Dodaj do ulubionych

Dizzy pozdrawia

03.06.07, 13:40
całe forum
Obserwuj wątek
    • kszo.pany Re: Dizzy pozdrawia 03.06.07, 13:43
      Dzięki i wzajemnie.
      • Gość: se_nka Re: Dizzy pozdrawia IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.07, 13:52
        Dziekujemy -milego dnia.
        • ewam_1977 Re: Dizzy pozdrawia 03.06.07, 18:50
          wreszcie zalogowana.Danke schon i nawzajem
          • Gość: evka16 Re: Dizzy pozdrawia IP: *.telkonet.pl 03.06.07, 19:07
            Tez czuję sie pozdrowiona :)))
            • chuchalscy Re: Dizzy pozdrawia 03.06.07, 20:08
              Nie kumam, dizzy ma już osobistą sekretarkę do pozdrawiania, czy cóś?
              • brazylion3 Re: Dizzy pozdrawia 03.06.07, 20:25
                dizzy81 zły, bo sędzie wygrał mecz:D:D:D:D::D

--------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
                • aisablri Re: Dizzy pozdrawia 03.06.07, 22:45
                  informuję, że nie jestem niczyją sekretarką, ani takową być nie zamierzam. jak będzie trzeba to sobie sekretarza osobistego zatrudnię, nie od pisania, ale od robienia kawy i ładnych min.
                  a o pozdrowienie forum Dizzy prosił mnie wczoraj, bo ma go tu nie być
                  • Gość: d81 Re: Dizzy pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:21
                    Jednak jestem
                    • Gość: se_nka Re: Dizzy pozdrawia IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 07:36
                      Dobre wychowanie wraca na sniadanie :))
                    • Gość: d81 Re: Dizzy pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:37
                      W czym robicie problem, zaszła uzasadniona obawa, że nie będzie mnie w tym tygodniu i poprosiłem grzecznie i pozdrowienie zacnego forum, niestety Wy dopatrujecie się drugiego dna:)
                      • Gość: se_nka Re: Dizzy pozdrawia IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 07:52
                        Jaki problem,jakie drugie dno -cieszymy sie z pozdrowien i pozdrawiamy
                        rowniez.Milego tygodnia zakonczonego dluuugim weekendem DDDDD
                        • Gość: d81 Re: Dizzy pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:54
                          Nie będzie długiego weekendu, ktoś musi pracować, aby świętować mógł ktoś
                          • chuchalscy Re: Dizzy pozdrawia 04.06.07, 11:08
                            Pewnie, że musisz mieć przystojnego sekretarza Basiu. Ale dizzy musi mieć za to
                            ładną sekretarkę, więc pomyślałem, że wzajemnie sobie pomagacie.
                            • dizzy81 Re: Dizzy pozdrawia 04.06.07, 11:16
                              Chłopie, tyle cukru na raz to ja nie moge przyjać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka