Dodaj do ulubionych

Senior Engineer, Project Menager, Sales Menager

18.01.09, 21:23
Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza w ogłoszeniach o pracę, jakby nie można
było normalnie po polsku napisać. Jak widzę takie ogłoszenie to mnie cofa!
Obserwuj wątek
    • unhollyseth Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag 18.01.09, 21:33
      Czytaj "Przedstawiciel handlowy" tudzież bardzo wredna odmiana przedstawiciela
      handlowego - akwizytor :P
      • Gość: Supporting manager Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag IP: 193.59.114.* 18.01.09, 22:37
        ja tam chciałbym być project managerem albo managerem
      • maczek83 Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag 18.01.09, 23:42
        Ale to tylko tyczy się tylko Sales Managera, dwa pozostałe to inne stanowiska.
        Nazwa stanowiska po angielsku pisania w ogłoszeniu polskiej firmy, gdzie praca
        odbywa się w języku polskim, to zwyczajny chwyt marketingowy mający na celu
        zwrócenie uwagi kandydatów na ogłoszenie poprzez "powiew zachodu". Taki
        wysublimowany polglish (polish-english). Żyjemy w Polsce i jeśli praca ma
        odbywać się w polskim języku to bez takich cyrków i naleciałości zachodu, bo to
        komedia.
        • Gość: ree Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 07:56
          Co racja ,to racja. Nie ma sposobu na naszą głupotę.
          • lachien Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag 20.01.09, 09:28
            Key Manager - szatniarz.
          • temponick Re: Senior Engineer, Project Menager, Sales Menag 20.01.09, 09:44
            Na jaką głupotę? -Skoro 90% ogłoszeń jest koniecznym z angielskim w
            mowie i piśmie? Inna sprawa, że w czasie interview, nikt nie wie
            potrafi sie w tym języku odezwać, nie mówiąc o tym, że nie potrafi
            wyjaśnić po co firmie taki delikwent -Gadający po angielsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka