fil.ona 27.10.11, 22:08 Miałam 2 cesarki ,szukam antykoncepcji .Myslałam o spirali ale lekarz mi odradza bo "nie rodziłam naturalnie">Nie chcemy mieć już dzieci .Tabletek nie chcę brać ,już mnie zawiodły i efekt ma 6 miesięcy :0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tehuana Re: Antykoncepcja po 2cc 28.10.11, 01:33 co zrobilas, ze tabletki Cie zawiodly? Odpowiedz Link
circa.about Re: Antykoncepcja po 2cc 28.10.11, 09:54 Znajdź innego lekarza - jestem po 2 CC, nie rodziłam naturalnie, mam bardzo małą macicę z tyłozgięciem i od 2 lat mam miedzianą wkładkę (NovaT). Dodam, że mi też jeden gin powiedział, że mam o wkładce zapomnieć bo to niby niebezpieczne, i zakładanie może być bardzo bolesne. I co? Od 2 lat nic sie nie dzieje, a zakładanie nie bolało wcale. Odpowiedz Link
doral2 Re: Antykoncepcja po 2cc 28.10.11, 10:15 dokładnie tak, zmień lekarza, bo to najwyraźniej idiota. też jestem po cc i miałam już 4 spirale, wszystko bez zarzutu, jedyne co, to zakładanie jest bolesne. w moim przypadku bardzo bolesne. Odpowiedz Link
klubgogo Re: Antykoncepcja po 2cc 28.10.11, 16:09 >Tabletek nie chcę brać ,już mnie zawiodły To nie tabletki Cię zawiodły, tylko Ty sama przyczyniłaś się, że nie zadziałały. Co takiego zrobiłaś? Odpowiedz Link