truskawkowe_studio 15.10.09, 13:06 wyczuwam w podbrzuszu dziwny maly guzek wielkosci ziarnka kukurydzy. nie jest bolesny, moge go przesunac palcem, czy ktoras z Was sie z tym spotkala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: guzek w podbrzuszu IP: *.chello.pl 15.10.09, 20:13 Może to przepuklina? Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: guzek w podbrzuszu 16.10.09, 20:09 ale czy ten guzek jest po prawej lub lewej stronie podbrzusza ? zaraz koło pachwiny ? jak tak to węzeł chłonny,nie powinien być powiększony...jak guzek jest gdzie indziej to tez raczej nic normalnego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe_studio Re: guzek w podbrzuszu 16.10.09, 21:29 jest jakies 2cm pod pepkiem. wymyslilam ze to moze jakis tluszczak. tak czy inaczej w tym tyg ide do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: guzek w podbrzuszu 17.10.09, 17:12 No to faktycznie dziwne..tłuszczak chyba boli, tak mi się wydaje..przynajmniej moją kuzynkę bolał tak ,że myślała ,że to rak jakiś. No to dobrze ,ze idziesz do lekarza..przynajmniej dowiesz się co i jak a informacja będzie prawie pewna ..oby nic strasznego , czego ci życzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_tomaszewski Re: guzek w podbrzuszu 16.11.09, 11:43 Niestety bez badania Pani trudno jest mi się wypowiedzieć. Opis i lokalizacja zmiany jest bardzo lakoniczna Może to po prostu węzeł chłonny, włókniak lub tłuszczak. Jeżeli ma Pani wątpliwości sugeruje wizytę u lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś