kszo.pany 12.12.07, 23:48 Dziękuję wszystkim tym, dzięki którym tu byłem oraz tym, dzięki którym już mnie tu nie będzie. Żegnam Forum Ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temp_nick Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 00:09 Ja się chyba również zdecyduję na ten krok, w geście solidarności -Zwłaszcza że od początku miałem być temporary, stąd mój nick tymczasowy zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Żegnam Forum Ostrowiec IP: *.opera-mini.net 13.12.07, 05:18 KSZO nie rob scen.Nigdzie nie idziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 07:04 Nie jest to dobra wiadomość:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renmik Re: Żegnam Forum Ostrowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:34 Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiankaciężkie Re: Żegnam Forum Ostrowiec IP: *.telkonet.pl 13.12.07, 08:56 ciężkie są pożegnania ale jeszcze cięższe powroty(szkoda) Odpowiedz Link Zgłoś
tothmes Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 09:55 Co Ty ostatnio piłeś? Nie mów że się wyprowadzasz lub że rodzinka odcięła Ci dostęp do kompa. Dzisiaj jest piękny dzień więc depresja powinna Cię już opuścić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lotus41 Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 10:00 Jak widać kolejny raz górą wszelkiego rodzaju trole i gnojki internetowe.Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 11:40 Nie wiem o co poszło, ale bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man skserowane z netu :) 13.12.07, 12:56 podnieś głowę z popiołu przetrzyj swoje oczy rozłoż skrzydła szeroko niech cię nic nie zaskoczy wzleć wysoko wznieś się podad chmury obejrzyj świat z wysoka tak jak mało który zatańcz w powietrzu radośnie wyśpiewaj pieśń ku życiu podniosłeś się po walce zwycięsko wygranej powstałeś z popiołu ku nowemu życiu oby lepszemu niech ci się wiedzie szybuj dalej spokojnie na złotych lotkach ze szczęśliwych promieni słońca i oby tak bez końca konkurs : jaki tytuł wiersz ma ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: skserowane z netu :) 13.12.07, 13:34 Czasem do ponurych myśli uśmiech wyślij . Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 14:54 tak, wszyscy są tak cholernie pokrzywdzeni, sponiewierani, że aż łzy w oczach stają (wiesz Łukasz, że nie mam Ciebie na myśli) ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Żegnam Forum Ostrowiec 13.12.07, 16:34 szkoda, choc znam Cie tylko z wypowiedzi.. ale szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś