Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy

06.09.24, 12:15
Witam piękne panie, co tam u Was słychać, jak zdrówko???Ja jutro jadę na rajd rowerowy może nie daleko bo 30 km ale uwielbiam jeździć rowerem, codziennie robię 25 km,u mnie ładna pogoda, ale przez ten wiatr zimno,pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego i pięknego dnia 🌻🌺🌹⚘️🌷
Obserwuj wątek
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 14:06
      Z opisu sądząc wybierasz się na przejażdżkę rowerową a nie na żaden rajd. Udanego dnia i pedałowania.
      • anka_one_and_only Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 14:13
        O boze, a co to za roznica. Byle sie tylko przyczepic.
        Mariolko, baw sie dobrze, mnie maz chce kupic rower, bardzo nalega ale nie moge zdecydowac jaki, on by mnie najchetniej wsadzil na kolarzowke ale ja sie boje samochodow.
      • iwles Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 07.09.24, 09:06

Od ilu km zaczyna się rajd? Możesz powiedzieć, bo nigdzie nie mogę znaleźć.
    • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 16:02
      Mariolka to tak prawdziwa polska mama😂😂

www.instagram.com/reel/C_QgYSENnNq/?igsh=MWFhb3lxMzk3dWV5MA==
      • casandrw_3 Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 18:13
        Tak. Taka prawdziwa i niepowtarzalna. 30 stopni i jej zimno.
        • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 07.09.24, 08:55
          Tak to prawda, zimno mi bardzo
    • bazia_morska Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 18:09
      26 stopni, zimno.
      • casandrw_3 Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 18:14
        Mróz na dworze i sztormiak.
    • pupu111 Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 06.09.24, 21:08
      To powodzenia, jak codziennie robisz az tyle kilometrów to chyba łatwo pójdzie.
      Nia zapomnę, jak kiedys się naczytałam o rajdach rowerowych, latami nie jezdziłam rowerem, kupiłam sobie uzywany, pojezdziłam kilka dni... i ruszyłam w trase Poznań- Kołobrzeg. Dojechałam w trzy dni, ale to była masakra. Potem tydzien prawie chodzic nie mogłam.
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 07.09.24, 13:57
      U mnie piękna pogoda, byliśmy na spacerze i zaraz jedziemy na obiadsmile
      • hrabina_niczyja Re: Cześć piękne 🥰Rajd rowerowy 07.09.24, 14:08
        Mnie nawalają plecy tak, że nie mogę się wyprostować. Trochę pomogła wizyta u fizjo i plastry z apteki. Do tego mam w domu zakład fryzjerski, bo fryzjer za rozjaśnienie moich włosów o 2 tony zażyczył sobie przeszło 1000 zł. Także stwierdziłam że pier...e i działamy z młoda. Jak przyszło zmywać to okazało się, że nie ma wody, więc biegiem do teściowej. I teraz biednej teściowej okupujemy łazienkę 😀 Młoda już wygląda w swoim uładnionym blondzie. Moja czekolada potrzebuje jeszcze z pół godziny 😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka