Dodaj do ulubionych

UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewodę :P

04.09.08, 13:40
Jak w temacie :P:P:P
Obserwuj wątek
    • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:50
      Gorzej Ci ;)
      • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:54
        Od tygodnia mam się bardzo dobrze:)))
        • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:57
          Dopiero od tygodnia ? Jak już to na rzecznika moze byś nadawał :) ;) bez urazy :)
          • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:00
            Na rzecznika??:P:P Już wkrótce będę Imperatorem :P Tylko muszę skończyć obmyślać
            plan przejęcia władzy na światem:P
            • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:03
              Poczekaj zerknę na szklaną kulę....... No coż ja tu wiedzę ..........ciemność ,
              nic ztego nie będzie < Choć widać jakieś dziwne psotacie to pewnie ONI :) jak
              wejdziesz z nimi w układ przejmiesz nie tylko świat , ale cały wszechświat , Tak
              tak wiedzę coś jeszcze ale ze resztę trza zapłacić :D:D:D
          • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:02
            Nie mógłbym być rzecznikiem - nie umiem kłamać:P Tzn umiem ale od 5 lat i 11
            miesięcy nie kłamię... od tamtej pory ani razu...
            • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:05
              Rzecznik nie musi kłamać musi dużo gadac :D a Tobie to chyba nieźle idzie :)
              • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:07
                Nie no co Ty... ja jestem bardzo małomównym człowiekiem, na dodatek skromnym i w
                ogóle nie jestem egoistą, ateistą i hedonistą:P
                A ta Twoja szklana kula coś chyba przykurzona:P Aha jakbyś szukała kiedyś pracy
                ( jak już będę Imperatorem ) to masz u mnie stanowisko Ministra Planowania
                Strategicznego....:P
                • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:12
                  Tak tak ! Wogole jestem the best:D Kula jest czysta .....oj nie to moje szklane
                  oko było , stąd pewnie taki dziwne wzije . NO ja dziękuję za tak zaszczytne
                  miejsce , ale ja się na Ministra nie daje bo mam damską końcówkę :D........
                  • lachien Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:17
                    Raczej jej nie masz. Za to masz dwie kulki na klacie.
                    • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:26
                      A ty miałeś wąsy :D:D
                  • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:17
                    Coś tam wymyślimy:P
                    • lachien Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:20
                      Ty to się zajmij swoją Sethcikową:)
                      • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:21
                        Buhahah coś wygrzebałam :) Dizzy zacznij znów pisac az się wzruszyłam nooooooo
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=63911156&a=63911156
                        • dizzy81 Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:29
                          sory, nie mam natchnienia, poza tym moja karta sim jest nieatywna, a inni maja i dziala im
                          • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:34
                            Weź ją wyjmij i włóż może się aktywuje:P
                        • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:58
                          No proszę nie wiedziałem że u Dizziego taki talent do groteski:) pogratulować:)
                          Ja co prawda nie piszę grotesek, ale... u mnie jest ciekawiej :P
                      • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:27
                        zajmuje się :) przecież nie może 24 h na dobę :)
                      • unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:51
                        Hehe, spokojnie:P Sethcikowa Żoneczką zajmuje się przez cały czas:P A wakat dla
                        rotarept będzie jak najbardziej w porozumieniu z Imperatorką :P Zazdrośnik :P
                        • rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 15:07
                          No dobrze ja tym czasem opuszczam swoje stanowisko dowodzenia .... Unholy
                          pielęgnuj ten swój Kwiat zatem :)
                          Zeby było o co :D
                          A tym czasem

bez dedykacji
                          muzycznie godżilla opuszcza ten świat .....
                          pl.youtube.com/watch?v=G1zkXdqcajk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka