fernando.colunga 07.04.08, 18:05 Jaki koszt uzupełnienia jednego braku? I jak ceny mają się do innych miast w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Implanty zębów w Ostrowcu IP: *.telkonet.pl 07.04.08, 18:18 W Ostrowcu implanty - żarty wolne. Tu nawet licówki nie zrobisz. Tradycyjnie - rwanie, leczenie, no jescze piaskowanie i wybielanie. Najbliżej po implant to do Warszawy lub Krakowa. To już specjalna chirurgia stomatologiczna. Mój znajomy robił to w W-wie. Koszty od 2.500 do ok.4.000 Odpowiedz Link Zgłoś
fernando.colunga Re: Implanty zębów w Ostrowcu 07.04.08, 18:25 Poważnie ?????? Znowu sto lat za Murzynami? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Implanty zębów w Ostrowcu 07.04.08, 19:28 Operacji serca też w Ostrowcu nie zrobisz i nikt nie nawiązuje do koloru skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Implanty zębów w Ostrowcu 07.04.08, 19:36 W takim razie pozostaje Białoruś... Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Implanty zębów w Ostrowcu 07.04.08, 20:09 Ale wracając do mojej (białoruskiej) sugestii, podejrzewam że w Minsku możnaby to zrobić za ułamek ceny aniżeli w Warszawce Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Implanty zębów w Ostrowcu 07.04.08, 20:12 Ale łącznie z podróżą i noclegiem cena się równoważy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Implanty zębów w Ostrowcu IP: 195.8.217.* 14.04.08, 14:56 Ale za to zrobisz w Starachowicach. Znakomity stomatolog, super obsługa i w ogóle. Facet nazywa się Borowski, ma gabinet na Staszica. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Implanty zębów w Ostrowcu IP: *.telkonet.pl 15.04.08, 12:41 Ty chyba nie wiesz co to implant. W Starachowicach to ci zrobią... sztuczną szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Implanty zębów w Ostrowcu 15.04.08, 21:55 to ciekawe bo w ofercie są implanty.. na ich stronie internetowej jest dokładna informacja.. \moze zanim cos napiszesz to sie dowiedz.. internet jest całkiem niezłym źródłem informacji.. ale mozesz wiesz więcej bo byłeś tam .. jestem ciekawa wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś