Gość: asik70 IP: 83.238.72.* 15.09.07, 15:47 ile kosztuje bilet? Fajnie tam jest?Opłaca sie iść? Dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ornot Re: fikoland IP: *.filter.imagine.ie 15.09.07, 17:13 Polecam; zawsze jest jestem w Ostrowcu porywam Corcie tam... Wstep (1 godzina) to 6 zlotych... Jest czysto, schludnie i mila obsluga... Warto... Przy okazji wez pare zlotowek, lub dwojek w bilonie... Dlaczego? A to samochod, a to track, a to cymbergaj, a to telewizyjne gry... Mozna kupic kawe, albo sok, dla rodzicow sa przygotowane krzesla i stoliczki... W pazdzierniku znowu uderzam z Julka do Fikolandu... pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: fikoland 15.09.07, 17:28 Wow, Tomek - dawno Cie nie było na forum. Jak będziesz w październiku - daj znać na forum, bo ostatnio w wakacje "ani widu ani słychu". Może uda się wyskoczyć na kregielki??? pozdro - misiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: fikoland IP: *.play-internet.pl 31.01.15, 16:18 Jest średnio. W weekend cena za godzinę to 10 zł od dziecka. W tej cenie otrzymujemy możliwość spędzenia czasu w niezbyt czystym pomieszczeniu z urządzeniami, które czasy swojej świetności Mają dawno za sobą. Sprzęt zniszczony, wykładzina poprzecierana, a uszkodzenia naprawiane taśma samoprzylepną. Po wejściu pierwsze co można poczuć to nieprzyjemny zapach stęchlizny. Moim dzieciom wszystkie te niedogodności zupełnie nie przeszkadzały w szaleństwie, więc każdy musi sam sprawdzić czy warto. Według mnie szału nie ma, ale jak się nie ma co się lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand_pl Re: fikoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:33 fajnie tam jest chyba ze dwie godziny na cymbergaju grałem :) dla dzieci tez miła zabawa Odpowiedz Link Zgłoś