fernando.colunga 21.05.08, 21:49 img151.imageshack.us/my.php?image=wes1wh3.jpg img151.imageshack.us/my.php?image=wes2hi3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera_77 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 10:33 CZY KTOS WIE DO KIEDY ONI SĄ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 10:36 Wydaje mi się, że są do niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 10:41 DZIEKI DIZYY:) UWIELBIAM TO WESOŁE MIASTECZKO I TOP SPINA:) ECH CZUJE W SOBOTE SZALEŃSTWO :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 10:33 I JESZCZE PYTANIE CZY INI SA TERAZ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 13:58 Dlaczego ludzie tak przerażliwie krzyczą na tym urządzeniu z pierwszego zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Tak się bawi Ostrowiec 22.05.08, 21:43 bo jest super zabawa:) kiedy było to miasteczko kilka lat temu to nie mogli mnie sciągnąc z tego urządzenia:P tak mi sie podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Tak się bawi Ostrowiec 25.05.08, 10:59 Zestarzałam się:) to pierwsza mysl jaka mnie naszła w Wesołym Miasteczku... bałam się ze zabezpieczenie nie zadziała.. ale na Voyagera wsiadłam ( faktem jest ze zabezpieczenie było za luźne... i trzeba sie było trzymać mocno rekami zeby nogi mi na głowe nie spadały:P - na marginesie nie podejrzewałam ze mam tak silne ręce- he he he) i co zrobiła wadera, zeby byc w centrum uwagi???:) ano nie wyjeła z kieszeni równych rzeczy .. które kiedy wisiała głowa w dól fanatazyjnie rozsypałay sie po całym wesołym miasteczku... i nagle [przestało mi przeszkadzać ze wisze głowa w dól .. najgorsza była mysl, że własnie moja karta do bankomatu jest nie wiadomo gdzie... Kiedy juz zeszłam z tego sprzętu to wszyscy mi oddawali to co wypadło.. a karta na szczescie była niedaleko voyagera.. i wysatrczyło go przyblokować.. ale szacunek dla pary która szła sobie na spacer chodnikiem kołow wesołego miasteczka.. znalazła 20 złotych które wypadło mi z kieszeni na ulice.. i chciało im sie przyjśc pod voyagera.. i oddac mi kasę...naprawde to podtrzymuje moją wiarę w ludzi... naprawde WIELKI SZACUNEK! a dzieci no cóż... na voyagera sie nie skusiły i dobrze bo to nie dla dzieci... tymbardziej na młota bo to tez nie dla dzieci... pobawiły sie na pomniejszych karuzelach.. ale musze przyznac ze ceny to raczej nie powalały atrakcyjnością... w każdym razie zabawa mogłaby byc przednia gdyby nie fakt, ze całe wesołe szukało moich rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Tak się bawi Ostrowiec 25.05.08, 16:14 Mi jak kiedyś wsiadłem na toto to kichy wszystkie wyleciały. Dobrze, że w pobliżu był hirurg i w naprędce skonstruowanej sali operacyjnej w gabinecie śmiechu nareperował mnie. Jednakże nie oddał mi 12.30 zł, które to wyleciały mi z kieszeni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janpierdzacy Re: Tak się bawi Ostrowiec IP: *.eranet.pl 25.05.08, 16:33 Jak szukasz dalej swojego mózgu, to leży u mnie w jednorazówce z Biedronki. Tylko się pośpiesz, bo inaczej wyślę go do Chuchalskich i jego pies go wpie.....li. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano_italiano Re: Tak się bawi Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 25.05.08, 17:25 tylko uwazaj zeby ten pies przy okazji ciebie nie wpie...lil Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: Tak się bawi Ostrowiec 25.05.08, 20:03 Panowie, trochę więcej elegancji, kobiety są na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Tak się bawi Ostrowiec 26.05.08, 06:39 Panie Pierdzący szkoda mi Pana, dlatego nawet się nie wkurzam:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś