Dodaj do ulubionych

Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD

03.07.07, 10:56
Mieliśmy taki band w Ostrowcu, chyba do tej pory najlepsza grupa w Ostrowcu.
Oprócz 2 osób, które teraz nigdzie nie grają, w jej skład wchodził
teraźniejszy wokalista kapeli Bullshit Baby i teraźniejszy gitarzysta grupy
Farel Gott. Obie można posłuchać na MySpace, a Farel grał na na teraźniejszym
OpenAir Festival, co mówi samo za siebie. Ale: daję linka do nagrań UTD, bo
warto posłuchać czegoś, co było naprawdę dobrą muzyką z marką Ostrowiec Św.

www.myspace.com/utdband
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 11:19
      Playlist proszę sobie ustawić tak: 747, Upon The Deal, Interakcja i Zniszczenie.
      To kolejnośc prawidłowa.
      • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 11:39
        Oprócz polityki trzeba troszke kultury, dlatego wątek UP.
        • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 14:51
          Serio zaczynam się zastanawiać, czy nasze miasto tylko kudźwa polityką i
          marketami stoi. Zero reakcji, bosz.
          • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 15:14
            Drug rock w całej okazałości, jak to napisał Dominik. Czy to są faktycznie
            "dobre" stare czasy - polemizował bym. Niby tak, niby nie. Wtedy bylismy młodzi
            i wiele z tej młodości czerpaliśmy, może zbyt wiele, co słychać w tej muzie.
            Panoramix.
            • Gość: zibifree Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: 217.98.37.* 03.07.07, 15:58
              przyznam ze kawałek 747 jest całkiem niezły :)
              a gdzies da rade usłyszeć Bullshit Baby bo na myspace nie maja zadnego kwałaka a na festiwalu ich nie widziałem
              w sumie to ciekaw jestem jak dużo mamy zespółow tak z ostrowca i okolic
              • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:03
                Nie tylko :) faktem jest, że obecnie mało kto zna się ma dobrej muzyce . Sławek
                i nie gderaj :P
                • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:12
                  Muzyka powstała na przełomie 1996-1999:)
                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:14
                    Bullshit Baby kończy pracę nad demem. Niedługo może cos z tego wyjdzie:)
                    • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:18
                      wiem, że teraz tego słuchając nie jest to nowatorska muza. Ale 10 lat temu:)
                      • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:19
                        Było wspaniale, tak po prostu.
                        • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:29
                          ale teraz młodzież żyje inną muzyką , innymi zasadami , ma inne cele .I tak
                          poprostu Sławek każdy z nas ma inną duszę :)
                          • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 16:36
                            Sławek nie tylko polityką i marketami stoi Nasze miasto ale to nie USA czy Wa-wa
                            , są tu wspaniali ludzie jednak z ograniczonymi możliwościami :) Taki urok
                            • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 17:13
                              Teraz to Cie nie kumam, o jakim USA mówisz.
                              • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:11
                                Sławek o tak mi się napisało USA ( ameryka )>Wiem czemu nie kumasz bo ty nie
                                żabka :) Wkurzę Sławka :D
                            • Gość: zibifree Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: 217.98.37.* 03.07.07, 18:00
                              "nie tylko polityką i marketami stoi Nasze miasto"
                              miasto nie tak miasto jak to forum dla mnie tu za dużo polityki
              • gandev Bullshit Baby 03.07.07, 19:09
                Bullshit Baby jest w trakcie nagrywania dema. jak dobrze pójdzie to pod koniec
                lipca numery będzie można usłyszeć na stronie www.myspace.com/bullshitbabypl.
                serdecznie zapraszam:)muzę można określić jako szeroko pojęty stoner rock. i
                dla chłopaków i dla dziewcząt;)pozdrawiam
    • skladak1968 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:00
      Spoko muza :)
      • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:18
        Wiem..........
        • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:22
          Mówi komus nazwisko Rafał Proszek (bez Kuby Jarka, bo jemu mówi) i Krzysiek
          Głowacki? To reszta tej kapeli.:)
          • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:23
            Poza nimi to Igor Wójcik i Dominik Gębura.
            • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:25
              Mi mówi ale dzięki Tobie :)
              • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:26
                a czemu Ty z nimi nie grasz Sławek ?
                • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:29
                  Ja wtedy grałem w innej kapeli mianowicie Vortex. Poza tym kapela UTD się
                  rozpadła w 1999 roku, dlaczego sie rozpadła, nie napiszę. Ale to było życie
                  pewłne odskoczni od rzeczywistości i dlatego obie kapele były skazane na śmierć.
                  Wstajesz rano i sru, byle rzeczywistości nie czuć. I tak codziennie.
                  • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:33
                    To może lepiej czują tą rzeczywistość tak jak teraz :)
                    • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:34
                      Owszem, każdy z nas żyje. Ale sporo osób obok umierało.
                      • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:36
                        Sławek takie życie ale o śmierci to nie chce gadać :) Małpka
                      • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:36
                        Zresztą zansz moją historię, wiesz,że przeszedłem piekło narkotykowe w swoim
                        życiu. co tutaj mówic więcej..........
                        • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:40
                          Igorek zobacz, to jest małpka:) ci dam małpkę:)
                        • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:40
                          Więc :) pogadajmy oooooooo :D
                          • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:41
                            O czym?
                            • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:44
                              o czym co jadłeś dziś może byc :)
                              • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:44
                                A Ty co jadłaś ściemniaro?
                                • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:46
                                  jadłam właśnie, że jadłam :D:D pisać mam co :D
                                  • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:48
                                    ziemniaczki , pierś z kurczaka z sosie koperkowym z surówka z kapuchy pekińskiej :D
                                    • ostrowiak_1982 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:49
                                      A ja zjadłem pączka z nadzieniem różanym i z kawałkami skórki z pomarańczy na
                                      wierzchu no i lukier oczywiście :-D
                                      • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:50
                                        na obiad :D
                                        • aisablri Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:51
                                          a ja byłam w Ikei na obiedzie. urządzam pokój.
                                          • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:52
                                            aisablri napisała:

> a ja byłam w Ikei na obiedzie. urządzam pokój.
                                            Basiu takie danie Urządzam pokój :)
                                          • ostrowiak_1982 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:53
                                            Co serwują w Ikea na obiad ?
                                            • aisablri Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:54
                                              brokuły, frytki i jakieś klopsiki
                                              • ostrowiak_1982 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:57
                                                W Ikea to słyszałem że można kupić wszystko co potrzebne do zjedzenia obiadu ale
                                                a samych obiadach nie miałem pojęcia :-)
                                                Ciekawe co w Jysk można zjeść? :-D
                                                • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:58
                                                  kluchy pompuchy :)
                                            • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:54
                                              ja nie wiem Basia wie :)
                                        • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:51
                                          jutro robie bigos z kabaczka :)
                                          • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:55
                                            Sławek mów co jadłeś !!!!!!!!
                                            • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 18:59
                                              Odbyt.
                                              • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:00
                                                Napisz jeszcze robienia :D
                                                • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:00
                                                  Robienia.
                                                • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:01
                                                  spadam wydoić krówkę ,nakarmić cielaczka i zrobić obrządek na mych metrach
                                                  • ewam_1977 Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:05
                                                    przepraszam z odbiegnięcie od tematu :) 3 2 1 mig i mój nick znikł
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:13
                                                    Domino napisał

• Bullshit Baby
                                                    gandev 03.07.07, 19:09 + odpowiedz

Bullshit Baby jest w trakcie nagrywania dema. jak dobrze pójdzie to pod koniec
                                                    lipca numery będzie można usłyszeć na stronie www.myspace.com/bullshitbabypl.
                                                    serdecznie zapraszam:)muzę można określić jako szeroko pojęty stoner rock. i
                                                    dla chłopaków i dla dziewcząt;)pozdrawiam

Witaj na forum wokalisto U.T.D. i jednocześnie Bullshit Baby. :)
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:14
                                                    Rozmawiałem dzis z Idżim:) wiesz że grali na openerze.?
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:15
                                                    Jednocześnie to teraz raczej trudno:D Witam wszystkich:)
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:21
                                                    Co jednocześnie trudno?
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:23
                                                    jednocześnie trudno w tych dwóch kapelach zważywszy że jedna R.I.P.:P
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:24
                                                    Pierniczysz, A myślałem że jest 1999.
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:25
                                                    Nie jest? Przepraszamy Pana, który teraz mamy rock? Bodzechów:P
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:30
                                                    hehehe. no tak to właśnie wtedy było;)
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:36
                                                    a pamiętasz
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:37
                                                    Jak muza wtedy leciała?
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:38
                                                    Podpowiedź: stwierdzenie: to jest muza dla psychopatów wypowiedziana przed Twoje
                                                    usta:) Gó.. pamiętasz:)
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:39
                                                    albo Blur - 13 albo Sepultura? Blur na pewno leciał jak wzięliśmy chłopa na
                                                    okazję:D
                                                  • Gość: kubajarek Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:38
                                                    Ja też pamiętam i to bardzo dobrze. Zgadzam się ze bardzo dobra kapelka była.
                                                    Chociaż za najlepszą tamtych czasów uważam Central Park. JK
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:39
                                                    Central był wcześniej. Domino Kubas pamięta Central:))))))))))
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:41
                                                    no widzę własnie:) siemasz Kubas:) Central był spoko ale UTD to był jedyny w
                                                    swoim rodzaju skład. i teraz w Bullshit Baby się też niezła ekipa dobrała:)
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:42
                                                    Domino, wtedy leciało Legendary Pink Dots płytka Hallway Of The Gods. Faceta w
                                                    Szewnie wzięliśmy na okazji i leciał Tool Aenima. Nieświadomy siadł między
                                                    Igorem a Proniem:) Wysiad skołatany w Częstocicach i chyba sie odwodnił od razu:)
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:43
                                                    nie Tool tylko Blur na 100%. ale odwodnił się na pewno, to fakt:D
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:44
                                                    Blue? Może tak ja wtedy "chyba" prowadziłem:)
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:44
                                                    Blur
                                                  • gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:46
                                                    może tak zarzucić temat Kapele z Ostrowca? pogadam z chłopakami z kilku może
                                                    się zgodzą przedstawić swoje bandy itp? dla ludzi którzy się tym interesują a
                                                    nie są na miejscu będzie jak znalazł...
                                                  • lachien Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD 03.07.07, 19:47
                                                    To wstawiaj wątek, poprę.
                                                  • Gość: kubajarek Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:46
                                                    A kto pamięta Friedhof
                                                  • Gość: gandev Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 20:53
                                                    dawaj do nowego wątku i opowiadaj co pamiętasz:)
                                                  • Gość: kubajarek Re: Kiedyś mówiłem Wam o kapeli UTD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:05
                                                    Nowy wątek działa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka