Dodaj do ulubionych

Kamila teraz ja mam prośbę

26.05.08, 13:14
Przeczytałem Twoja wizytówkę i napisałaś, że interesujesz sie kwiatami. Otóż:
nabyłem lipkę o jakichś dziwnych właściwościach podobno energetycznych. Możesz
mi cos więcej o tym powiedzieć? Rośnie toto jak cholerstwo:)
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 13:15
      Wierzbę oczywiście.
    • kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 13:18
      Kwiaty uwielbiam. Ale te właściwości energetyczne ... no to byłabym ostrożna. Specjalistką od wszystkiego co zielone i rośnie jest olptica. Teraz jest w pracy ale może wieczorem jak wróci na Grochów to coś napisze:) A jak lipka rośnie jak głupia to ją ciut przytnij - ładnie się rozkrzewi.
      --
      "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku"
      • kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 13:19
        Wierzba energetyczna? to chyba możesz wsad ekologiczny do pieców produkować:)

• lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:04
          Napisze albo i nie napisze:) Jak mieszka na Grochowie to nawet nawet blisko
          mnie. Kiedyś mieszkałem na Grochowie. Co do wierzbki to rośnie tak, że boję się
          jej przycinać - jeszcze sufit chcę mieć:P Jak możesz to skrobnij do córy aby
          tutaj zajrzała bo naprawdę przyda się rada. Pozdrawiam.
          • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:08
            Dla łatwiejszego kontaktu: moje gg to 7166259.
            • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:13
              Zaraz zamieszczę zdjęcie owej wierzbki:)
              • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:21
                A oto i wierzbka:

img521.imageshack.us/my.php?image=71727817qk8.jpg
                img521.imageshack.us/my.php?image=39271753hz3.jpg
                • kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:34
                  Ta na zdjęciach mizerniutka:);)
                  Mojej ogrodniczce podeślę temat. Za efekty nie ręczę - jest chwilami nieprzewidywalna:)
                  --
                  • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:36
                    I to sie liczy:) Ta nieprzewidywalność:) Dzięki z dołu, tzn - z góry.
                    • olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 31.05.08, 15:47
                      Drogi Lachienie :?) do czgóż ci ta wierzbka? Nie lepiej wysiać rzeżuchę?
                      • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 08:36
                        Do ozdoby. Rzeżuszkę mam już wysianą, także rzodkiewkę i inne chrupkości.
                        Wierzbę planuję przenieść kiedyś na ogród, bo może i jakiś domeczek w fajnym
                        stylu sobie kupię.
                        • olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:25
                          A gdzie tą rzodkiewkę sadzisz na tym Bródnie? Szczerze mówiąc to nie
                          wiem co z tą wierzbką, ja zostawiłabym żeby podrosła i żeby jej pędy
                          zdrewniały, a poźniej może jakoś uformiować albo płot z niej
                          zrobić???
                          • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:30
                            Mam taras 12 metrów to sporo miejsca na sadzenie. Co do wierzby to owszem
                            właśnie tak mam zamiar zrobić z nią, bo podobno fajne wygląda jako takie
                            przejście jakby przez furtkę.
                            • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:31
                              A Ty gdzie sadzisz rzodkiew na tym Grochowie?:)
                              • olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:35
                                Na tym Grochowie to ja nie sadzę rzodkiewki, jedynie kiełki na oknie
                                kuchennym :)
                                • lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:41
                                  Ano tak racja:) Kiedys mieszkałem na Kobielskiej. Róg Grochowskiej i
                                  Międzyborskiej. W sumie jak troszke się znasz na zieleninie rosnącej to miałbym
                                  parę pytań. Gdzieś wyżej masz moje gg jak możesz i chcesz to napisz. Jestem
                                  klasycznie niewidoczny więc pisz nie patrząc na status.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka