tanera 13.07.11, 15:34 prosze o opinię nt tabletek midiana, ew. link do forum gdzie znajdę opinie, gdyż nie mogłam znaleźć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
od.czasu.do.czasu Re: midiana opinie 13.07.11, 16:28 Też chętnie przeczytam, zaraz przechodzę z krążka na Midianę. Ktoś cenę zna? Odpowiedz Link
tanera Re: midiana opinie 13.07.11, 18:41 cena to chyba na doz.pl ok 32 zł, a mojej taniej aptece ziko 29zł, ale czytałam na innym forum że ma dużo skutków ubocznych... pogorszenie cery, ciągłe plamienia, bolesność piersi, duszności, ból w klatce... chciałabym poznać Wasze opinie, czy ktoś stosuje? Odpowiedz Link
od.czasu.do.czasu Re: midiana opinie 13.07.11, 18:50 Hmm... ja mojego gina poprosiłam o tanie tabletki, jak sie okaże że listek kosztuje 30zł to bez sensu zamieniać z krążka, bo krążek jest super ale dla mnie za drogi. Chociaż jakbym miała za listek płacić 30zł to wolę dychę dołożyć i mieć krążek- no ale na to mnie nie stać. Wtedy pozostanie tylko szklanka wody zamiast. Poza tym jak mazał mi tą receptę to powiedział: to bardzo dobre tabletki, tanie i cera po nich jest super. Do tej pory mu ufałam, zobaczymy czy słusznie. Odpowiedz Link
tanera Re: midiana opinie 13.07.11, 19:13 cena: www.doz.pl/apteka/p51549-Midiana_003_mg__3_mg_tabletki_powlekane_21_szt ja tylko napisałam co przeczytałam gdzieś indziej, jakoś mało pozytywnych opini, mój gin tez uważa że to dobre tabsy, ale zobaczymy, dał mi narazie 2 op. i przekonam się na sobie, w sumie też chciałam coś taniego, dopiero po przyjsciu do domu sprawdzałam ceny na necie Odpowiedz Link
nglka Re: midiana opinie 20.09.11, 01:46 tanera napisała: > cena to chyba na doz.pl ok 32 zł, a mojej taniej aptece ziko 29zł, ale czytałam > na innym forum że ma dużo skutków ubocznych... pogorszenie cery, ciągłe plamie > nia, bolesność piersi, duszności, ból w klatce... > chciałabym poznać Wasze opinie, czy ktoś stosuje? Nie ma czegoś takiego jak "te tabletki mają dużo skutków ubocznych". Każde tabletki mają szereg możliwości zadziałania negatywnie na samopoczucie [cy zdrowie] a jest to kwestią indywidualną. "Polecanie" tabletek to jakaś pomyłka, to nie cukierki tylko lek hormonalny, który potrafi jednym opakowaniem tak rozwalić cykl, że pół roku będziesz dochodzić do siebie. DOBRZE DOBRANE [wywiad, wyniki badań hormonalnych: estradiol i prolaktyna oraz próby wątrobowe nie wzbudzające podejrzeń] tabletki w zasadzie minimalizują ryzyko powstania skutków ubocznych. To tak, jak polecanie sobie konkretnego koloru szminki - nie dość, że u każdej kolor będzie pokrywał inaczej, to nie do każdego typu cery pasuje. Odpowiedz Link
tanera Re: midiana opinie 13.07.11, 19:16 acha i to podobno skład taki jak yasmin, a yasmin chyba ma pozytywne opinie tylko kosztuje jeszcze drożej Odpowiedz Link
od.czasu.do.czasu Re: midiana opinie 13.07.11, 20:24 Yasmin nie brałam, ale jak cena się potwierdzi to wole wrócić na Cilest, albo najlepiej już na Microgynon. Odpowiedz Link
marketta Re: midiana opinie 18.09.11, 08:30 ja biorę Midianę i mogę Ci powiedzieć że nie wywołuje u mnie ani tycia, ani trądźiku, ochota na seks także mi nie spadła, cenie sobie midianę bo ma przyzwoitą cene Odpowiedz Link
anastazzjaa Re: midiana opinie 19.09.11, 08:48 u mnie w aptece za opakowanie płacę ok 30zł, więc przyzwoita cena Pzdr Odpowiedz Link