lachien 23.07.08, 15:43 Pełny full wypas dziołchy niesamowite i w ogóle masakra. Same miski. www.ostrowiecnr1.pl/?p=filmy&v=M7AUr2_Ehe4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 15:45 Najbardziej mi się podoba jak wychodzą do publiki. Na miejscu organizatora dałbym im po snopku siana i po sztuce wideł, bo bardziej naturalnie by to wtedy wyglądało. A tak to wieś z butów wystaje ale ubranie z Tesco błyszczy. Biedne osobniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
maczek83 Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 15:52 Been there, saw that, took photos. Najlepsi byli nażelowani chłopcy skaczący po scenie w rytm disco polo. Impreza na poziomie... Wieś tańczy, wieś śpiewa. A potem się dziwimy, że mówią o Ostrowcu "wieś". A dałoby się inaczej, z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 15:56 Dlaczego tak mało samokrytyki mamy w stosunku do siebie? -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 15:57 Żal mi tych młodych ludzi. -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 15:57 Widzę, że machania dupą do publiczności jest cool, nie podoba mi się to, zero czegokolwiek...nie będe się rozpisywał Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 16:52 Szczere wyrazy współczucia....:(:(:(:( dla tych młodych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 16:53 Panie Havlicek ale zobacz Pan jakie te dupy są co nimi machają. Nie ma takich licząc od Lipska do Opatowa. I jak nimi machają Panie Havlicek. Od razu siódme poty na moje ciało wystąpiły i tak zwana gęsia skórka owładnęła mym muskularnym torsem. Tegdyż zobaczywszy to zaznał ja rozkoszy cielesnej w ustronnym miejscu i doszedł ja obficie na chusteczkę higieniczną. Czego i Panu życzę. Z poważaniem. Grażynka Cielesna Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 17:04 Ja nie wiem czemu się dziwcie? Założyłem temat "Papka z mózgu" znaleźć, przeczytać i zobaczyć. tam jest wszytko wyjaśnione. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 17:08 Zanim założyłeś ten wątek to takowych przez lata się przewinęło tysiące. Proponuję poszukać i poczytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: Hehhhh:)))))) 23.07.08, 22:56 (...) i została nam jeszcze mis ->gutwina< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA, HA, HA Re: Hehhhh:)))))) IP: *.um.wroc.pl 25.07.08, 08:45 Widzę, że mają co niektórzy mniemanie o sobie bardzo wysokie i wymagania iście światowe... Nie można powiedzieć, że impreza była na wysokim poziomie, ale wasze wypowiedzi mogą być przykre dla organizatorów i uczestników. Pomyśleliście o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA, HA, HA Re: Hehhhh:)))))) IP: *.um.wroc.pl 25.07.08, 08:48 ps Tak jak Wy w tym wątku, wypowiadają się ludzie, którzy krytykują, negują i w ten sposób negują wszelką inicjatywę. Znajdź mały mankament, a całe przedsięwzięcie można wyrzucić do kosza. Dzięki takiemu podejściu stoicie w miejscu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Hehhhh:)))))) 25.07.08, 08:50 Nawet Urząd Miasta we Wrocławiu się nami interesuje, nono.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Hehhhh:)))))) 25.07.08, 08:50 Ale nie sądzisz, że im większe wymagania tym lepsze impry na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA, HA, HA Re: Hehhhh:)))))) IP: *.um.wroc.pl 25.07.08, 09:03 Możliwie, ale JEŚLI by ktoś powiedział, ze Twoje posty to masakra, jesteś wieśniakiem i na niskim poziomi, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Hehhhh:)))))) 25.07.08, 09:07 Często tak mówili. W sumie wyraziłem swoje zdanie - może faktycznie za ostro. Za co przepraszam i obiecuję poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA, HA, HA Re: Hehhhh:)))))) IP: *.um.wroc.pl 25.07.08, 09:27 Nie pozostaje mi nic innego jak się ucieszyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 przeginacie... IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 09:45 To nie była olimpiada matematyczna tylko miły przerywnik w trakcie letniego wypoczynku. Dziewczyny wykazały się sporą odwaga biorąc udział w wyborach. (Być może niektóre raczej ignorancją ale w efekcie jakaś forma aktywności i życiowe doświadczenie) Jedynym wg. mnie błedem było kiepskie dobranie muzyki i zabójcze tempo tych wyborów. Gdyby ograniczyć ilość uczestniczek do połowy tej stawki, to może w tym czasie zdołałyby coś na swój temat przekazać. Tak czy inaczej polecam aktywność w tym wieku bo im bardziej jesteś otwarty na świat, tym bliżej Ciebie ten świat jest. Niekiedy po prostu wystarczy być - jeśli to własciwy moment. Odpowiedz Link Zgłoś
eures Re: przeginacie... 25.07.08, 10:38 Szanowny Panie Lachien, jeżdżę często od Lipska do Opatowa i niestety ma pan rację. Odpowiedz Link Zgłoś