sensei4 10.12.03, 08:26 droga Hanko, Skarzysko nalezt do klanu Pawliszakow a nie do Pani ;) Teraz wiesz już wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanislaw.sidor Re: Do Hanki 9 10.12.03, 09:57 sensei4 napisał: > droga Hanko, Skarzysko nalezt do klanu Pawliszakow a nie do Pani ;) > Teraz wiesz już wszystko ? O co chodzi? Hanka pisze ładne i przyjazne teksty i nic więcej. Co to ma wspólnego z jakimkolwiek wpływowym klanem w Skarżysku? Hanka do Was wraca wspomnieniami a nie po władzę. Wyraźnie opisała, gdzie jest usadowiona od dziesiątków lat, gdzie ma swoich najbliższych i gdzie toczy bój o ich przetrwanie. Skarżysko dla Hanki jest tylko miejscem pamięci. Pozdrawiam klan Pawliszaków. Naprawdę boicie się Hanki? St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 Do St. Sidora 10.12.03, 14:30 Panie Stanisławie - sensei to nasz wspolny przyjaciel, nie chcę go zdradzac moze sam sie odkryje. "TERAZ WIESZ JUZ WSZYSTKO" - to było jego łobuzersko- triumfalne przymrużenie oka, wszak pisywalismy tu o sitwach - prawda? Pawliszakowie to rzeczywiscie mocni i chyba grozni ludzie - to taka miejscowa grupa trzymajaca wladze - duzo sie o tym mowi w S-ku. Sama mam nadzieję, że Pan Bóg uchowa mnie przed dzierżeniem jakiejkolwiek władzy! A poza tym wszystko inne sie zgadza - dziekuje za obrone. Serdecznie pozdrawiam nasze 6+1 HANKA Ps. dobrze jest po wejsciu na strone odczytac LUDZKI wpis. Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vinylp Do całej ludzkości. 10.12.03, 16:16 > Ps. dobrze jest po wejsciu na strone odczytac LUDZKI wpis Oj, tak, popieram. Sensei też człowiek ...wbrew temu, co mówią w Ministerstwie od Edukacji A moze on jest nawet sensei od języka polskiego ? Wszak każdy sensei - w razie konfliktu - najpiew negocjuje za pomocą języka polskiego (spier...niczaj stąd gnojku pod pieczarki), a dopiero potem za pomocą bejsbolówki. Choć - sądząc po nicku jest to sensei od matematyki. Pozdrawiam senseia. Pani Haneczko, jak u Pani z Dekalogiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 bejsbolóki 10.12.03, 19:38 > Wszak każdy sensei - w razie konfliktu - najpiew negocjuje za pomocą języka > polskiego (spier...niczaj stąd gnojku pod pieczarki), a dopiero potem za pomocą > > bejsbolówki Ćwiczyłem kiedyś, dawno temu, dżudżitsu. Pamiętam przykazania, i to między innymi : ugnij się aby zwyciężyć. Bejsbolówki nie miałem nigdy w ręku. Ale w cudzej obronie już stawałem, nawet bedąc leciwym facetem. Zaś senseiem nazywa mnie mój przyjaciel japonista wysokiego lotu i nie za bijatyki a za zupełnie coś innego. I naprawdę bezinteresownego. Za pozdrowienia dziekuję. Sensei4 Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: Do całej ludzkości. 10.12.03, 22:13 A ja, VinylP, patrząc na gołą pierś Premiera w telewizorze tak sobie myślę: jaka szkoda, że to Miller ma połamane kręgi piersiowe, bo wolałbym w tej pozycji oglądać A. Jakubowską. Miller zaś od dawna szukał guza, a w udziale przypadł właśnie Jakubowskiej. Przestańcie już wymachiwać kijami beissbelowymi, bo nachodzą głupie myśli. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
foxal Re: Do Hanki 9 11.12.03, 15:32 Widzisz jak systematycznie to forum idzie ku swojej zagladzie. Agora juz oglosila, ze po nowym roku beda zamykac wszystkie fora, gdzie nie ma ruchu. Z obecnej sytuacji daje sie zauwazyc, ze forum SK jest na wymarcie bez pomocy Agory - a nie mowilem, ze Pila bedzie lepsza, jako, ze miejscowy "klan" pracuje nad tym aby te glosy turystyczne ucichly, jako, ze miejscowi juz sa uspieni. Pozdrowienia przesyla. Odpowiedz Link Zgłoś
foxal Re: Do Hanki 9 11.12.03, 15:33 Widzisz jak systematycznie to forum idzie ku swojej zagladzie. Agora juz oglosila, ze po nowym roku beda zamykac wszystkie fora, gdzie nie ma ruchu. Z obecnej sytuacji daje sie zauwazyc, ze forum SK jest na wymarcie bez pomocy Agory - a nie mowilem, ze Pila bedzie lepsza, jako, ze miejscowy "klan" pracuje nad tym aby te glosy turystyczne ucichly, jako, ze miejscowi juz sa uspieni. Pozdrowienia przesyla - Fx. Odpowiedz Link Zgłoś