unhollyseth 04.09.08, 13:40 Jak w temacie :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:50 Gorzej Ci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:54 Od tygodnia mam się bardzo dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 13:57 Dopiero od tygodnia ? Jak już to na rzecznika moze byś nadawał :) ;) bez urazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:00 Na rzecznika??:P:P Już wkrótce będę Imperatorem :P Tylko muszę skończyć obmyślać plan przejęcia władzy na światem:P Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:03 Poczekaj zerknę na szklaną kulę....... No coż ja tu wiedzę ..........ciemność , nic ztego nie będzie < Choć widać jakieś dziwne psotacie to pewnie ONI :) jak wejdziesz z nimi w układ przejmiesz nie tylko świat , ale cały wszechświat , Tak tak wiedzę coś jeszcze ale ze resztę trza zapłacić :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:02 Nie mógłbym być rzecznikiem - nie umiem kłamać:P Tzn umiem ale od 5 lat i 11 miesięcy nie kłamię... od tamtej pory ani razu... Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:05 Rzecznik nie musi kłamać musi dużo gadac :D a Tobie to chyba nieźle idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:07 Nie no co Ty... ja jestem bardzo małomównym człowiekiem, na dodatek skromnym i w ogóle nie jestem egoistą, ateistą i hedonistą:P A ta Twoja szklana kula coś chyba przykurzona:P Aha jakbyś szukała kiedyś pracy ( jak już będę Imperatorem ) to masz u mnie stanowisko Ministra Planowania Strategicznego....:P Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:12 Tak tak ! Wogole jestem the best:D Kula jest czysta .....oj nie to moje szklane oko było , stąd pewnie taki dziwne wzije . NO ja dziękuję za tak zaszczytne miejsce , ale ja się na Ministra nie daje bo mam damską końcówkę :D........ Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:17 Raczej jej nie masz. Za to masz dwie kulki na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:26 A ty miałeś wąsy :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:17 Coś tam wymyślimy:P Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:20 Ty to się zajmij swoją Sethcikową:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:21 Buhahah coś wygrzebałam :) Dizzy zacznij znów pisac az się wzruszyłam nooooooo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=63911156&a=63911156 Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:29 sory, nie mam natchnienia, poza tym moja karta sim jest nieatywna, a inni maja i dziala im Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:34 Weź ją wyjmij i włóż może się aktywuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:58 No proszę nie wiedziałem że u Dizziego taki talent do groteski:) pogratulować:) Ja co prawda nie piszę grotesek, ale... u mnie jest ciekawiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:27 zajmuje się :) przecież nie może 24 h na dobę :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 14:51 Hehe, spokojnie:P Sethcikowa Żoneczką zajmuje się przez cały czas:P A wakat dla rotarept będzie jak najbardziej w porozumieniu z Imperatorką :P Zazdrośnik :P Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: UnhollySeth na Prezydenta, Strarostę i Wojewo 04.09.08, 15:07 No dobrze ja tym czasem opuszczam swoje stanowisko dowodzenia .... Unholy pielęgnuj ten swój Kwiat zatem :) Zeby było o co :D A tym czasem bez dedykacji muzycznie godżilla opuszcza ten świat ..... pl.youtube.com/watch?v=G1zkXdqcajk Odpowiedz Link Zgłoś