Gość: kwiatuszek_pl IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 15:34 BARDZO PROSZE O JAKIES OPINIE NA TEMAT HOTELU SAMARA! JAKA JEST POGODA NA POCZATKU MAJA? ILE DAC NAPIWKU ABY MIEC W MIARE PRZYZWOITY POKOJ. LECE PIERWSZY RAZ.POMOCY!!!0D 30.04 Z KATOWIC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renste Re: HOTEL SAMARA IP: *.chello.pl 14.04.08, 19:51 Wpisz nazwę hotelu w wyszukiwarkę na tym forum.Było o Samarze duuzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: HOTEL SAMARA IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.04.08, 20:18 Tak, dokładnie, o Samarze jest tu dużo. Będzie więcej gdyż wracam 25ego kwietnia, to chętnie opiszę jak to wygląda obecnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek_pl Re: HOTEL SAMARA IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 06:41 JAK WROCISZ TO NIE ZAPOMNIJ O MNIE=o)BEDE WDZIECZNA ZA WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY.MIŁEGO WYPOCZYNKU ZYCZE=o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota i grzegorz Re: HOTEL SAMARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 20:39 OPOWIEDZ WSZYSTKO PROSZE BEDĘ TAM W CZERWCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: HOTEL SAMARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:56 www.travelzone.pl/hotele/tunezja/samara.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gsoai Re: HOTEL SAMARA IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.08, 14:53 Opisałam swoje wrażenia nt. Samary pod tym linkiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=78546816 Odpowiedz Link Zgłoś
molka77_ja Re: HOTEL SAMARA 27.04.08, 18:12 moja opinia bo byłam u znajomych w odwiedziny w tym hotelu to może być nie jest zły,ale ja mieszkałam w hotelu Royal Jinene i było super!powiem ci ,że basen jest nie za duży jak ktoś lubi pływać!Poza tym do plaży trzeba chodzić przez ulicę,ale generalnie jest ładnie no czasami można spotkać małe robaczki ale sporadycznie!Teraz o to już zadbali!Ale praktycznie jest wesoło bo jest zaraz nie daleko dyskoteka i można się rozerwać.Poza tym macie wszędzie blisko nie musicie poruszać się taksówkami jeśli chodzi o bazar i sola senter i polecam bardzo aleje butów jak nastawiacie sie na zakup wyrobów skórzanych.Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś