3escad
01.02.13, 22:34
Witam, mam takie pytanie odnośnie moich obaw.. wkręcam sobie ciążę...
Otóż tabletki yaśmin biorę już parę ładnych lat. Jednak mam jakieś swoje chore obawy..
Po pierwsze w listopadzie zgubiłam jedną tabletkę ( wzięłam więc tylko 20 ) dostałam normalnie okres i po prostu biorę dzień wcześniej i kończę dzień wcześniej. Co więcej tabletki biorę zawsze rano jak wstanę czyli 6,7,8.. liczy się podobno pora.. i do tej pory nie zawiodło.
Mój partner przebywa za granicą.. jak przyjechał w grudniu na święta, to się kochaliśmy do końca. Później byłam chora i brałam antybiotyki których nazwy nie pamiętam, miałam jakąś biegunkę.. Po tygodniu brania antybiotyków dostałam okres.. Po tym właściwie nie kończył już we mnie.. W styczniu pojechał i ja zaczęłam mieć jakieś dziwne obawy ciąży.. Cały czas mam to w głowie i na niczym innym nie mogę się skupić. W tę środę skończyłam brać tabletki i zazwyczaj dostaję na 2 dzień okres a tu dziś nic.. oprócz tego mam jakiś dziwny śluz.. właściwie uczucie jak okres tzn. tak się sączy jak okres.. i jest to dla mnie dziwne. Dodam, że zrobiłam z tydzień temu dwa testy i wyszły negatywne, dziś też jeden zrobiłam i również negatywny lecz ja dalej nie jestem spokojna.. bo robiłam ten test po południu..
Czy jest możliwe bym była w ciąży ? Czy po jakichś ponad 20 dniach mogę wierzyć testowi robionemu po południu i co może oznaczać ten śluz.. zawsze mam ale chyba nie aż taki mocny.. Mam nadzieję, że jutro okres przyjdzie.. bo inaczej zwariuję..