spiacy_kot 26.05.09, 23:24 Nie wiem, czy ktoś jeszcze oprócz mnie zauważył, że na stronie Gazety Ostrowieckiej usunięto materiały o śmierci Michała. Pod dwoma artykułami było około 300 wpisów ludzi i teraz nic nie ma. I wpisów, i artykułów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obudzony pies Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 23:53 Wystarczy trochę poszukać. A może nauczyć się obsługiwania internetu? Especially for you (żebyś nie musiał/musiała się męczyć): www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2385&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotttt Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:40 Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kottt_podbudowany Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:44 Ale wiesz co, mimo wszystko, tekstu wczoraj nie było. Bo szukałam przez opcję "Najczęściej czytaliście" i nie było go, a dziś już tam jest. No i widnieje uwaga, że tekst był 26.05. maja zmieniany, więc mogli go zdjąć na parę godzin. Więc jednak umiem się posługiwać internetem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotttttt_znowu Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:46 Już wiem dlaczego tekstu nie było wczoraj. Zablokowali możliwość wpisywania komentarzy, redakcja podziękowała za dyskusję - ostatnie wpisy - i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obudzony pies Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:13 Proszę bardzo. Polecam się na przyszłość kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 11:50 Widzę że znowu usunięto wątek o śmierci chłopca-Michała-,musi komuś bardzo zależeć aby większe grono nie dociekało do informacji.Przypuszczam że to wina ostatnich wypowiedzi sugerujących obecność dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 11:56 Źle przypuszczasz. Jeśli śledziłeś skarbie treść wątku plus pomówienia, jakie w nim sie pojawiały - powinieneś wiedzieć dlaczego został usunięty. A ze swojej strony powiem tak - jeśli ta dziewczyna o której była mowa okaże się winna (śledztwo - te sprawy sąd) to pierwszy napiszę wątek o tej sprawie. Już lepiej czy gorzej? Znów nazwiska padną zasłyszane od dalekich znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 11:59 A jak chcecie snuć podobne domysły na temat nazwisk to polecam udać się do Gazety Ostrowieckiej , powiedzieć, że od znajomej słyszeliście że taka to a taka miała w tym swój udział. A potem nadstawić się i czekać, aż redaktor naczelny da Wam takiego kopa, że dolecicie na komendę. Albo lepiej na targowicę w tę samą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 12:06 Dlatego to forum i GO z takimi ludżmi jak ty jest tego udziałem-CENZURA.Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 12:13 Widać nie uczyli w szkole, że szafowanie nazwiskami bez potwierdzonych informacji to zwykłe ploty. A nie CENZURA. Ale z kim tu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 12:14 Bosze z jakiego pipidówka ja się wywodzę. Co za mentalność co za małomiasteczkowa zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.telkonet.pl 31.05.09, 17:41 nikt inny tylko Ty tak zaciekle bronisz tej plotki.Jak mi wiadomo,to właśnie tak broni się krewnych.Wybacz ale innego tłumaczenia nie widzę dla Twojego przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Lachien! 31.05.09, 18:10 Ty świnio!! Jak się właśnie dowiedziałem, jesteś spokrewniony z prezydentem!! Jak mogłeś?! Nigdy Ci tego nie wybaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Lachien! 31.05.09, 19:25 Po prostu lachien jest córką prezydenta...podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:28 Uwielbiam to forum i tych kochanych ludzi z mózgiem większym od księżyca:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:41 No jakże - oczywiście, że w pełni:) Zaćmienie to ja mam. Głupim jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Lachien! 31.05.09, 21:25 I na dodatek jesteś córką prezydenta. Dla mnie to osobisty szok. Ale ja od początku wiedziałem Lachien, że jest w Tobie coś takiego...kobiecego. Czy mógłbyś poprosić tatusia prezusia, żeby mi z 1000 zł przesłał na konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: Lachien! IP: *.telkonet.pl 31.05.09, 22:03 Lchien Ty potrafisz wszystko,pokroic też bo obróbka skrawaniem o czymś świadczy.A kto Ciebie przypisuje do córki....to przeczytaj uważnie i temu komuś prześlij "życzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:20 A widzisz Lachien,jednak miałem rację że w każdej plotce jest trochę prawdy,na marginesie wszystkie biura w Ostrowcu związane z UM powtarzaja tą niby plotkę.Jednak z tobą szkoda czasu polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 ...Ciekawy.... 01.06.09, 07:13 ...skoro wszystkie biura , związane z UM tę plotkę powtarzają, to NA PEWNO jest ona prawdziwa. Masz rację, Ciekawy. ;)......Co za ludzie- jak u Orwella - cholera jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ...Ciekawy.... 01.06.09, 18:01 Jeśli szkoda czasu - to nie polemizuj albo naucz się wreszcie czytać małpiatko. Ile razy mam pisać, że jeśli jest to prawda - dana osoba powinna beknąć. Jeśli nie - to ohydne są takie teksty. Ile razy mam ku... mówić, że wiadomości usłyszane od kogoś to ploty.ILE RAZY MAM TO MÓWIĆ. Normalnie z analfabetami gadka. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ...Ciekawy.... 01.06.09, 18:03 Widzę, że wszyscy uwierzyli GOSI - skądinąd znanej osobistości jak napisała, że od znajomej słyszała coś niecoś. GOSIU - pisz więcej - masz tutaj świetny posłuch. Radzę napisać by Ci wpłacano na konto po 100 od łebka - uwierzą i będą wpłacać. Pisz ja bym pisał jakby mi tak święcie wierzyli. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Lachien! 31.05.09, 23:51 Mam nadzieje, że o mnie nie wiecie tak dużo jak o Lachienie...bo to jest trochę przerażające:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 06:16 Wiedzą wiedzą i kiedy przyjdzie na to czas i jeszcze będzie kasa by opłacić rachunki za internet - napiszą o tym. Mówię Ci to - wiem od rodziny (prezydent):):) Ciekawy - jak Ci wygodnie to dla Ciebie mogę być spokrewniony nawet z Hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutne to Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:03 ....wydaje Wam się obrońcy, że jesteście świetni ..... a prawda jest inna , ale nie stać Was na odwagę cywilną i to smutne .... a cenzura to normą na tym forum ... wszyscy maja myśleć jak Wy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badboy Re: Lachien! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:05 oj, co tu się będzie działo jak ruszy kampania wyborcza...a może już ruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Lachien! 01.06.09, 08:26 Na pewno ruszyla. Przestancie pierd... i ciagnac ten watek. Chlopakowi to i tak zycia nie przywroci. Wezcie sie do roboty. Ktos tu widzial jakies plakaciki "wybrancuf" narodu? Bo ja nie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 17:56 Co tu sie będzie działo jak ruszy kampania? Otóż to co roku od lat 4. Będą wyzwiska, będzie pełno plot i tak dalej. Ogólnie można powiedzieć, że będzie baardzo nieładnie. A ja będę sobie podpuszczał co ciemniejszych by mieć z tego niezły ubaw. Jak co roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:09 .....i rzekł do ludu <głąb kapuściany>...to co wiedział.AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:19 Nie pyskuj pierdoło bo Ci zrobię z dupy jesień średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:21 Albo przedstaw się i spróbuj na żywca wyskoczyć z głąbem kapuścianym do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:33 Kolejny kutafon przysrał sie do mnie. Znikniesz po wyborach maniaku. Za malusi jesteś by mi robić loda cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:38 Nie zapominaj plebsiku kogo jestem "krewnym" według plot które rozsiewasz, Znajdę twoją marną rodzinkę, przysram tak, że na gó... będziecie mówić papu. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:43 I teraz podpucha zadziała jak nic. Naaa wielu z plebsiku:) Hej plebsiku odpowiadajcie:))))) Podpuszka gotowa. Cioty zasrane:) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Naprawdę dajcie sobie spokój 01.06.09, 19:53 Dajcie sobie do cholery spokój. Mówię do obydwóch stron. Idźcie pooglądajcie jakiś film, względnie M jak miłość. Idźcie do dzieciaka i zapytajcie jak mu dzień minął w szkole. Przytulcie bliską Wam osobę. Czy aby naprawdę nie macie nic innego do roboty? Aż mnie nawet nie chcę się pisać tutaj nic... a to już jest coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Naprawdę dajcie sobie spokój IP: *.telkonet.pl 03.06.09, 20:38 Dlaczego lachien jest taki wulgarny? czy poprzez lżenie ludzi sam chciałby o czymś zapomniec? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 20:44 Może. Nie wnikam w to, bo zupełnie mnie to nie obchodzi. uwierz mi mam inne zmartwienia i problemy niż wulgarność lachiena ( bez urazy lachien). Ty też zajmij się czymś zupełnie innym niż lachien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Naprawdę dajcie sobie spokój IP: *.telkonet.pl 03.06.09, 21:34 unholly.. może a i chyba masz racje,ale problemy każdy z nas ma. Nie pogodzę sie nigdy z tym,że za takie samo "przewinienie" ja i Ty możemy byc ocenieni różnie,powróce raz jeszcze do tragicznej śmierci Michała.Każdy dobrze wie,że przy tym zajściu była córka prezydenta,syn nauczycielki (zasłużonej w krzewieniu sportu),syn pracownicy sądu i syn strażnika.Czy Ty gdyby Ciebie dotknęła taka sytuacja,mógłbyś się pogodzic z faktem,że osoby przyglądające się biciu i nie reagujące - są niewinne i należy ich oszczędzic nie doprowadzając do zatrzymania?Takie sprawy powinny byc nagłaśniane a nie wyciszane.I ucinanie krótko,że jest to plotka nie powinno miec miejsca,a wręcz dogłębnie sprawdzone.Każdy z nas powinien się domagac prawdy jaka by ona nie była! Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 21:59 Zgadzam się z Tobą. Masz rację, że każdy powinien ponieść konsekwencje swoich czynów nawet jeśli nawet tylko "patrzył", co wg mnie powinno być karalne jeszcze bardziej niż to co się wydarzyło. Masz rację, że sprawiedliwość powinna dotyczyć nas wszystkich w takim samym stopniu, nieważne czy jesteśmy córkami czy synami "tego" czy "tamtej". Sam jestem za taka sprawiedliwością i zawszę za nią będę. Już pisałem, że gdyby mnie taka tragedia spotkała to całe swoje życie poświęciłbym na to, żeby sprawcom uczynić z życia piekło. Chciałbym,żeby się poczuli tak jak ja. Mój ból, rozpacz i smutek chciałbym żeby stał się również częścią ich samych. Wierzę również w fakty. Ja muszę mieć dowody, muszę "widzieć i czuć". Wiem także jak łatwo jest manipulować faktami. Dlatego ta sprawa jest dla mnie ciężka, żeby ją oceniać. Bardzo bym chciał, żeby sprawcy zostali ukarani ( nie jestem zwolennikiem kary śmierci... przynajmniej szybkiej śmierci, chciałbym by sprawy cierpieli przed śmiercią, a śmierć miałaby być tylko ich "wolnością". Jest to okrutne co piszę, ale brzydzę się czymś ( bo ktoś kto zabija od tak nie jest dla mnie człowiekiem) co zabija człowieka dla zabawy. Uwierz mi, że jeżeli prokuratura ( oczywiście niezawistna ) potwierdzi, że na miejscu zdarzenia były osoby, które się przyglądały temu bestialstwu ja będę głośno krzyczał, aby te osoby ukarać. Uwierz mi nie bronię władzy, wszyscy dobrze wiedzą jakie mam zdanie na temat prezydenta. Ale nie mogę również opierać się na ( przepraszam Cię bardzo ) na "plotkach", bo obecnie to jest plotką, która mam nadzieje wkrótce się potwierdzi lub też nie. Dlatego w obecnej sytuacji nie trzymam żadnej ze stron i musisz to zrozumieć. I tutaj chciałbym zaapelować do osób, które rzekomo w tym uczestniczyły. Jeżeli macie choć trochę sumienia to przyznajcie się przed organami prawa do tego, że uczestniczyliście w zajściu. Jeżeli słowa do Was nie trafiają to uwierzcie mi, że sumienie Was zniszczy! Czego bardzo Wam życzę jeśli...jeśli uczestniczyliście w zajściu. I pamiętajcie wszyscy, którzy widzieli i nie zareagowali jesteście równie winni co sprawcy. Mam nadzieję, że świadomość tego Was "psychicznie zabije". Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 22:02 I jeszcze mała prośba. Nie rzucajmy "syn nauczycielki, syn strażnika" bo czy to coś zmieni? Czy wtedy będą bardziej winni, niż np. "syn piekarza, syn hydraulika"? Nie...nic to nie zmieni. Ale jeśli okaże się, że ktoś "specjalnie" tuszuje sprawę...myślę, że taka osoba powinna zaopatrzyć się jeden nabój 9mm, broń i zdecydowanym, szybkim ruchem pociągnąć za spust... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 04.06.09, 06:49 Owszem byłem wulgarny za co w sumie przepraszam - nie powinienem, ale do szału doprowadza mnie to, że w kółko powtarzacie ludzie jak papugi tą informację i krótko: poprzez śmierć chłopaka chcecie komuś dosr.... I to jeszcze czymś zasłyszanym od pociotki od wujka strony. Koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś