Gość: malorolny_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:55 Bez dodatku szczeciny świńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrowiak Re: Gdzie kupić prawdziwy chleb na zakwasie IP: *.telkonet.pl 02.07.09, 21:21 Najlepiej samemu upiec.Wychodzi całkiem nie zle ,zrobiłem żonie niespodziankę i po ok. 2 godzinach chleb był gotowy.Zakwas zastąpiłem drożdżami piekarskimi. Teraz tego żałuję bo kobiety moje nalegają abym to jeszcze raz upiekł,tak im smakował. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Gdzie kupić prawdziwy chleb na zakwasie 02.07.09, 21:33 Piekarnia p. Zimnickich w Denkowie - ciepły chleb razowy bez dodatków na naturalnych zakwasie - w Ostrowcu dostępny m.in. w AZECie na Patronatach. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Gdzie kupić prawdziwy chleb na zakwasie 02.07.09, 21:34 Potwierdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Gdzie kupić prawdziwy chleb na zakwasie IP: 87.205.144.* 03.07.09, 22:32 Także w pawilonach na Słonecznym i w GROSZKU na Pułankach. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Iwaniska 02.07.09, 21:50 Ponieważ pytanie nie dotyczy tylko Ostrowca to odpowiedź brzmi: piekarnia Iwaniska, prawdziwy chleb na zakwasie - konkretny bochen - zero sprzedaży w terenie - produkcja na miejscu na potrzeby lokalnego rynku - jak trafisz na wypiek to kupisz ciepły bochen prawdziwego chleba bez grama polepszacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo.. Re: Iwaniska IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.07.09, 23:59 potwierdzam, naprzeciwko kościoła, na tygodniu ok. 18 , edycja limitowana więc może braknąć- smacznego! P.S. ten zapach w samochodzie plus gruba skórka pieczona na trzonie - warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
pepla_z_czata Re: Iwaniska 04.07.09, 10:11 Chleb na zakwasie można jeszcze kupić w Górnie (którykolwiek sklep przy drodze) oraz najlepszy według mnie, w piekarni w Mąchocicach (tak jak się jedzie do Ameliówki). Odpowiedz Link Zgłoś