Dodaj do ulubionych

Ciąża ???

01.02.13, 22:34
Witam, mam takie pytanie odnośnie moich obaw.. wkręcam sobie ciążę...
Otóż tabletki yaśmin biorę już parę ładnych lat. Jednak mam jakieś swoje chore obawy..
Po pierwsze w listopadzie zgubiłam jedną tabletkę ( wzięłam więc tylko 20 ) dostałam normalnie okres i po prostu biorę dzień wcześniej i kończę dzień wcześniej. Co więcej tabletki biorę zawsze rano jak wstanę czyli 6,7,8.. liczy się podobno pora.. i do tej pory nie zawiodło.
Mój partner przebywa za granicą.. jak przyjechał w grudniu na święta, to się kochaliśmy do końca. Później byłam chora i brałam antybiotyki których nazwy nie pamiętam, miałam jakąś biegunkę.. Po tygodniu brania antybiotyków dostałam okres.. Po tym właściwie nie kończył już we mnie.. W styczniu pojechał i ja zaczęłam mieć jakieś dziwne obawy ciąży.. Cały czas mam to w głowie i na niczym innym nie mogę się skupić. W tę środę skończyłam brać tabletki i zazwyczaj dostaję na 2 dzień okres a tu dziś nic.. oprócz tego mam jakiś dziwny śluz.. właściwie uczucie jak okres tzn. tak się sączy jak okres.. i jest to dla mnie dziwne. Dodam, że zrobiłam z tydzień temu dwa testy i wyszły negatywne, dziś też jeden zrobiłam i również negatywny lecz ja dalej nie jestem spokojna.. bo robiłam ten test po południu..
Czy jest możliwe bym była w ciąży ? Czy po jakichś ponad 20 dniach mogę wierzyć testowi robionemu po południu i co może oznaczać ten śluz.. zawsze mam ale chyba nie aż taki mocny.. Mam nadzieję, że jutro okres przyjdzie.. bo inaczej zwariuję..

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka