Dodaj do ulubionych

Rajd w baltowie

IP: *.toya.net.pl 16.03.08, 14:44
zlotytlok.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=45
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Rajd w baltowie IP: *.toya.net.pl 16.03.08, 14:47
      www.off-road.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1265&Itemid=99
      jednak nie było
      • Gość: zibifree Re: Rajd w baltowie IP: *.net.telkonet.pl 16.03.08, 15:23
        a ja już żałowałem że przegapiłem po raz kolejny
        nie można to by wcześniej takie info podać co??
      • Gość: k Re: Rajd w baltowie IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.08, 18:22
        ta tego we wrzesniu
        • Gość: zibifree Re: Rajd w baltowie IP: *.net.telkonet.pl 16.03.08, 18:38
          nawet jesli i tak nie wiedziałem
          • Gość: k Re: Rajd w baltowie IP: 87.205.123.* 17.03.08, 09:25
            podobno lepiej pozno niz wcale
    • Gość: b Re: Rajd w baltowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:14
      www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=764&Itemid=2
      akcja była mocna
    • Gość: janpierdzacy Re: Rajd w baltowie IP: *.eranet.pl 17.03.08, 16:56
      Drodzy forumowicze wasz tok myślenia przypomina mi widok kupy błociska na drodze
      krajowej, naniesiony przez samochody biorące udział w rajdzie/kupa w głowie/.
      Ciekawe co napisalibyście jakby na tej drodze przejeżdżająca tamtędy na skutek
      poślizgu zginęła najbliższa Wam osoba. Myślę, że zagonić wszystkie zwierzaki do
      zagród i rozjeżdżać Wielki Kiełbasiano -Bałtowski Park.
      • Gość: zibifree Re: Rajd w baltowie IP: 193.111.144.* 18.03.08, 16:54
        i co jeszcze?
        • dizzy81 Re: Rajd w baltowie 18.03.08, 16:55
          Z tego co słyszałem to rzeczywiście zabłocili na drodze starsznie, ale tylko słyszałem, a nie widziałem, więć traktujcie tego posta, jakby go nie było:)
          • Gość: c_k policjanci roz****li impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:34
            Blota bylo jakby ze 3 traktory z pola na droge wyjachaly, bylem, widzialem. Zagrozenie bylo minimalne. Jakby policjant myslal (wiem, wiem marzenia) to by wezwal z zakladu oczyszczania miasta myjke, potem obciazyl organizatora i po problemie by bylo. To byla dopiera 2 impreza, na 3 pewnie organizator juz by sam pomyslal o tym. Ale policjant wymyslil co innego, jakiejs zalodze, ktora byla w trakcie rajdu kazal sprzatac. No i uslyszal grzeczne spie****c. No to na taka zniewage przyjechalo co najmniej 10 samochodow i 50 policjantow, chyba wszystko co bylo na komendzie ruszylo w obronie ubloconej drogi. Na miejscu zalozenie bylo jedno wszystkie terenowki zatrzymac, mandaty, co tylko mozna to na lawety zapakowac.

Byla w kalendarzu fajna impreza i sie chyba zbyla juz, bo te zalogi co byly to raczej nie przyjada ponownie.

Na stronie zlotytlok.pl sa materialy, w ktorych wojt Maka sie cieplo o imprezie wypowiadal a tu w nastepny dzien wybory na wojta w Baltowie byly, nie wiem czy to bloto to nie byl pretekst, zeby ta impreze po prostu rozwalic.
    • Gość: gosc Re: Rajd w baltowie IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.08, 11:15
      nie wiem jak u was ale jak wszedlem na ten link kaspersky wykryl mi
      na tej stronie wirusa
      • dizzy81 Re: Rajd w baltowie 19.03.08, 11:16
        Mi nie wykrył, bo go nie mam:)
        • Gość: pit Re: Rajd w baltowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 07:47
          Tym ktorym taka ilosc blota tak bardzo przeszkadzala, radze przejechac sie ta
          trasa dalej do Czekarzewic po wiekszych opadach deszczu. Tworza sie tam istne
          blotne progi zwalniajace, czasem o szerokosci ponad 2 metrow i wysokosci
          kilkunastu centymetrow. Blotko lezy sobie dosc dlugo zanim ktos je sprzatnie,
          czasami zdazy nawyschnac. Nikt nie narzeka, policja nikogo nie sciga.
          • Gość: pit Re: Rajd w baltowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 07:49
            mialo byc: zdazy nawet wyschnac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka