lachien 26.05.08, 13:14 Przeczytałem Twoja wizytówkę i napisałaś, że interesujesz sie kwiatami. Otóż: nabyłem lipkę o jakichś dziwnych właściwościach podobno energetycznych. Możesz mi cos więcej o tym powiedzieć? Rośnie toto jak cholerstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 13:18 Kwiaty uwielbiam. Ale te właściwości energetyczne ... no to byłabym ostrożna. Specjalistką od wszystkiego co zielone i rośnie jest olptica. Teraz jest w pracy ale może wieczorem jak wróci na Grochów to coś napisze:) A jak lipka rośnie jak głupia to ją ciut przytnij - ładnie się rozkrzewi. -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 13:19 Wierzba energetyczna? to chyba możesz wsad ekologiczny do pieców produkować:) "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:04 Napisze albo i nie napisze:) Jak mieszka na Grochowie to nawet nawet blisko mnie. Kiedyś mieszkałem na Grochowie. Co do wierzbki to rośnie tak, że boję się jej przycinać - jeszcze sufit chcę mieć:P Jak możesz to skrobnij do córy aby tutaj zajrzała bo naprawdę przyda się rada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:08 Dla łatwiejszego kontaktu: moje gg to 7166259. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:13 Zaraz zamieszczę zdjęcie owej wierzbki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:21 A oto i wierzbka: img521.imageshack.us/my.php?image=71727817qk8.jpg img521.imageshack.us/my.php?image=39271753hz3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:34 Ta na zdjęciach mizerniutka:);) Mojej ogrodniczce podeślę temat. Za efekty nie ręczę - jest chwilami nieprzewidywalna:) -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 26.05.08, 14:36 I to sie liczy:) Ta nieprzewidywalność:) Dzięki z dołu, tzn - z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 31.05.08, 15:47 Drogi Lachienie :?) do czgóż ci ta wierzbka? Nie lepiej wysiać rzeżuchę? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 08:36 Do ozdoby. Rzeżuszkę mam już wysianą, także rzodkiewkę i inne chrupkości. Wierzbę planuję przenieść kiedyś na ogród, bo może i jakiś domeczek w fajnym stylu sobie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:25 A gdzie tą rzodkiewkę sadzisz na tym Bródnie? Szczerze mówiąc to nie wiem co z tą wierzbką, ja zostawiłabym żeby podrosła i żeby jej pędy zdrewniały, a poźniej może jakoś uformiować albo płot z niej zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:30 Mam taras 12 metrów to sporo miejsca na sadzenie. Co do wierzby to owszem właśnie tak mam zamiar zrobić z nią, bo podobno fajne wygląda jako takie przejście jakby przez furtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:31 A Ty gdzie sadzisz rzodkiew na tym Grochowie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
olptica Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:35 Na tym Grochowie to ja nie sadzę rzodkiewki, jedynie kiełki na oknie kuchennym :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Kamila teraz ja mam prośbę 02.06.08, 17:41 Ano tak racja:) Kiedys mieszkałem na Kobielskiej. Róg Grochowskiej i Międzyborskiej. W sumie jak troszke się znasz na zieleninie rosnącej to miałbym parę pytań. Gdzieś wyżej masz moje gg jak możesz i chcesz to napisz. Jestem klasycznie niewidoczny więc pisz nie patrząc na status. Odpowiedz Link Zgłoś