Gość: rym częstochowski IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 21:38 Nie udało sie w wyborach na radnego, nie udało sie na posła Może uda się na wójta Bałtowa, zgadnij o kim tu mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotarepo Re: zagadka 04.12.07, 22:02 Drogie Panie zadaj sobie sam pytanie , przecież znasz odpowiedź nie Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Poeta, ale głowa nie ta ! 04.12.07, 22:10 Nie udało się namącić jako Turczyn i golfista, czas by teraz na donosik, wierszem pisan - oczywista ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym częstochowski Re: Poeta, ale głowa nie ta ! IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 21:50 oczywista to jest sprawa, mój ty drogi "brazilionie" że tropiciel z Ciebie marny, przsiądż lepiej na ogonie Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Poeta, ale głowa nie ta ! 06.12.07, 03:56 Moge cie zapewnic, poeto, ze z cala pewnoscia posluchalbym twojej troskliwej rady, ale sek w tym, ze nie wiem, co znaczy "przsiądż" ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym częstochowski Re: Poeta, ale głowa nie ta ! IP: 87.205.149.* 06.12.07, 20:31 Deska, w środku sek/sęk/, obyś "brazilionie pękł Nie rozumiem Twojej rozterki, z powodu jednej literki Jak widać kazdemu się zdarza, nawet temu co za mądrzejszego się uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Poeta, ale głowa nie ta ! 07.12.07, 03:22 Bynajmniej nie uwazam sie za madrzejszego, ale ty zapewne uwazasz sie za mniej madrego, skoro tak piszesz, jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym częstochowski Re: Poeta, ale głowa nie ta ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 23:56 Pokrętna jest logika Twojego myślenia ale Ci wybaczam, nie masz doświadczenia. Zanim zakpisz sobie z innych wypowiedzi pozbądz się cwaniactwa,które w Tobie siedzi. Potraktuj to jako przyjacielską radę i nie plujmy już więcej forumowym jadem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Poeta, ale głowa nie ta ! 08.12.07, 02:12 Moj drogi/moja droga, jesli moja logika jest pokretna, to posluchaj naszych politykow i wtedy porozmawiamy na temat pokretnosci logiki ;) Poniewaz nie lubie pluc w miejscach publicznych - nie ma sprawy. A ty tez zalogujesz sie na stale i obiecasz zachowywac sie w sposob cywilizowany ? Mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algorytm Re: zagadka IP: *.telkonet.pl 04.12.07, 22:53 Rymy częstochowskie są dość prymitywne. Więc i ten jest taki również - to dla mnie nie dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: zagadka 05.12.07, 03:23 A ktorym, przepraszam, rymie mowa, bo nie wiem, czy mam sie obrazic, czy moze jednak nie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algorytm Re: zagadka IP: *.telkonet.pl 05.12.07, 21:33 Brazilionie, Ty nie jesteś "rymem częstochowskim", więc nie ma powodów do obrazy ;) Odpowiedz Link Zgłoś