obserwuj wątek
    • Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:37
      No weź, nie wiesz?
      • buksy Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:42
        wbrew pozorom, nie jest to oczywiste :))))ja miałem gościa , który pierwszy raz był w Polsce i wogóle nie mógł znaleźć zależności między "trójkącikiem" a "chłopczykiem" :)))
        • Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:43
          No niby tak, ale ten trójkąt mimo wszystko wisi
          • Gość: renmik Re: trójkącik a kółeczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:46
            No właśnie dlaczego???? Już myślałam że jakto chłopak śląski w barach szeroki w
            tyłku wąski.Ale????
          • buksy Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:46
            powiem więcej, gosć miał raczej skojarzenia,że "trójkącik" to oznaczenie toalety dla kobiet, dlaczeo ? hmm, no miał taki rodzaj skojarzenia o którym nie będę pisał :))))
            • Gość: Po Re: trójkącik a kółeczko IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 13:49
              Jak wiedze takie oznaczenia, nie wchodzę do WC bo nie wiem gdzie.
              • Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:57
                A ja się spotkałem z dwoma kółeczkami kiedyś
                • aisablri Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 13:59
                  a może z pięcioma? takie przecinające się?
                  • bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:01
                    Dizzy mocny towar wtedy paliłeś.:DDDD
                  • Gość: d81 Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:01
                    Trójącik, O i OO - coś takiego chyba w PSP 7 kiedyś było
                    • monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:04
                      ja zapamiętałam w prosty sposób: trójkąt jest rodzaju męskiego, tak zamierzam
                      uczyć córkę
                      Buksy masz racje, tzn. Twój kolega :D
                  • bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:04
                    Parenaście lat temu miałem "przyjemność" zwiedzać ZSRR, trafiliśmy do
                    Daugavpilis w obecnej Łotwie , spaliśmy internacie, ubikacja to było duże
                    pomieszczenie na parterze z oknami na wysokości bioder wychodzącymi na ulice,
                    oczywiście bez firan. Żadnych kabin tylko rząd dziu w podłodze normalnie
                    masakra:DDDD
                    Oznakowanie jakoś mnie wtedy nie martwiło:DD
                    • monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:06
                      pełny komfort :)
                      mięśnie nóg do wyrobienia..
                      • bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:07
                        A jaką frajdę miały babki przechodząc obok okien:DDDD
                        • monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:10
                          hehe :DD toś mnie rozbawił :DD
                          a kobiety miały taki sam "komfort" , czy to może wszystko było pod jednym
                          dachem?
                          • aisablri Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:12
                            jak się mieszka pod namiotem czy w górskiej chatce bez kanalizacji, to takie atrakcje są:) fajnie tak pod namiotem.
                            • bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:14
                              To było latem i był to typowy samczy wyjazd sportowy, więc trudno mi się
                              wypowiadać czy dziewczęta miały taki sam "luksus":DD
                            • monika.dk Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:18
                              jasne, tylko, że takie wypady już poza mną..
                              człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego :)
                              ale łazikowanie z plecakiem w górach od jednego schroniska do drugiego jeszcze
                              mi się marzy.. wspomnienia się odzywają :)
                              • bydgoszczanin_33 Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 14:20
                                tiaaa, pod namiotem można dostać kleszcza w dooopsko....:DD
                                • Gość: masterblaster Re: trójkącik a kółeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:32
                                  Pod namiotem to nie tylko kleszcza, ale też pytona królewskiego
                                  • lachien Re: trójkącik a kółeczko 01.06.07, 16:56
                                    A Wy tylko o robakach:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka